Savorinen pohtii 14 – 15.3.2023 linjautumista ja mitä siitä voisi seurata.

  1. Nämä ovat omia pohdintojani liittyen siihen että atomien ytimet kierrättäisivät pimeää energiaa kaikkien muiden atomien ytimien kanssa ja jos näin, niin silloin näillä linjautumilla voisi olla iso merkitys liittyen Maapallon sääilmiöihin, maanjäristyksiin ja tulivuorten purkauksiin. Mitä suorempia linjautumat olisivat, siitä isompi vaikutus.

🤔

Turkissa oli melko rauhatonta 6 ja 7 päivä maaliskuuta.

Oli taas linjautumat päällä. 6.3 Maapallo oli Saturnuksen ja Kuun välisellä alueella siten että Saturnus Auringon taustalla oikealla puolella.

7.3 sitten täysikuu eli Auringon ja Kuun välisellä alueella silloin. Vastaavaa aktiivisuutta oli tosin jo muutamia päiviä aikaisemmin ja sen oletan johtuneen maasuuntaisista Auringonpurkauksista.

Itseasiassa ne saattoivat sopivasti herätellä tuota aluetta ennen näitä 6, 7 ja 8 päivän linjautumia joista olin huolissani.

Muutenhan tuossa olisi ollut kolmen viikon tauko Maapallon aktivoinneissa ja näin Turkin alueelle olisi saattanut jysähtää taas isompi maanjäristys.

Seuraava huolestuttava yö on 14 ja 15.3 välinen yö.

Silloin Maapallo on Kuun ja Marsin välisellä alueella siten että samalla linjalla on galaksin keskusta ja siellä päin oleva butterfly cluster.

15.1.2022 oli vastaavan oloinen linjautuma ja silloin räjähti Honga Tonga.

Tosin silloin Kuu ja Mars olivat vastakkaisilla puolilla Maapalloa.

Nämä tämän kokoiset tulivuoren purkaukset ovat onneksi silti erittäin harvinaisia.

Huonolla tuurilla kaasun ja vesimolekyylien joki silti voi ohjautua ulos Maapallosta sellaisen alueen kautta jossa on tulivuori tai tulivuoria

Tällä hetkellä muistaakseni Alaskassa on kaksi vierekkäistä tulivuorta melko aktiivisia maanjäristysten suhteen.

Seurataan tilannetta.

🤔

Ps. En kokenut itseäni väsyneeksi Maaliskuun alkupuolella, niinkuin olin ennakoinut. Oli siis kolmen viikon putki ilman linjautumisia.

Mutta energiaahan oli soluille tarjolla maaliskuun alkupuolella johtuen niistä maasuuntaisista Auringonpurkauksista.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu