Savorinen oli tässäkin edellä aikaansa. Tsunameita syntyy ilman maanjäristystä!

Japanissa syntyi äskettäin kuusi tsunamia toistensa päälle

Japanilaistutkijat ovat ymmällään siitä, miten niin monta tsunamia syntyi perätysten lyhyessä ajassa.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/abc2867c-fabb-40ea-a667-9c7374f26b0c

”Tutkimusryhmä havaitsi tarkemmassa analyysissä, että kello viiden ja 6.30 välillä syntyi 13 tsunamia.

Merialueella noin 100 kilometriä Tori-shiman saaresta lounaaseen havaittiin seismistä toimintaa lokakuun 2. ja 9. päivän välillä. Tsunamien syntyessä 9. lokakuuta suuria maanjäristyksiä ei kuitenkaan havaittu.

– En ole koskaan kuullut, että tsunameja tapahtuisi yli 10 kertaa peräkkäin näin lyhyessä ajassa. Haluan tutkia enemmän, mitä merenpohjassa tapahtui, Tokion yliopiston geofysiikan apulaisprofessori Osamu Sandanbata sanoo Asahi-sanomalehdelle.”

🤔

Mielenkiintoista 🤔

”Tsunamien syntyessä 9. lokakuuta suuria maanjäristyksiä ei kuitenkaan havaittu.”

🤔

Muistan erittäin hyvin miten minulle naureskeltiin ja uittuiltiin siitä ettei Tsunameita voi syntyä ilman maanjäristystä jo monta aikaa sitten.

Olin siis esittänyt näkemykseni siitä että Aasian Tsunamin ja maanjäristyksen joulukuussa 2004 olisi saanut aikaan Maapalloa kohti työntyneen erittäin voimakkaan energiapulssin pilottiaalto joka oli Aurinkokunnassa reilu vuorokausi ennen varsinaista energiapulssia.

Eli tämä erittäin voimakas energiapulssi, joka siis havaittiin meidän laitteillamme reilu vuorokausi Aasian Tsunamin ja maanjäristyksen jälkeen, olisi matkansa aikana kohti Aurinkokuntaa kehittänyt itselleen pilottiaallon jonka tihentymät olisivat työntyneet syvälle atomien ytimiin ja saaneet siellä aikaan lämpölaajenemisilmiön. Niin, se selittäisi Tsunamin ilman maanjäristystä. Se selittäisi samalla minkä takia maanjäristys syntyi.

Näin siis meri ja meren pohja olisikin laajentunut yhtä aikaa tämän pilottiaallon toimesta.

Yks kaks laajentuneet mantereet olisivat olisivat työntyneet voimakkaasti toisiansa kohti ja se olisi saanut aikaan maanjäristyksen.

Mutta niin ettei tämä maanjäristys olisi ollut syy Tsunamin syntymiseen.

Ei ainakaan yksin.

Toki maa olisi noussut maanjäristyksen yhteydessä ja voimistaa Tsunamia joka olisi syntynyt joka tapauksessa.

Jos miettii sitä miten vesi ensin vetäytyi rannoilta, niin minkä takia vesi olisi tehnyt niin jos Tsunamin aiheutti maa joka nousi nopeasti?

Jos vesi yks kaks nousee kaukana rannoilta, niin tuskin se sallii veden paeta rannikoilta?

Olenkin miettinyt tätä aikoinaan enemmänkin ja tullut siihen tulokseen että tämän pilottiaallon energia on ehkä absorboinut mukaansa energiaa jolla vesimolekyylit hylkivät toisiansa ja kun vesimolekyylien keskinäinen hylkiminen heikkeni vähäksi aikaa, niin se sai meren supistumaan kasaan ja näin vesi vetäytyi rannoilta.

Siitä seurasi trampoliini-ilmiö jossa vesimolekyylit lopulta työnsivät toisiansa normaalia voimakkaammin pois päin toisistansa ja näin ne saivat toisensa työntymään normaalia kauemmaksi toisistansa.

Ja kun atomeitten ytimien luonnollinen jatkuva laajeneminen sai vesimolekyylit taas lähestymään toisiansa ilman että ne olisivat liikkuneet toisiansa kohti tai vetäneet toisiansa jotenkin jotenkin puoleensa, ne olisivat taas työntäneet toisiansa normaalia voimakkaammin pois päin toisistansa jne.

Näin selittyy loogisesti se minkä takia vesi vetäytyi uudestaan ja uudestaan pois rannalta, vain työntyäkseen uudestaan ja uudestaan voimalla pitkälle sisämaahan.

Eli suoraan atomeitten ytimiin työntyneet pilottiaallon erilliset tihentymät saivat ytimissä aikaan lämpölaajenemisilmiön ja ytimien välisellä alueella liikkuvat pilottiaallon tihentymät absorboivat mukaan energiaa jota laajenevat atomeitten ytimet kierrättivät keskenään ja jolla ne olisivat työntäneet toisiansa pois päin toisistansa jne.

Anyway, erittäin mielenkiintoinen havainto Tsunamien ryppäästä ilman maanjäristystä!

🤔

Tästä ei puutu muuta kuin havainto Aurinkokuntaan työntyneestä energiapulssista joka olisi havaittu viiveellä jonkun aikaa näiden Tsunamien jälkeen.

🙂

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu