Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

Savorinen, nyt näyttää pahalta. Linjautumat painavat päälle ja myrskyjä liikkeellä.

Pekka Poudalta hurja ennustus Eurooppaan: ”Harvoin näkee mitään näin ikävää – vetää hiljaiseksi”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pekka-poudalta-hurja-ennustus-eurooppaan-harvoin-nakee-mitaan-nain-ikavaa-vetaa-hiljaiseksi/8760146#gs.42c7om

Ensi viikon isoin sääuutinen tulee olemaan Länsi-Euroopan uhkaava tilanne, sanoo meteorologi Pekka Pouta MTV Uutiset Livessä. Poudan mukaan luvassa voi pahimmillaan olla sekä maastopaloja, tulvia että mutavyöryjä.

Alkuviikosta Pohjois-Espanjaan, Ranskaan ja Italiaan on todennäköisesti luvassa vuodenaikaan nähden keskimääräistä kovempia lämpötiloja.”

🤔

Jännä miten Pekka Poudan esittämä ennuste Etelä-Euroopasta näyttää osuvan yhteen näiden uhkakuvien kanssa mitä minä olen täällä jo monta aikaa ennakoinut.

1 – 4.8.2023 oli ryppäinä linjautumia jotka aktivoivat Maapalloa sisältä käsin. Rankkasateita ja tulvia viiveellä on ollut helpointa ennustaa.

Opetteluahan tämä vielä on, mutta kyllä tämä tästä alkaa hahmottumaan

Leveyspiireittään kannattanee seurata sitä miten nämä viiveellä esiintyvät sään ääri-ilmiöt tulevat aina esiintymään.

Suomen alapuoleltahan se työntyi yksi kova myräkkä Ruotsin kautta Norjaan tuon edellisen esiin tuomani linjautumien ryppään jälkeen. Siis tämä Hans myrsky. Niistä voi lukea tarkemmin aikaisemmista postauksistani. Olihan näitä rankkasateita ja tulvia ollut siellä sun täällä muuallakin Maapallolla.

Kuvat: Hans-myrsky on riehunut Norjassa – tällaista tuhoa se aiheutti

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009779197.html

ALKUVIIKOSTA riehunut Hans-myrsky on aiheuttanut laajamittaisia tuhoja Norjassa.

Maassa on yhä satoja teitä suljettuna. Esimerkiksi Ringebun kunta on jäänyt kokonaan eristyksiin tulvavesien tukittua kaikki kuntaan vievät tiet.

4 000 ihmistä on jouduttu evakuoimaan myrskyn takia. Joillain alueilla tulvahuippu on jo saavutettu, mutta toisilla alueilla veden virtaus lisääntyy yhä. Norjan itäosissa on yhä voimassa korkein mahdollinen eli punainen tulvavaroitus.”

🤔

Pekka Pouta ennakoi taas kaiken näköistä mielenkiintoista Länsi-Eurooppaan siten että isoin sääuutinen tulisi olemaan nimenomaan tämä Länsi-Euroopan tilanne, mutta saapa nähdä miten tämä menee. Muuallakin nimittäin tapahtuu jo ja kohta saattaa alkaa tapahtua Atlantilla oikein kunnolla.

22.8 Maapallo on Marsin ja Neptunuksen välisellä alueella. 23.8 Maapallo on aamusta Kuun ja Jupiterin välisellä alueella ja illasta Kuun ja Uranuksen välisellä alueella.

Jos silloin on liikkeellä hirmumyrskyjä, niin oletan että ne tulevat voimistumaan nopeasti.

Varsinkin 26 – 27.8 niitä tulisi voimistamaan loppuvuoden 2023 ensimmäinen iso aktivointi eli se että Maapallo on Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella.

🤔

Kaliforniaan tulossa poikkeuksellinen myrsky

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-171185

”Kun Hilary saapuu Yhdysvaltain puolelle, on se ensimmäinen trooppinen myrsky Kalifornian osavaltiossa 84 vuoteen. Viranomaiset varautuvat erittäin suureen sademäärään ja ranta-alueiden tulvimiseen.

Sadetta voi tulla paikoin jopa 250 millimetriä, mikä on alueen oloissa erittäin poikkeuksellista. Nevadan osavaltiossa voidaan lyödä kaikkien aikojen sade-ennätys.”

Tuo 84 vuotta on mielenkiintoinen. Uranuksen kiertoaika Auringon ympäri on 84 vuotta. 84 vuotta sitten myös Saturnus ja Jupiter olivat ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkokuntaa kuin missä kaikki kaasuplaneetat ovat tällä hetkellä. Neptunus luonnollisesti oli silloin vastakkaisella puolella Aurinkokuntaa.

Atlantilla näyttää olevan kehitteillä useita aihioita myrskyiksi. Usein nämä aihiot hiipuvat pois poikkeen. Mielenkiintoista seurata miten ne muuttuvat 22 – 23.8 ja 26.8 linjautumien aikana.

Tässä tilanne Atlantilta

🤔

Entäpä miten tämä jo kertaalleen 4 kategorian Hurrikaani Hilary jatkaa matkaansa kohti Kaliforniaa.

Eli säähän liittyvien uutisten osalta löytyy kyllä kilpailua lähiviikkojen aikana.

Rankkasateita ja tulvia olisi siis tiedossa vielä pitkälle syyskuun puolelle. Nähtäväksi jää minne niitä tulee. Ja kun kaikki kaasuplaneetat ovat todellakin ryhmittyneet samalla puolelle Aurinkokuntaa, niin näitä isoja aktivointeja on tiedossa nopeaan tahtiin seuraavien 10 viikon aikana.

🤔

Kumpupilvet vaikuttaisivat esiintyvän näiden linjautumien aikana. Eilen 19.8 olimme Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella. Oli sellainen kumpupilvimäinen päivä ilman kumpuavia pilviä. Ainakin täällä Itä-Suomessa päin. Muutamaan otteeseen sen oloisia pilviä oli, mutta ei ne lähteneet kumpuamaan. Hajosivat aika nopeasti.

Ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona niitä saattaa taas olla hyvinkin näyttävinä.

Seurataan tilannetta.

🤔

Itseasiassa tämä päivä näyttää vielä lupaavammalta ajatellen näitä kumpupilviä. Jokunen pilvi nimittäin näytti jo jossakin määrin kumpuilevan äsken klo. 12.56 aikaan.

Mars, Maapallo ja Neptunus linjautuma jo melko suora.

Venus ja Merkurius mukana kuvioissa, mutta niiden vaikuksen oletan olevan pieni.

Toki se että päällä on iso aktivoituminen edesauttaa sitä että myös niistä peräisin oleva pimeä energia vuorovaikuttaa normaalia voimakkaammin.

Tulee mielenkiintoinen ajanjakso tästä eteenpäin pitkälle syyskuulle ja siellähän odottaa jo seuraavat linjautumiset heti kohta.

🤔

Eli 19.9 Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

8.10 alkaa tarkentumaan linjautuma jossa Maapallo on Venuksen ja Saturnuksen välisellä alueella siten että 10.10 tuon linjautuman ollessa vielä suorimmillaan siihen linjautuu myös Kuu. Eli silloin olemme myös Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

Marraskuun alku tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen.

About 4.11 Auringon ja Jupiterin välisellä alueella ja samaan Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella siten että Mars vaanii Auringon taustalla.

Näin Marsista Maapalloa kohti työntyvä pimeä energia kohtaa melko suoraan Auringosta, Jupiterista ja Uranuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa.

13.11 vielä Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus linjautuma.

Eikä siinäkään vielä kaikki.

Joulukuussa lisää Venuksen ja Jupiterin, sekä oliko about 21.12 Venuksen ja Uranuksen välisellä alueella.

Sen jälkeen nämä aktivoitumiset loppuvat pitkäksi aikaa.

Ainoastaan Kuun kautta linjautumia.

19.8.2024 vasta linjautuma jossa kahden eri planeetan välisellä alueella.

Venuksen ja Saturnuksen.

Seurataan tilannetta.

Selkeä epätasapaino kuitenkin Aurinkokunnassa. Siitä ei ole enää mitään epäselvää!

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. kosonenjuhapekka

  Saisi tuo helleaalto yltää Suomeen saakka.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Jukka Petteri Savorinen
   Jukka Petteri Savorinen #3963095 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3963082

   Eiköhän tämäkin syksy kokonaisuutena ainakin tule olemaan lämmin. Siinä missä viimeiset loppuvuodet ovat olleet vuodesta 2019 lähtien kun Jupiter siirtyi samalle puolelle Aurinkokuntaa kuin kaikki muut kaasuplaneetat.

   Ehkäpä saadaan helteetkin vielä 10 päivän sisällä tänne. Saturnus ja Aurinko pääsevät työstämään Maapalloa 26.8 kun Mars ja Neptunus ovat antaneet hyvät alkulämpimät 22.8.

   🤔

   Ilmoita asiaton viesti