Savorinen kysyy, ovatko urheilijat voimakkaampia linjautumien aikana. Linjautumat kovatasoisissa keihäskisoissa.

Lauantain naisten kuulantyöntö ja miesten 10 ottelun keihäs tulevat olemaan mielenkiintoisia lajeja. Siis sen suhteen että tuleeko yllättävän kovatasoisia suorituksia silloin

Sunnuntaina vielä ainakin miesten keihäänheitto. Erittäin mielenkiintoinen viikonloppu tulee 🙂

Aurinko, Maapallo ja Saturnus linjautuma on tosin vasta sunnuntaina päivällä suorimmillaan.

Oletan että nämä linjautumat saattavat parantaa tuloksia.

1. Olisiko silloin soluille enemmän energiaa tarjolla pienessä mittakaavassa. Täydenkuun aikana ihmiset ovat tutkitusti virkeämpiä kuin muulloin. Ihmiset menevät nukkumaan myöhemmin ja heräävät aikaisemmin.

2. Fyysikot eivät vieläkään osaa selittää painovoimaa. Siis sitä miten se syntyy, toimii ja välittyy. Voisivatko linjautumat jopa jotenkin vaikuttaa ns. painovoimaan suorituksen aikana silloin kun esim. heittolajissa väline lentää ilmassa.

Katsokaapa tilanne yksissä kaikkien aikojen keihäskisassa Pekingissä vuonna 2015. 26.8

🤔

Tässä mukana kuvioissa Aurinko, Venus ja Neptunus, jotka jossakin määrin pystyisivät näkemykseni mukaan yhdessä aktivoimaan soluja normaalia enemmän.

Toisesta kuvakulmasta lisää aktivointia

🤔

Täältä suunnasta katsottuna Maapallon ainetta aktivoisivat normaalia enemmän Mars ja Venus.

Otetaan vielä yksi planeetta mukaan 26.8.2015 päivälle ja se on Jupiter

🤔

Eli Jupiterista pimeää energiaa Auringon ohi kohti Neptunusta. Ensinnäkin Auringon energia kohtaisi suht vastapalloon Jupiterista peräisin olevaa pimeää energiaa jne. Koko ajan Neptunusta kohti työntyessään Jupiterista peräisin oleva pimeä energia kohtaisi tietysti Neptunuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa ja näin Jupiterista peräisin oleva pimeä energia pystyisi loppumatkastaan aktivoimaan Neptunuksesta kohti Maapalloa työntyvää pimeää energiaa joka siis kohtaisi suht koht vastapalloon Auringosta ja Venuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa ja ihan suoraan tietysti Maapallosta peräisin olevaa pimeää energiaa, niin kuin luonnollisesti aina.

🤔

Eli jos atomeitten ytimet kierrättävät keskenään pimeää energiaa josta syntyy tietyissä olosuhteissa rekisteröitävissä olevia hiukkasia kuten elektroneja ja fotoneita, niin linjautumien aikana nämä pimeän energian tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon ja toistensa läpi työntymisen aikana ne vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, saisivat toisissansa olevan energian / työntävän voiman hajaantumaan isommalle alueelle. Näin todennäköisyys kohdata seuraavia vastaan työntyviä ja ehkäpä saman jo kokeneita kasvaa jne jne.

🤔

Olipas keihäskilpailu vuonna 2015.

Kahden hurjan keihäsfinaalin vertailu – 2001 Edmonton vs. 2015 Peking

”Vastaavaa ei ole taidettu ennen nähdä. Edes Tero Pitkämäki ei muistanut vastaavaa, että viisi heittää yli 87 metriä ja voittaja lähes 93 metriä.”

Tähän on laitettava vastalause. Vastaavaa on nähty aiemmin. Se tapahtui Edmontonissa vuonna 2001. Se oli se kisa, jossa Kreikan Kostas Gatsioudis heitti viisi senttiä vaille 90 metriä, muttei saanut kuin pronssimitalin. Aki Parviainen oli nimittäin jo ensimmäisellä kierroksella heittänyt 91,31 metriä ja Jan Zelezny toisella kierroksella peräti 92,80 metriä. Ainakin kärkisijoilla vuoden 2001 keihäänheittofinaali menee siis kirkkaasti tämän vuoden finaalin ohi.”

Ok. Katsotaampa millainen tilanne oli vuonna 2001.

🤔

Työstän tähän vähän myöhemmin tilanteen joka oli päällä vuonna 2001 Edmontonissa.

Ps. Näitä voi kuka vaan tsekata ilmaisten Aurinkosimulaattorien avulla. Jos on ollut joitakin tosi kovatasoisia kisoja, niin tsekkaa vaan onko ollut vastaavia linjautumia päällä silloin.

Tässä esim 29.5.2021 tilanne, jolloin Vetter heitti hurjan yli 96 metrin heittonsa.

Kun tuota simulaattoria kallistaa, niin Uranus linjautuu melkoisen suoralle linjalle Auringon ja Maapallon kanssa.

Eli Uranuksesta tuli energiaa harvinaisen läheltä Aurinkoa matkalla kohti Maapalloa.

Fyysikoita naurattaa väite siitä että Uranus voisi juurikaan vaikuttaa esim. Maapallon säähän Auringon takaa, mutta eipä heillä ole vielä fysiikan kaiken teoriaakaan.

Minä väitän että planeetat voivat vaikuttaa hyvinkin voimakkaasti Maapallon sisällä silloin kun ne ovat Auringon toisella puolella. Varsinkin jos niistä peräisin olevaa energiaa sattuisi liikkumaan Auringon pintakerrosten läpi matkalla kohti Maapalloa.

Tässä video liittyen siihen.

Kenties selitys sille minkä takia 18.3.2022 etelämantereella oli 40 astetta normaalia lämpimämpää ja pohjoisnavalla 30 astetta normaalia lämpimämpää.

🤔

Täydennän tätä aihetta lisää myöhemmin suoraan tähän alle.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu