Savorinen muistuttaa, Crazy November is here ja se ei ole ihmisen syytä!

Savorinen muistuttaa, Crazy November is here ja se ei ole PELKÄSTÄÄN ihmisen syytä.

Juuri näin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja näin ollen ihminenkin vaikuttaa Maapallon ilmastoon jossakin määrin.

Mutta älkää nyt aikuisten oikeasti pistäkö näitä sään ääri-ilmiöitä ihmisen syyksi. Tai älkää ainakaan pelkästään ihmisen syyksi.

Olen täällä jo aikaisemmin todennut monta aikaa etukäteen että tästä marraskuusta 2023 tulee erikoinen.

Näitä sään ääri-ilmiöitä olisi tulossa paljon ja siihen syynä on mielestäni epätasapaino Aurinkokunnassa.

Kaikki kaasuplaneetat ovat samalla puolella Aurinkokuntaa. Olleet jo vuodesta 2019.

Tänä vuonna sektori jossa kaasuplaneetat ovat, tulee olemaan pienimmillään.

Jupiter on ohittanut jo Saturnuksen ja Neptunuksen vuoden 2019 jälkeen. Uranuksen Jupiter ohittaa ensi keväänä. Epätasapaino alkaa siis helpottamaan muutaman vuoden aikana.

Ensi vuonna Maapallo on vasta joulukuun 8 päivänä Auringon ja Jupiterin välisellä alueella. Katsoin just tuota linjautumaa ja se vaikutti olevan selkeästi suorempi kuin mitä se oli tänään aamuyöstä.

Eli Jupiter tulee vaikuttamaan Maapallon sisällä Auringon kanssa voimakkaammin joulukuussa 2024 kuin mitä se vaikutti ja vaikuttaa tänään.

No, tänä vuonna Maapallo sattumoisin on tänään myös Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella. Tämä linjautuma on tarkimmillaan tänä iltana 3.11.2023, mutta se on vaikuttanut yhdessä Aurinko, Maapallo ja Jupiter linjautuman kanssa jo useamman päivän ajan.

Joten eipä ihme että tämä Ciaran hirmumyrsky voimistui niinkin voimakkaaksi kuin mitä se voimistui.

Maapallon aktivointi lokakuussa

2.10.2023 Maapallo oli melko suoralla linjautumalla Merkuriuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

10.10.2023 Maapallo oli Venuksen ja Saturnuksen, sekä Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

Rankkasateet ja tulvat viiveellä tuntuvat syklittyvän näiden linjautumien mukaisesti. Tilanne ehti rauhoittua ennen lokakuun 28 päivää, mutta sitten alkoi taas tapahtumaan ja kun katsotaan oliko millaisia linjautumia lokakuun loppupuolella, niin olihan niitä.

28.10.2023 täysikuu eli Auringon ja Kuun välisellä alueella. Tuo linjautuma oli tällä kertaa niin suora että silloin oli osittainen Kuun pimennys.

Ja mitä suorempi linjautuma, sitä voimakkaammin Maapalloa aktivoidaan sisältä. Ja siitä viiveellä rankkasateita ja tulvia.

Jos linjautumien aikana on myrskyjä, ne vaikuttavat voimistuvan näiden linjautumien aikana ja usein nopeasti.

29.10.2023 meillä oli Mars, Merkurius, Maapallo, Kuu ja Jupiter linjautuma.

Eli Maapallo oli Marsin ja Jupiterin, Marsin ja Kuun, Merkuriuksen ja Jupiterin, sekä Merkuriuksen ja Kuun välisellä alueella.

Tarkimmillaan Marsin ja Jupiterin välisellä alueella tosin taidettiin olla jo 28.10 eli täydenkuun aikana.

Mutta anyway. Tästä aikamoinen alku marraskuulle. Viiveellä siis rankkasateita ja tulvia.

Italia tulvii

Italiaa piinaavat valtavat tulvat eri puolilla maata. Rankkasateet ja kova tuuli ovat tuhonneet rakennuksia, aiheuttaneet maanvyörymiä, romauttaneet siltoja ja aiheuttaneet sähkökatkoja.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8bd9157a-05e0-4e5c-bb4e-4763992b138f

🤔

Ja tänään 3.11.2023  siis Auringon ja Jupiterin, sekä Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

Tässä olisi jo vähäksi aikaa erinäisiä sään ääri-ilmiöitä, mutta kun hurjimmat aktivoitumiset tälle marraskuulle ovat vasta tulossa.

Tänään siis loppuvuoden 2023 kolmas iso aktivoituminen eli Jupiter. Saturnus oli elokuun loppupuolella. Neptunus syyskuun puolenvälin jälkeen.

13.11.2023 tulee sitten neljäs ja näistä kaikista suorin linjautuma.

Silloin siis Auringon ja Uranuksen välisellä alueella.

Ja tähän vielä samaan aikaan uusikuu eli näin Maapallo on samaan aikaan myös Uranuksen ja Kuun välisellä alueella.

Eikä tässä kaikki. Samaan aikaan Mars on melko suoraan Auringon taustalla. Näin Auringosta peräisin olevat pimeän energian tihentymät aktivoivat Marsista peräisin olevia pimeän energian tihentymiä niiden matkalla kohti Maapalloa ja Uranusta.

Uranusta kohti työntyvät pimeän energian tihentymät taas pystyvät aktivoimaan Uranuksesta kohti Maapalloa työntyviä pimeän energian tihentymiä ja näin Maapalloa aktivoidaan 13.11.2023 monen eri linjautuman toimesta paljon.

Siitä jo itsessään seuraisi voimakkaita sään ääri-ilmiöitä, mutta sattumoisin Maapalloa ehditään aktivoida voimakkaasti 11-12.11.2023.

Tuolloin on nimittäin aikasmoisen suora linjautuma jossa Maapallo on Marsin ja Uranuksen välisellä alueella siten että Mars on melko suoraan Auringon takana eli Mars, Maapallo ja Uranus linjautuma menee Auringon läheltä.

Näin Auringosta peräisin olevat pimeän energian tihentymät aktivoivat Marsista kohti Uranusta ja Maapalloa kohti työntyviä pimeän energian tihentymiä niiden työntyessä toistensa läpi vastapalloon.

Myös Uranuksesta ja Maapallosta kohti Marsia työntyviä pimeän energian tihentymiä.

Näitä pimeän energian tihentymiä tulee törmäämään Maapallon sisällä Maapallon atomien ytimiin paljon normaalia enemmän.

Näin Maapallon sisältä tulee vapautumaan energiaa jota työntyy Maapallosta ulos viiveellä. Minne tuota energiaa työntyy. Sitä on vaikea arvioida.

Viime vuonna saimme tänne Suomeen lämpöaallon vain muutaman päivän viiveellä sen jälkeen kun meillä oli Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautuma. Sattumoisin silloin Auringon taustalla oli Merkurius melkoisen suoralla linjalla Uranuksen, Maapallon ja Auringon kanssa.

2022 Kuu ei ollut niin tarkasti linjautumassa mukana mitä Kuu on mukana tänä vuonna.

Ok. Jos olen oikeassa, niin tästä marraskuusta on tulossa aikas hullu liittyen näihin sään ääri-ilmiöihin.

Erikoisesti 9.11 vielä linjautuma jossa Kuu peittää Venuksen taakseen ja näin Venuksesta peräisin olevat pimeän energian tihentymät työntyvät Kuun läpi matkallaan kohti Maapalloa. Silläkin tulee olemaan oma vaikutuksensa.

8.12.2022 täydenkuun aikana Mars oli 44 minuuttia Kuun takana. Kalifornian sää olikin tuon linjautuman jälkeen kuukauden ajan ihan sekaisin. No, silloin linjautumassa oli mukana Aurinko. Eli Maapallo oli Auringon ja Marsin, sekä Auringon ja Kuun välisellä alueella siten että Mars tosiaankin 44 minuutin ajan Kuun takana.

Ja näillä linjautumilla siis sitä isompi vaikutus mitä suorempi linjautuma on.

Niin, ja tässä ei siis todellakaan ole kyse mistään nykyisen fysiikan mukaisesta gravitaatiovoimasta jota fyysikot eivät edes osaa selittää.

Ei todellakaan. Tässä on kyse pimeästä energiasta jota kaikki atomeitten ytimet keskenään kierrättävät siten että rekisteröitävissä olevat hiukkaset kuten elektronit ja fotonit syntyvät / yhdistyvät näistä ziljoonista erillisistä pimeän energian tihentymistä joita siis työntyy ulos atomeitten ytimistä koko ajan.

Kun tutkija luulee irroittavansa atomin ytimen ympäriltä elektronin, niin ei hän irroita jo olemassa olevaa elektronia ytimen ympäriltä.

Hän saa syntymään ihan uuden elektronin näistä ziljoonista erillisistä pimeä energian tihentymistä joita atomeitten ytimistä työntyy koko ajan ulos siten että ne ryhmittyvät aalloiksi sen mukaisesti miten ne kohtaavat vastaan työntyviä aaltoja alkumatkastaan.

Itä-Suomessa 3.11.2023

Jukka Savorinen

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu