Savorinen oikeassa? Maapallo saa keskustaansa lisää uutta ainetta joka saa Maapallon laajenemaan.

No niin, tässä lisää todisteita sille että Neal Adams ja kumppanit olisivat olleet koko ajan oikeassa siinä että Maapallo laajentunut siten että mantereet ovat tämän takia repeytyneet irti toisistansa aikojen saatossa.

Eli uutta ainetta Maapallon keskustaan tavalla tai toisella ja tästä syystä mantereet ovat repeytyneet irti toisistansa.

Maapallo olisi siis ollut aikoinaan pienempi.

🤔

Maapallon sisuksissa saattaa piilotella mantereen kokoisia palasia toisesta taivaankappaleesta

https://www.avaruus.fi/uutiset/maa-ja-lahiavaruus/maapallon-sisuksissa-saattaa-piilotella-mantereen-kokoisia-palasia-toisesta-taivaankappaleesta.html

”LLVP-alueet ovat tilavuudeltaan valtavia, noin kaksi kertaa Kuun verran. Mikäli niiden ainemäärä levitettäisiin maapallon pinnalle, sitä riittäisi noin sadan kilometrin paksuiseksi kerrokseksi.

”Kuussa vaikuttaa olevan ainetta niin törmäystä edeltäneestä Maasta kuin Theiasta. On ajateltu, että Theian jäänteet maapallolla olisivat pyyhkiytyneet ja sekoittuneet miljardien vuosien aikana vaippavirtausten vaikutuksesta”, selittää Steven Desch Arizonan osavaltionyliopistosta.

”Tutkimuksemme on ensimmäinen, jonka mukaan erottuvat ’palaset’ Theiasta ovat yhä Maan sisuksissa, ytimen ja vaipan rajalla”, hän jatkaa.”

🤔

Niin, mielenkiintoista että tuo aine on ytimen ja vaipan rajalla!

Minähän oletan että Maapallon läpi työntyy pimeän aineen tihentymiä joista pieni osa laajenee rekisteröitävissä olevaksi uudeksi aineeksi matkallaan Maapallon keskustan läpi.

Osa näistä pimeän aineen hiukkasista / tihentymistä siis törmää Maapallon atomeitten ytimiin ja näin niitä pysähtyy Maapallon keskustaan.

Jos ydin on kiinteää ja sen ympärillä sulaa ainetta ja sitten on vaippa, niin eipä ole vaikea arvailla että uusi aine Maapallon keskustan alueelle jäädessään työntyy sulan ja vaipan rajalle.

Tässä Neal Adamsin video liittyen siihen miten Maapallo on aikojen saatossa laajentunut.

🤔

Neal ei vielä minun mielestäni ymmärrä miten Maapallo on aikojen saatossa saanut uutta ainetta keskustaansa.

Hänellä toki on joku oma ajatus siitä miten.

🤔

No, osa uudesta aineesta olisi kaasujen ja veden muodossa, joten Maapallosta työntyisi ulos uutta kaasua ja uutta vettä.

Ehkäpä jopa virtauksina jotka saisivat aikaan hirmumyrskyjä.

Hirmumyrskyjä joita tietyt linjautumat Aurinkokunnassa saisivat voimistumaan etukäteen ennustettaviin aikoihin yllättävän nopeasti.

Sattumoisin ennakoin hirmumyrskyjen voimistuvan linjautumien takia jotka olivat tarkimmillaan 3.11.2023.

Ja sattumoisin Ciaran ja Domingos hirmumyrskyt rantautuivat Eurooppaan ja olivatko jopa Hurrikaanin lukemissa molemmat?

Ciaralle taidettiin mitata jopa 217 km / h tuulen nopeus puuskassa.

🤔

Ok, jos hirmumyrskyjä on liikenteessä 10.11.2023, niin ne alkavat näkemykseni mukaan voimistumaan 11.11 ja kun neljäs iso aktivoituminen on 13.11.2023, niin silloin lisää energiaa hirmumyrskyille.

13.11.2023 Maapallo on Auringon ja Uranuksen välisellä alueella. Samaan aikaan Kuun ja Uranuksen välisellä alueella eli silloin on uusikuu.

Niin, ja Auringon taustalla lymyää silloin Mars, joten Maapallo on silloin vielä Marsin ja Uranuksen välisellä alueella.

Tosin Marsin, Maapallo ja Uranus linjautuma on suorimmillaan 11-12.11 yön aikana.

Linjautumien aikana Maapalloa siis aktivoitaisiin sisältä siten että nämä kaasun ja vesimolekyylien virtaukset työntyisivät ulos Maapallosta kovemmalla paineella ja se taas voimistaisi hirmumyrskyä.

Hirmumyrskyn silmä olisi siis alueella josta kaasun ja vesimolekyylien virtaus työntyy ulos.

Ps. Näinköhän Auringon aktiivisuus sotki Maapallon sisätilojen tilannetta siten että tällaiset kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset ohjautuivat ulos Maapallosta siten että Ciaran ja Domingos hirmumyrskyt ohjautuivat kohti Eurooppaa.

🤔

Crazy November on siis täällä ja rankkasateista ja tulvista voitaneen taas lukea seuraavien viikkojen aikana paljon uutisia joissa näistä sään ääri-ilmiöistä syytetään pelkästään meitä ihmisiä vaikka muitakin tekijöitä voi olla hyvinkin olemassa!

Seurataan tilannetta.

Itä-Suomessa 4.11.2023

Jukka Savorinen

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu