Savorinen opettaa totuuksia fysiikasta ja kosmologiasta

Jännä miten tehokkaasti fyysikot ovat onnistuneet johtamaan harhaan tavan ihmisiä sen suhteen että täälläkin tyypit ovat täysin vakuuttuneita siitä että fyysikot ymmärtäisivät mitä tämä ns. gravitaatio muka on.

Totuus kuitenkin on se että tämä ns. gravitaatio on edelleen fyysikoille täysi mysteeri.

Einsteinin väite siitä että massa kertoo avaruudelle miten kaareutua ja kaareutunut avaruus kertoo kappaleille miten liikkua avaruudessa, on käsien heiluttelua sikäli ettei tuo väite sisällä mitään informaatiota siitä miten se avaruus sen tekee.

Eli yhtä hyvin voisi todeta että massalliset kappaleet kertovat suojelusenkeleille miten ohjailla kappaleita ja näin suojelusenkelit osaavat ohjailla kappaleita havaitulla tavalla.

Tämäkään väite ei sisällä mitään informaatiota siitä MITEN!!! Suojelusenkeleitä ei voi havannoida tieteellisesti, mutta eipä itse avaruuttakaan voi havannoida tieteellisesti. Avaruus ei säteile mitään ja näin ei ole olemassa mitään mikä välittäisi informaatiota tästä ns. kaareutuvasta avaruudesta.

🤔🤔🤔

”So: “Gravity is.”

Well, yes — depending on what we mean by “is.” We know what gravity does, in the sense that we can mathematically measure and predict its effects. We might anticipate what happens when two black holes collide or when we let go of a rock. But we don’t know how it does what it does. We know what its effects are, and we can give the name “gravity” to the cause of those effects, but we don’t know the cause of that cause.”

https://www.washingtonpost.com/outlook/everything-you-thought-you-knew-about-gravity-is-wrong/2019/08/01/627f3696-a723-11e9-a3a6-ab670962db05_story.html

Minkä takia tätä on niin vaikea hyväksyä? Eli sitä etteivät fyysikot vieläkään ymmärrä sitä mitä tämä ns. gravitaatio on?!?

 

🤔🤔🤔

”So: “Gravity is what makes things fall.”

Well, yes — depending on what we mean by “fall.” We can just as easily argue — as Einstein did, expanding on Galileo’s ship/shore relativism — that the rock isn’t falling toward the Earth but that the Earth is rising toward the rock.”
Jännä ettei Einstein kyennyt oivaltamaan totuutta siitä että aine koostuu laajenevaa pimeää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä 😃
🤔

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion? Einstein oli väärässä?

Avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentuneiden laajenevien valojen pimeät aallot, joita Aurinkoakin kohti työntyy joka suunnasta, sisältävät työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Poreileva avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/
.
😃
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu