Savorinen kysyy, onko teillä päin ollut kumpupilviä? Linjautumat tänään ja huomenna.

Ainakin täällä Joensuussa päin ovat nämä kumpupilvet kumpuilleet aikas näyttävästi jo tänään.

Niitä on myös ollut selkeästi enemmän kuin eilen. Eilen oli ainakin yhtä paljon kuin toissapäivänä.

Mars, Maapallo ja Neptunus linjautuma on suorimmillaan myöhään tänä iltana.

( VILLI heitto tähän väliin. Tuleeko naisten kiekonheitosta tänä iltana yllättävän kovatasoinen? )

Huomenna aamupäivän aikana vielä Kuun ja Jupiterin välisellä alueella, sekä illalla Kuun ja Uranuksen välisellä alueella.

Tulee mielenkiintoinen päivä siis vielä huomenna.

Niin, ja kun niitä rankkasateita ja tulvia esiintyy aina näiden linjautumien jälkeen viiveellä, niin kyllä, niitäkin on siis tiedossa tälläkin kertaa viiveellä.

Varsinkin kun tulevana viikonloppuna Maapallo on Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella, niin huh huh. Loppuvuoden 2023 ensimmäinen iso aktivoituminen siinä.

Jälkilöylyt tuolle antavat Venus, Aurinko, Merkurius ja Mars 29.8, 31.8 ja 1.9. Eli Maapallo on kyseisten kohteiden ja Kuun välisellä alueella nopeaan tahtiin. Täysikuuta siis boostaa ensin Venus etukäteen ja heti täydenkuun jälkeen Merkurius ja Mars.

Sen jälkeen tilanne rauhoittuu, kunnes 13.9 Saturnus aktivoi Maapalloa Kuun kanssa jne.

Eli olemme näiden kyseisten kohteiden välisellä alueella.

Ja nämä ryppäinä esiintyvät linjautumat siis perustuvat siihen että Aurinkokunnassa on selkeä epätasapaino. Kaasuplaneetat ovat ryhmittyneet samalla puolelle Aurinkokuntaa suht koht pienelle sektorille.

Maapallo on Auringon ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella noin 10 viikon aikana. Sitten meneekin yli 40 viikkoa ettei näitä isoja aktivoitumisia ole ollenkaan.

🤔

Ok, 19.9 on sitten loppuvuoden toinen iso aktivoituminen. Eli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella on Maapallo silloin.

Siinä on jo itsessään reilu aktivoituminen. Mutta tällä kertaa Maapallo on samaan aikaan Kuun ja Jupiterin, sekä Kuun ja Uranuksen välisellä alueella.

Ai miten Neptunus voisi vaikuttaa niin kaukaa Maapallon säähän ja olla esim. voimistamassa hirmumyrskyä silloin kun linjautuma on suorimmillaan. Kyse ei todellakaan ole jotenkin jotenkin toimivasta gravitaatiosta.

Kyseessä on pimeä energia jota atomeitten ytimet kierrättävät kaikkien muiden atomeitten ytimien kanssa. Mitä suorempi linjautuma, sitä kauemman aikaa nämä pimeän energian tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon. Työntyvät toistensa läpi siten että vuorovaikutuksen takia niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu isommalle alueelle ja näin todennäköisyys kohdata seuraava vastaavan laajenemisen kokenut pimeän energian tihentymä kasvaa jne jne.

Joten please, älä yritä todistaa väitteitäni virheellisiksi tällä jotenkin jotenkin toimivalla gravitaatiolla. Jos sen haluat tehdä, niin ole hyvä ja selitä ensin miten tämä teidän ns. vetävä voima muka syntyy, toimii ja välittyy. Jos et sitä pysty tekemään, niin mieti ajan kanssa kannattaako sinun edes uskoa kyseisen voiman olemassa oloon!

🤔

Erittäin mielenkiintoinen päivämäärä siis myös tuo. Pistäkääpä talteen tuo 19.9.2023 päivämäärä.

Seurataan tilannetta.

🤔

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu