Savorinen, Lumikaaos New Yorkiin. 8.11.2022 linjautumisen tuomat rankkasateet, isot tulvat ja Lumimyrskyt

Näitä on näköjään todella helppo ennakoida etukäteen.

Varsinkin näitä rankkasateita ja niistä seuraavia isoja tulvia joita taas esim. Australiassa ollut isosti 8.11.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautumisen jälkeen.

Myös lumimyrskyjä piti tietysti ennakoida koska vesi = lumi sopivissa olosuhteissa.

Isoille vuorille ei siis kannata lähteä kiipeilemään näiden Auringon, Maapallon,  Kuun ja jonkun kaasuplaneetan linjautumisten jälkeen useampaan viikkoon!!!

🤔🤔🤔

Lumikaaos! New Yorkiin pölähti kerralla liki kaksi metriä lunta

 

Valtava lumimyräkkä uhkaa kiitospäivän matkailua.
.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5c471052-e3cf-4cb6-b73a-4d05205893c5
.

”New Yorkin osavaltiossa on koettu historialliseksi kuvattu lumimyräkkä, joka toi tullessaan kerralla liki kahden metrin kinokset.

Paikallisten medioiden ja muun muassa uutistoimisto Reutersin mukaan lunta tuprutti monin paikoin parhaimmillaan – tai pahimmillaan – yli kuusi jalkaa, mikä tarkoittaa siis yli 182,88 senttimetriä.”

🤔🤔🤔

8.11.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautuivat.

Tästä ja siitä mitä siitä seuraa, kirjoitin etukäteen näin.

3.11.2022 kirjoitin siis näin

”Minä kysyn. Voisivatko nämä linjautumiset vaikuttaa Maapallon säähän? Saada aikaan jopa näitä ns. sään ääri-ilmiöitä joita tämänkin vuoden aikana on nähty ikäänkuin normaalia enemmän jne.

Voisiko epätasapaino Aurinkokunnassa olla syy tai ainakin osasyy näille sään ääri-ilmiöille 🤔

 

Hyvin erikoinen loppuvuosi 2022

Tässä linjautumiset eli vain Neptunuksen aikana, 17.9, Kuu ei ollut linjautuneena Auringon, Maapallon ja Neptunuksen kanssa. Silti myös Neptunus samalla puolella Aurinkoa kuin muut kaasuplaneetat ja Mars.

1. 12.8.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus

2. 26.9.2022 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter

3. 8.11.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus

4. 8.12.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars

Ainakin muutama hurrikaani riehuu tällä hetkellä Maapallolla.

Martin toistaiseksi turvallisesti kaukana mantereista. Toistaiseksi.

Lisa rantautuneena Väli-Amerikan Belizeen.

Olisikohan kategorian 1 Hurrikaani ollut siinä vaiheessa ja mahdollisesti juuri hiipunut ns. trooppiseksi hirmumyrskyksi.

Sattumoisin Maapallo on juuri liikkunut Auringon ja Uranuksen väliselle alueelle ja linjautuminen tapahtuu 8.11.2022, eli viiden päivän päästä.

Silloin Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjassa. Eli täysikuu jota boostaa Uranus. Eli erikoinen loppuvuosi 2022 kyseessä. Neljä isoa aktivoitumista, joista nyt kolmas tulee 8.11.2022.

Sitä ennen, 5.11.2022 Maapallo on jo Uranuksen ja Venuksen välisellä alueella.

Mielenkiintoista seurata miten nämä linjautumiset vaikuttavat näihin hirmumyrskyihin.

Voimistuvatko 5.11 ja 8.11 nopeasti jne.

Syntyykö uusia nopeasti ja voimistuvatko ne nopeasti jne.

Helpointa tässä vaiheessa on ennustaa viiveellä pienille alueille rankkasateita ja isoja tulvia.

Niitäkin on tänä syksynä jo nähty useita kertoja ja sykleittäin viiveellä näiden isojen aktivoitumisten jälkeen.

12.8.2022 oli ensimmäinen iso aktivoituminen.

Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus linjautuivat.

Myöhemmin ainakin Pakistanissa valtavat tulvat.

Seuraavan täydenkuun jälkeen 10.9 alkoi isojen maanjäristysten sarja.

Myös Taupo tulivuoren kaldera aktivoitui 700 pienellä maanjäristyksellä.

17.9 Maapallo oli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella ja silloin Hurrikaani Fiona ja varsinkin supertaifuuni Nandamol voimistuivat nopeasti.

Sama toistui tuplana vain 9 päivää myöhemmin, kun Maapallo aktivoitui toisen kerran isosti tänä syksynä. Silloin Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter linjautuivat.

Tämä voimisti Hurrikaani Ianin ja varsinkin Supertaifuuni Norun yllättävän nopeasti. Siis tutkijoiden mielestä yllättävän nopeasti. Minähän näiden mahdollisesti olemassa olevien hirmumyrskyjen nopeita voimistumisia olin etukäteen ennakoinut.

Mistä siis energia hirmumyrskyjen nopeaan voimistumiseen näiden linjautumisten aikana.

Minähän oletan että atomien ytimet laajenevat ja kierättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa pimeää laajenevaa energiaa / työntävää voimaa ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä joilla on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine.

Näin nämä työntävää voimaa välittävät valonnopeudella liikkuvat hiukkaset / tihentymät voivat työntyä toistensa läpi. Toistensa läpi työntymisen aikana ne vuorovaikuttavat ja saavat toistensa sisäisen paineen voimistumaan ja näin niissä oleva energia hajaantuu / laajenee isommalle avaruuden alueelle. Tämän jälkeen todennäköisyys kohdata seuraava vastaan työntyvä hiukkanen / tihentymä kasvaa jne jne.

Tämän takia näillä suorilla linjautumisilla on iso merkitys.

Yleensä muista planeetoista peräisin olevasta pimeästä energiasta suurin osa työntyy Maapallon läpi. Linjautumisten aikana Maapallon läpi tuosta pimeästä energiasta ei työnny niin paljon.

Maapallon atomien ytimiin törmää normaalia enemmän tätä pimeää energiaa josta pieni osa on laajentunut rekisteröitävissä olevaksi energiaksi.

Maapalloa siis aktivoidaan aika ajoin normaalia paljon enemmän.

Edellisen kerran 9.10.2022 oli täysikuu ja silloin Italian Stromboli tulivuori purkautui. Oletan että se oli aktivoitunut jo syksyn aikaisempien linjautumisten aikana sen verran että tuo 9.10 Auringon ja Kuun välisellä alueella oleminen sai sen lopulta purkautumaan.

Ilmeisesti myös muuallakin jokunen tulivuori oli heräillyt 9.10.2022. Seurataan miten Maapallon vulkaaninen toiminta aktivoituu seuraavan viikon aikana.

Entäpä maanjäristykset 🤔

Jos jotain maanjäristyksiä tai tulivuorten purkauksia esiintyy, niin toivotaan että jossakin päin missä ei ihmisiä juurikaan asuisi.

Joulukuun alusta olemme pitkän aikaa Venuksen ja Marsin välisellä alueella ja vieläpä siten että Venus väijyy Auringon taustalla eli siitä peräisin oleva pimeä energia työntyy läheltä Auringon ohi tai ehkäpä jopa osittain Auringon pintakerrosten läpi. Ja sehän voimistaisi näiden hyvin pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien entropiaa. Niiden sisäinen paine kasvaisi Auringon sisällä liikkumisen aikana jne.

Itseasiassa Auringon taustalla väijyy samaan aikaan myös Merkurius siten että olemme jo marraskuun lopoupuolella Marsin ja Merkuriuksen välisellä alueella.

Joten hyvin mielenkiintoinen loppuvuosi tulossa.

Se huipentuu 8.12.2022 isohkoon aktivoitumiseen kun Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars linjautuvat. Eli täyskuu jota boostaa Mars

Seurataan tilannetta.

Ps. En tiedä olenko oikeassa, mutta tätähän voidaan tutkia tieteellisesti.

JOS olen oikeassa, niin tämän hetkinen epätasapaino Aurinkokunnassa on voinut vaikuttaa pienen mittakaavan energioihin monilla eri tavoilla.

Siis JOS olen oikeassa. Nähtäväksi jää miten esim. loppuvuosi 2022 tulee menemään ja näemmekö lisää sään ääri-ilmiöitä.

Jos näemme, niin sitten pitää kysyä ovatko tämän syksyn linjautumiset osuneet sattumalta samaan aikaan kuin esim. hirmumyrskyjen voimistumiset jne.

Vai voisiko olla mahdollista että olen oivaltanut jotakin hyvin oleellista liittyen siihen miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

https://youtu.be/WmjBaqwgFiw

🤔🤔🤔

🤔

Ps. Rankkasateita ja isoja tulvia siis ollut isosti pitkin syksyä sykleittäin.

🤔

By the way. Vaikka Maapallo ei ollutkaan Auringon ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella kevään aikana, niin silti tämän hetkinen epätasapaino Aurinkokunnassa on aiheuttanut sen että keväisin Maapallo on lyhyen ajan sisällä kaikkien planeettojen ja Kuun välisellä alueella ja myös saman lyhyen ajan sisään Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Ja sitten kolme viikkoa ettei aktivoitumista tapahdu olleenkaan.

Oletan että tämäkin on saanut aikaan voimakkaita sääilmiöitä sykleittäin keväisin viimeisen kolmen kevään aikana.

Tässä video liittyen kevääseen 2022.

https://youtu.be/H245HYOXE9s

🤔🤔🤔

🤔

Ehkäpä erikoisin sääilmiö syntyi 18.3.2022 kun napa-alueet kokivat yhtä aikaa erikoisen voimakkaan lämpenemisen.

Poikkeukselliset lämpöaallot sekä pohjois- että etelänavalla hämmästyttävät tutkijoita – Etelämantereella lämpötilat ovat olleet jopa 40 astetta tavallista korkeampia

https://tekniikanmaailma.fi/poikkeukselliset-lampoaallot-seka-pohjois-etta-etelanavalla-hammastyttavat-tutkijoita-etelamantereella-lampotilat-ovat-olleet-jopa-40-astetta-tavallista-korkeampia/

Katsokaapa miten Maapallo oli lyhyen ajan sisällä Kuun ja kaikkien muiden planeettojen välisellä alueella paitsi Uranuksen. 18.3.2022 Auringon ja Kuun välisellä alueella siten että Neptunus Auringon taustalla.

https://youtu.be/0xeMZ1pl-5M

Eli jos olen oikeassa, Neptunuksesta peräisin olevia hiukkasia / tihentymiä oli aktivoitu Auringosta peräisin olevien hiukkasten / tihentymien toimesta koko sen ajan kun ne työntyivät kohti Aurinkoa ja samalla kohti Maapalloa.

Toki myös varsinkin niiden tihentymien toimesta jotka olivat peräisin Maapallon atomien ytimistä.”

🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu