Savorinen on huolestunut. Mahdollisesti voimakkaita purkauksia molemmin puolin Aurinkoa?

Juuri näin.

Aurinko oli tosiaan Maapallon ja Marsin välisellä alueella 17 – 18.11.2023. Niin suoralla linjautumalla että Mars oli Auringon takana puolitoista vuorokautta. Viimeisen reilun 20 vuoden aikana ensimmäinen kerta. Yleensä linjautuma on siis mennyt Auringon ylä tai alapuolelta.

Ok. Näkemykseni mukaan 17-18.11 Aurinkoa aktivoitiin sisältä voimakkaasti. Maapallosta kohti Marsia pimeää energiaa jota Auringosta peräisin oleva pimeä energia aktivoi. Sama toisin päin pimeälle energialle joka peräisin Marsista.

Saman aikaisesti Marsista ja Maapallosta peräisin olevat pimeän energian tihentymät kohtasivat toisiansa vastapalloon ja aktivoivat myös toisiansa.

Näin tämä pimeä energia Maapallosta ja Marsista pystyivät aktivoimaan Aurinkoa voimakkaammin lähemmältä Auringon pintaa kuin yleensä. Sitä siis työntyi vähemmän Auringon läpi.

Ensin aktivoitui Auringon vasen puoli 17.11 ja myöhemmin 18.11 Auringon oikea puoli.

Vasen puoli kääntyy koko ajan paremmin näkyväksi meille ja oikea puoli kääntyy meiltä piiloon.

Jos Auringon sisällä oli molemmin puolin työntymässä kohti Auringon pintaa magneettista ainetta samassa syvyydessä samalla paineella / vauhdilla, niin silloin purkaukset tällä puolella Aurinkoa olisivat noin vuorokautta aikaisemmin.

Toista puolta Auringosta aktivoidaan kuitenkin tällä hetkellä selkeästi vähemmän kuin tätä puolta joka on meitä kohti.

Kaasuplaneetat kun ovat ryhmittyneet kaikki tälle samalle puolelle Aurinkoa. Alueelle jonka ohi Maapallo on juuri liikkunut viimeisen kymmenen viikon aikana.

Vasemmalta puolelta onkin jo ilmestynyt näkyviin alueita jossa on paljon Auringonpilkkuja.

Tilanne 7 tuntia sitten

🤔

Tilanne 3 tuntia sitten.

🤔

Ja minä siis otin etukäteen puheeksi että tällainen tilanne olisi mahdollisesti tulossa.

17.11.2023 kirjoitin näin.

”Hmm, Aurinkoa aktivoidaan sisältä tällä hetkellä todella voimakkaasti Marsin ja Maapallon toimesta.

Tiedossa mahdollisesti erittäin voimakas Auringonpurkaus tai voimakkaat Auringonpurkaukset. Olettaisin ettei tule maasuuntaisena. Maapallolta katsottuna vasemmalla reunalla, sekä oikealla.

Vasen puoli huolestuttaa enemmän, koska jos vaikutus on sopivan syvällä, voi viive olla sopiva siihen että tuleva purkausalue ehtii siirtyä maasuuntaiseksi 🤔”

🤔

Ps. Tämä 17-18.11.2023 linjautuma aktivoi myös Maapalloa ja Marsia. Maapallolla onkin tällä hetkellä paljon sään ääri-ilmiöitä ympäri Maapalloa.

Seurataan tilannetta.

Maapallolla 21.11.2023

Savorinen Jukka

🤔

 

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu