Savorinen muistuttaa, Maapalloa aktivoitiin eilen isosti ja Islannissa maa repeytyi

Niin, aika jännä sattuma oli tämä.

Vai oliko?

Näkemykseni mukaan Maapallon sisäinen paine kasvaa aina kun Maapallo on kahden muun Aurinkokunnan kohteen välisellä alueella.

Pienet aktivoitumiset syntyvät silloin kun Maapallo on Kuun ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella.

Isohkot aktivoitumiset silloin kun Maapallo on kahden muun planeetan välisellä alueella.

Isot aktivoitumiset silloin kun Maapallo on Auringon ja jonkun kaasuplaneetan tai Marsin välisellä alueella.

🤔

Eilen iso aktivoituminen. Maapallo oli melko suoralla linjalla Auringon ja Uranuksen välisellä alueella. Samaan aikaan uusikuu eli Maapallo oli myös Uranuksen ja Kuun välisellä alueella. Ja kun Mars oli vielä Auringon taustalla, niin Auringosta peräisin oleva pimeä energia pystyi aktivoimaan Marsista kohti Maapalloa työntyvää pimeää energiaa.

Tosin Maapallo, Aurinko ja Mars linjautuvat vasta 18 päivä marraskuuta. Eli vasta silloin Auringosta peräisin oleva pimeä energia kohtaa vastapalloon Marsista kohti Maapalloa työntyvää pimeää energiaa pitkän aikaa. Siis pidemmän aikaa kuin eilen, jolloin Mars ei vielä ollut niin suoralla linjalla Auringon taustalla kuin mitä se tulee olemaan 18 päivä marraskuuta.

Mars toki aktivoi Maapalloa Uranuksen kanssa voimakkaasti 11-12 marraskuuta. Maapallo oli siis silloin Uranuksen ja Marsin välisellä alueella. Jos tuo linjautuma oli osunut reilu vuorokausi myöhemmin, olisi Mars silloin ollut paljon tarkemmin Auringon taustalla.

Ja kun näillä linjautumilla on sitä suurempi vaikutus mitä suorempi linjautuma, niin silloin Maapalloa olisi aktivoitu paljon voimakkaammin Marsin toimesta.

Hirmumyrskyt maailmalla voimistuivat sitä mukaa kuin linjautuma suoristui.

Mielenkiintoista seurata miten nopeasti ne nyt hiipuvat pois.

Rare November Hurrikaani Nicole voimistui viime vuonna nopeasti juuri silloin kun Uranus, Kuu, Maapallo, Aurinko ja Merkurius Auringon taustalla linjautuivat ja se hiipui nopeasti pois kun linjautuma hajosi.

Linjautuma oli siis 8-9.11.2022

Hurrikaani Nicole muodostui 7.11.2022 ja se hajaantui 11.11.2022

 

1900 luvulla USA:ssa rantautui vain kaksi hirmumyrskyä Hurrikaanin lukemissa. Siis sadassa vuodessa kaksi.

Eurooppaan sattumoisin kaksi marraskuun hirmumyrskyä Hurrikaanin lukemissa yhden vuorokauden sisällä 2 ja 3 päivä marraskuuta tänä vuonna.

Sattumoisin Maapallo oli Auringon ja Jupiterin, sekä Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella. Eli nämä linjautumat olivat suorimmillaan juuri silloin kun Ciaran ja Domingos hirmumyrskyt aiheuttivat voimakasta tuhoa Euroopassa!

17.9.2022 Maapallo oli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella ja Kansadaan rantautui yksi sen alueen voimakkaimmista Hurrikaaneista koskaan ja se siis voimistui nopeasti kyseisen linjautuman aikana.

17.9.2022 sattumoisin voimistui todella nopeasti myös Supertaifuuni Nandamol.

Vain yhdeksän päivää tästä ja 26.9 Maapallo oli Auringon ja Jupiterin välisellä alueella uudenkuun aikana eli myös Jupiterin ja Kuun välisellä alueella.

Ja Hurrikaani Ian voimistuu nopeasti juuri linjautuman aikana ja samaan aikaan Supertaifuuni Noru voimistuu yllättävän nopeasti.

Marraskuussa 2022 oli tuo Rare November Hurrikaani Nicole ja se siis voimistui nopeasti Uranus, Kuu, Maapallo ja Aurinko linjautuman aikana.

Joulukuussa 2022 Maapallo oli vielä Auringon ja Marsin välisellä alueella siten että hyvin erikoisella tavalla silloin oli täysikuu. Eli Maapallo oli silloin myös Auringon ja Kuun välisellä alueella ja vieläpä siten että Kuu oli 44 minuuttia Marsin edessä.

No mitäpä siitä muuta kuin omituinen joukukuinen voimakkaana rantautuva sykloni Intian alapuolelle.

Aika erikoisia sattumia

Sykloni Mandous. Oli käsittääkseni 15 vuoteen voimakkain sykloni tuolla alueella joulukuussa.

Se myös rantautui harvinaisesti.

Tropical Cyclone “Mandous” forms in the Bay of Bengal, red alerts issued for parts of Tamil Nadu

https://watchers.news/2022/12/08/tropical-cyclone-mandous-forms-in-the-bay-of-bengal-red-alerts-issued-for-parts-of-tamil-nadu/

”Mandous happens to be 7th cyclone in as many years, in the month of December in the Indian Seas and 3rd successive storm in the Bay of Bengal, after Burevi in 2020 and Jowad last year.3

All the December storms over the Bay of Bengal have a history of weakening before making landfall and few of those diffused over open waters.

The only exception in the recent past was cyclone Vardah, a very severe cyclonic storm, making landfall close to Chennai on December 12, 2016.  Vardah had crossed over to the Arabian Sea as a weak system and intensified again to become a deep depression.”

 

Jos katsoo millainen tilanne oli Aurinkokunnassa 12 joulukuuta 2016 aikoihin, niin havaitsee että Saturnus on ollut Auringon taustalla useita päiviä ennen 12.12.2016.

Neljä päivää Saturnuksesta on tullut energiaa kohti Maapalloa siten että Auringosta peräisin olevaa energiaa melko suoraan kohti tätä energiaa.

Suorimmillaan Saturnus, Aurinko ja Maapallo linjautuma oli ollut 10.12.2016.

Eipä sitä tiedä vaikka siellä tätä pimeää energiaa on jota oletan atomeitten ytimien keskenään kierrättävän.

Ps. Työntyykö lämpöaalto Suomen ohi itään ja jää kartalla Pekka Poudan taakse?

Seurataan tilannetta.

Minkäänlaisia vetäviä voimia ei ole olemassa, eikä niitä minkään ilmiön selittämiseen tarvita!

Itä-Suomessa 14.11.2023

Savorinen Jukka

🙂

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu