Savorinen kysyy, ”onkivatko” Venus ja Maapallo yhdessä kaasuplaneettojen kanssa Auringosta esiin purkauksia? Venuksella myrskyjä?

Hämmästyttävä löytö: Venuksessa merkkejä elämästä – Toistaiseksi vakuuttavin todiste elämästä muualla kuin maapallolla

https://yle.fi/a/3-11540735?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

”Alkuperäiset havainnot tehtiin kesäkuussa 2017 Havaijilla olevalla James Clerk Maxwell -teleskoopilla. Kyseessä on suurikokoinen alimillimetrialueella toimiva radioteleskooppi, joka soveltuu hyvin erilaisten tähtitieteellisten kohteiden kemiallisen koostumuksen selvittämiseen.

Venuksen kaasukehässä sattui olemaan juuri sopivat olosuhteet, jolloin molekyylejä sisältävät alueet olivat juuri sopivasti alapuolella olevien lämpimien pilvien päällä.”

🤔

Jos joku löytää infoa siitä milloin näitä fosfiinihavaintoja on tehty, niin minua kiinnostaisi tietää kyseiset ajankohdat.

Sen mitä katsoin Venuksen liikkeitä ja linjautumia maaliskuulta kesäkuuhun 2017, niin olihan Venus ollut useita eri kertoja Auringon ja planeetan tai kahden planeetan välisellä alueella.

Myös 2020 kesäkuusta lähtien Auringon ja Maapallon, Auringon ja Jupiterin, Auringon ja Saturnuksen ja Auringon ja Marsin välisellä alueella nopeaan tahtiin. Tuon jälkeen Venus oli ollut vielä Neptunuksen ja Auringon, sekä Uranuksen ja Auringon välisellä alueella melko nopeasti.

Eipä ihme jos syvältä Venuksen sisältä on työntynyt esiin tätä fosfiinia.

Eli ennustan että jatkossakin nämä fosfiinihavainnot tulevat syklittymään siten että mitä enemmän linjautumia joissa Venus Auringon ja planeetan tai kahden planeetan välisellä alueella lyhyen ajan sisään, niin sitä enemmän fosfiinia tullaan Venuksessa havaitsemaan.

Venus on parhaillaan ollut muutaman päivän ajan Maapallon ja Auringon välisellä alueella ja heti kohta Marsin ja Neptunuksen välisellä alueella. Sen jälkeen nopeaan tahtiin Auringon ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella.

About 7 viikon aikana kaikki neljä kaasuplaneettaa.

Venuksen aktivoituminen alkoi jo heinäkuun puolessa välissä jolloin se oli Marsin ja Saturnuksen välisellä alueella. Sen jälkeen tulevat myös linjautumat Mars, Venus ja Neptunus, sekä Mars, Venus ja Jupiter.

21 lokakuuta vielä Marsin ja Uranuksen välisellä alueella. Sen jälkeen aktivoitumisia ei ole 5 kuukauden aikana ollenkaan.

Eli 3 kuukauden aikana 9 aktivoitumista ja sen jälkeen 5 kuukautta ja ei yhtään aktivoitumista.

Tulee olemaan erittäin mielenkiintoista seurata miten paljon tätä fosfiinia tullaan havaitsemaan Venuksessa seuraavien noin kahden kuukauden aikana ja vielä joku aika sen jälkeen.

Entäpä havaitaanko Venuksella sinä aikana voimakkaita myrskyjä.

🤔

Entäpä Aurinko? Aktivoituuko Aurinko sitä mukaa kuin Venus ja Maapallo alkavat linjautumaan Auringon ja kaasuplaneettojen kanssa?

Aurinkokunnassa kuitenkin niin suuri epätasapaino että Maapallo käy linjassa Auringon ja jokaisen kaasuplaneetan välisellä alueella 10 viikon aikana. Venus toki vielä nopeammin.

Linjautumien aikana Venuksesta ja Maapallosta peräisin olevaa pimeää energiaa vastapalloon kaasuplaneetoista peräisin olevan pimeän energian kanssa ja silloin pimeän energian hiukkasten / tihentymien entropia voimistuu kun ne työntyvät vastaan työntyvien tihentymien läpi uudestaan ja uudestaan. Sisäinen paine kasvaa, jolloin niissä oleva energia hajaantuu / laajenee nopeammin avaruudessa isommalle alueelle.

Näin Auringon pintaa kohti työntyvää magneettista ainetta aktivoidaan voimakkaammin ja sen työntyminen kohti Auringon pintaa kiihtyy, jolloin Auringosta purkautuu voimakkaasti ulos ainetta.

🤔

Loppuvuoden aikana Maapalloa itseäänkin aktivoidaan normaalia voimakkaammin useita eri kertoja sitä mukaa kuin Maapallo on Auringon ja jonkun kaasuplaneetan välisellä alueella. Sen jälkeen menee yli 40 viikkoa ettei Maapalloa aktovoida minkään kaasuplaneetan ja Auringon välisellä alueella olemisella.

Näin loppuvuodesta voidaan taas odottaa normaalia lämpimämpää ja keväästä viileää. Näin on tainnut mennä ainakin meillä täällä Suomessa viimeisten vuosien aikana, jolloin kaasuplaneetat ovat ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkokuntaa.

Tilanne alkaa muuttumaan sitä mukaa kuin Jupiter alkaa siirtymään toiselle puolelle Aurinkokuntaa.

Ehkäpä Golfvirtakin alkaa siitä taas nopeutumaan 🤔

🤔

Tässähän saadaan samalla selitys sille minkä takia Venuksella on niin massiivinen kaasukehä.

Venusta aktivoidaan paljon useammin tietyssä ajassa kuin Maapalloa.

Venus kiertää Auringon nopeammin ja tämän lisäksi Venus on aika ajoin myös Maapallon ja Auringon välisellä alueella.

Reilun kierroksen aikana Venusta aktivoidaan ainakin kuusi kertaa. Tämän lisäksi Venus on paljon useammin kahden eri planeetan välisellä alueella kuin Maapallo.

Ennustan että kiviplaneetoilta havaitaan pakenevan paljon enemmän kaasua kuin nykyisin oletetaan.

Ne kun saavat sitä itseensä koko ajan lisää.

Osa planeettojen läpi työntyvästä pimeästä aineesta laajenee planeettojen sisällä rekisteröitävissä olevaksi aineeksi ja sitä törmää planeettojen keskustoissa siellä olevaan aineeseen jne.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu