Savorinen lähettää terveiset Esko Valtaojalle: Esko, älä johda nuoria harhaan!

Esko, sinä kirjoitat kirjassasi ( Avaruudesta ) kaksiulotteisista litteistä muurahaisista jotka eivät ymmärrä kolmatta tilaulottuvuutta.

Näillä esimerkeillä annat ymmärtää että olisi olemassa ylimääräinen tilaulottuvuus jota kolmiulotteiset ihmiset eivät pysty ymmärtämään.

Käytät kaksiulotteisesta maailmankaikkeydesta esimerkkinä paperiarkkia jonka pinnalla kaksiulotteiset olennot elävät.

Käytät siis kaksiulotteisen avaruuden kuvaamiseen joustavaa paperia.

Unohdat että kolmiulotteinen lapsikin ymmärtää totuuden siitä ettei mitään kaksiulotteista olentoa voi oikeasti olla olemassa.

Sinä itsekin tiedät että paperiarkki on kolmiulotteinen.

Se koostuu kolmiulotteisista atomeista.

Ymmärrät itsekin sen että jos sinun kahvikupistasi ottaa pois paksuuden, niin mitään ei jää jäljelle.

Kun pohdit asiaa yhtään tarkemmin, ymmärrät etteivät nämä sinun esimerkkisi tue millään tavalla ylimääräisen tilaulottuvuuden olemassa oloa.

Päinvastoin.

Koska me kolmiulotteisina olentoina ymmärrämme ettei mitään fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa voi olla olemassa kaksiulotteisena, niin tuskin näitä ns. ylimääräisiä tilaulottuvuuksiakaan voi olla olemassa.

Ja minkä ihmeen takia olisi. Ei sellaisia tarvita havaintojen selittämiseen.

Ei havaintoja pidä lähteä selittämään avaruuden avulla. Se on luusereitten touhua se. Einstein avasi fysiikan Pandoran lippaan kun tempaisi hatustaan kaareutuvan avaruuden käsitteen.

Kaareutuva avaruus on keisari alasti.

Oikeasti avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että rekisteröitävissä olevat elektronit ja fotonit syntyvät tästä pimeästä avaruuteen hajaantuvasta / laajenevasta energiasta siten että elektronit ja fotonit laajenevat myös, koska koostuvat tästä avaruuteen hajaantuvasta / laajenevasta energiasta.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää laajenevan Auringon ohi työntyviä laajenevia fotoneita kohti laajenevaa Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

.

.

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu