Savorinen pohtii linjautumien vaikutuksia eteenpäin.

Kumpupilvien osalta näiden pienten linjautumien sykli hajosi ihan kokonaan 27.8 olleen ison aktivoitumisen jälkeen.

Viikko sitten oli toki myös maasuuntainen Auringonpurkaus.

Tämä oli ensimmäinen kesä kun seurasin kumpupilviä ja sitä korreloiko niiden esiintyminen näiden linjautumien kanssa.

Eli tämä on vielä opettelua.

Ensi kesästä tulee mielenkiintoinen sen suhteen koska touko, kesä ja heinäkuussa ei ole muita linjautumia kuin mitä ovat nämä linjautumat joissa on mukana Kuu ja joku toinen planeetta, sekä täysikuut.

13.9.2023 Maapallo on Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella ja 15.9 Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella.

Laitan tähän alle listan isoista ja isohkoista aktivoitumisista. Kuun ja jonkun planeetan välisellä alueella olemisen jätän tästä pois, paitsi jos Kuu linjautuu mukaan johonkin isoon tai isohkoon linjautumaan.

19.9.2023 sitten seuraava iso aktivoituminen kun Maapallo on Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

29.9.2023 Auringon ja Kuun välisellä alueella.

2.10 Merkuriuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

10.10.2023 Venuksen ja Saturnuksen välisellä alueella. Sekä Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

28 – 29.10.2023 yöllä täysikuu

29.10.2023 Jupiter, Kuu, Maapallo, Merkurius ja Mars linjautuvat. Mars, Merkurius ja Maapallo linjautuma melko suorana vähän Jupiterin yli.

Eli Maapallo on Jupiterin ja Merkuriuksen, Jupiterin ja Marsin, Kuun ja Merkuriuksen, sekä Kuun ja Marsin välisellä alueella.

3.11.2023 tulee myös olemaan erittäin mielenkiintoinen päivä.

Silloin Maapallo on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella, sekä Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

Erittäin suuri todennäköisyys USAssa isoille tornadohässäköille. Toki vastaavia tornadomaisia pyörteitä voi silloin esiintyä muuallakin päin maailmaa. 29.10.2023 sille on jo silloin iso mahdollisuus.

13.11.2023 Uudenkuun aikana Auringon ja Uranuksen välisellä alueella.

Mars vaanii Auringon takana ja tulee sieltä käsin tuomaan oman mausteensa soppaan isosti koska Uranus, Maapallo, Kuu ja Aurinko pystyvät aktivoimaan itsestään peräisin olevalla pimeällä energialla siitä peräisin olevaa pimeää energiaa, jolloin sitä törmää normaalia enemmän Maapallon atomien ytimiin syvällä Maapallon sisällä. Eli juuri tämä pimeän energian aktivoituminen on isossa roolissa näiden linjautumien aikana siten että pystyy aktivoimaan Maapalloa sisältä jne.

10.12.2023 Venuksen ja Jupiterin välisellä alueella siten että tuo vaikuttaa jo 9.12, jolloin Maapallo on myös Kuun ja Jupiterin välisellä alueella.

21.12.2023 vielä Venuksen ja Uranuksen välisellä alueella ja sitten pitääkin odottaa  19.8.2024 asti, jolloin Maapalloa aktivoivat isohkosti Venus ja Saturnus.

Toki Maapallo on taas Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella jo keskikesällä kuten joka kesä.

Seurataan tilannetta.

🙂

Yksi iso maanjäristys oli ollut juuri äsken Marokossa.

Saattaa liittyä oleellisesti 27.8 isoon aktivoitumiseen. Ensin Maapallon sisäinen paine kasvaa tasaisesti ja sitten kun tätä ylimääräistä energiaa pikkuhiljaa työntyy ulos Maapallosta, niin sepä ei aina tapahdu enää niin tasaisesti eli joiltakin alueilta sitä poistuu nopeammin ja näin epätasapaino joka saa aikaan maanjäristyksen 🤔

Tulivuorien aktivoitumisista ei ole ollut vielä juttua, mutta eiköhän niitäkin ala aktivoitumaan sitä mukaa kuin Maapallo liikkuu radallaan muidenkin kaasuplaneettojen ja Auringon välisellä alueella.

Näin tapahtui ainakin loppuvuodesta 2022 useita kertoja sykleinä linjautumien mukaisesti.

Aivan kuten tapahtui näiden hirmumyrskyjen ”yllättävän” nopeiden voimistumisten kanssa.

Tulivuoret tarvitsivat ensin alle useampia linjautumien aikaansaamia sisäisen paineen voimistumisia, mutta lopulta syklit tulivat esiin loppuvuodesta 2022.

🤔

Niin, vettä siis työntyy ulos Maapallosta enemmän aina keskikesän jälkeen kun Maapallo on ollut Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella, mutta määrät kasvavat oleellisesti näiden linjautumien aikana ja se näkyy viiveellä erittäin voimakkaina rankkasateina ja tulvina.

2024 ensimmäinen ISO aktivoituminen on vasta syyskuun 8 päivä. Joten onhan se sitten mielenkiintoista seurata siirtyvätkö nämä erittäin voimakkaat rankkasateet taas ja tällä kertaa syyskuun about puoleen väliin eli 15 – 22.9.2024 ajalle.

Viime vuonna Pakistanin tilanne paheni nimenomaan oleellisesti viiveellä Aurinko, Maapallo ja Saturnus linjautuman jälkeen ja sehän oli silloin jo 13.8.2022. Ja elokuun loppupuolella Pakistanista olikin sitten jo about 1/3 osa veden alla

Tänä vuonna Aurinko, Maapallo ja Saturnus linjautuma oli vasta 27.8.2023 ja kas kummaa, vettä alkoi tulla alas isosti reilun viikon päästä siitä eli nämä erittäin voimakkaat rankkasateet ja tulvat siirtyivät syyskuun puolelle.

No, seuraava iso aktivoituminen on jo heti 19.9.2023.

Silloin Maapallo on Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Seurataan tilannetta ja pyritään huomioimaan myös maasuuntaiset Auringonpurkaukset 🙂

Ps. 2024 isohkot aktivoitumiset alkavat vasta 18.8.2024, jolloin Maapallo on Venuksen ja Saturnuksen välisellä alueella.

28.8.2024 vielä Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

🙂

Eli vielä myös tähän tekstiin mukaan tämä.

Nyt kun Maapalloa ei aktivoitu sisältä isosti keväällä ollenkaan, niin sen takia Maapallon aine oli keskikesällä tiheämmin ja näin Maapallo pystyi pysäyttämään itseensä enemmän pimeää ainetta joka laajeni törmäyksissä Maapallon atomien ytimien kanssa uudeksi rekisteröitävissä olevaksi aineeksi.

Kiinteä aine jäi Maapallon keskustaan. Kaasut ja vesimolekyylit työntyvät aina viiveellä ulos Maapallosta, saaden aikaan näitä sään ääri-ilmiöitä.

Seurataan tilannetta.

Savorinen Jukka

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu