Savorinen pohtii, miten Islannin tulivuori Eyjafjallajökulli aktivoituu lisää 11 – 13.11.2023 linjautumien aikana.

Esitin jo monta aikaa sitten että loppuvuodesta 2023 tulivuoria tulee taas aktivoitumaan samaan tapaan kuin viime vuosina on loppuvuodesta ollut tapana.

Näkemykseni mukaan tämä johtuisi siitä että Aurinkokunnassa on epätasapaino. Kaikki kaasuplaneetat ovat ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkokuntaa.

Maapallo on kaikkien kaasuplaneettojen ja Auringon välisellä alueella 2023 loppuvuodesta 10 viikon aikana.

28.8.2023 Auringon ja Saturnuksen.

19.9.2023 Auringon ja Neptunuksen

3.11.2023 Auringon ja Jupiterin, sekä sattumoisin saman päivän aikana Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella eli myös tuo linjautuma oli tarkimmillaan 3.11.2023.

13.11.2023 Auringon ja Uranuksen, sekä Uranuksen ja Kuun, ja vielä Uranuksen ja Marsin välisellä alueella siten että Mars on Auringon taustalla.

🤔

Nämä siis loppuvuoden 2023 isot aktivoitumiset.

Isohkot aktivoitumiset missä Maapallo on kahden planeetan välisellä alueella ovat osuneet myös loppuvuoteen johtuen tästä epätasapainosta Aurinkokunnassa.

Joulukuun 10 päivä Maapallo on Venuksen ja Jupiterin välisellä alueella, sekä 21.12 vielä Venuksen ja Uranuksen välisellä alueella.

Ja tämän jälkeen Maapalloa ei aktivoida planeettojen ja Auringon toimesta ennen kuin 19.8.2024

Eli lähes 9 kuukautta ilman näitä aktivoitumisia mitä loppuvuodesta 2023 on ollut laskujeni mukaan yhteensä 16 kertaa.

Auringon kautta x 4

Marsin kautta x 4

Venuksen kautta x 4

Merkuriuksen kautta x 4

Eipä ihme että keväästä 2024 on tulossa kylmä niinkuin keväästä 2023. Siis tänne Suomeen.

Oliko niin että pohjoinen jäämeri on viime vuosina jäätynyt normaalia myöhempään loppuvuodesta ja sulanut normaalia myöhemmin keväällä?

Ok, ensi yönä 11 – 12.11.2023 Maapallo on Uranuksen ja Marsin välisellä alueella siten että tuo linjautuma menee läheltä Aurinkoa. Auringosta pimeää energiaa kohti Marsia, Uranusta ja Maapalloa.

Se aktivoi Uranuksesta ja Maapallosta kohti Marsia työntyvää pimeää energiaa. Myös Marsista kohti Uranusta ja Maapalloa kohti työntyvää pimeää energiaa ja näin nämä pimeän energian tihentymät tulevat vuorovaikuttamaan toistensa kanssa normaalia voimakkaammin.

Ja näin tätä pimeää energiaa työntyy Maapallon läpi tämänkin linjautuman aikana normaalia vähemmän.

Siitä kunnon alkulämpimät siihe kun heti perään

13.11.2023 loppuvuoden 2023 neljäs iso aktivoituminen.

Silloin Maapallo on Auringon ja Uranuksen, sekä Uranuksen ja Kuun välisellä alueella siten että Mars vaikuttaa jossakin määrin Auringon taustalta.

Itse asiassa Mars alkaa pikkuhiljaa jäämään marraskuun aikana tarkemmin ja tarkemmin Auringon taakse ja sitten pikkuhiljaa pois sieltä. Tämä aktivoi Maapalloa myös sisältä jossakin määrin.

🤔

Islannissa maan voi siis odottaa edelleen nousevan ja varsinkin seuraavien 4 päivän ajan. Sitten alkaa pikkuhiljaa helpottaa.

Onneksi aktivoitumiset eivät lopu yks kaks. Mars antaa tasoittavaa energiaa pitkälle marraskuun loppupuolelle ja Venus 10.12 Jupiterin ja 21.12 Uranuksen kanssa.

Sitten pitäisi pärjätä pelkästään Kuun kautta tulevien linjautumien tuomiin aktivoitumisiin.

By the way.

Ennustin elokuussa 2023 että Aurinko alkaa aktivoitumaan lisää loppuvuodesta 2023 ja näin näyttäisi käyneen.

 

🤔

Itä-Suomessa 11.11.2023

Savorinen Jukka

🙂

 

 

 

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu