Savorinen pohtii, todistivatko tutkijat Savorisen olevan oikeassa.

Nasan törmäyskokeen kohde käyttäytyy oudosti

”Kun Nasa törmäytti DART-luotaimen Dimorphos-asteroidikuuhun, tavoitteena oli lyhentää kappaleen kiertoaikaa. Tehtävä onnistui, mutta Dimorphosin kiertoaika on jatkanut lyhentymistään.”

 

https://www.avaruus.fi/uutiset/aurinkokunnan-pienkappaleet/nasan-tormayskokeen-kohde-kayttaytyy-oudosti.html

”Tutkijat olivat alun perin määrittäneet menestyksekkään ratamuutoksen alarajan 73 sekuntiin. Törmäyksen seurauksena Dimorphosin kiertoaika kuitenkin lyheni paljon enemmän, jopa 33 minuuttia.

Nyt amerikkalaiset tähtitieteilijät ovat raportoineet Thacher-observatorion mittauksista, jotka tehtiin noin kuukausi törmäyksen jälkeen. Tulosten perusteella Dimorphos-asteroidikuun kiertorata onkin lyhentynyt 34 minuuttia, eli minuutin enemmän, kuin mitä ensimmäiset mittaukset kertoivat.

Jokin tuntematon voima on siis vielä törmäyksen jälkeen vaikuttanut asteroidikuuhun lyhentäen sen kiertoaikaa entisestään.

”Yksikään aiemmin esitetty mekanismi ei voi olla vastuussa näin suuresta kiertoajan muutoksesta, ja törmäysheitteleiden tuottama veto on epätodennäköinen selitys”, tutkijat kirjoittavat tutkimuspaperissaan.”

🤔

No niin. Tässähän meillä on todiste sille että kohteen kiertorataa voi lyhentää muuttamalla kohteen tiheyttä.

Jos kappaleet vetäisivät toisiansa puoleensa jotenkin jotenkin tai jos kohteet kaareuttaisivat avaruutta jotenkin jotenkin, ei tiheyden muutoksella pitäisi juurikaan olla vaikutusta.

Vaikka Maapallon aineen muuttaisi esim. 10 kertaa tiheämmäksi, pitäisi tuon paljon tiheämmän ja pienemmän kohteen pysyä nykyteoroiden mukaan kiertoradallaan Auringon ympärillä siten ettei kiertoaika ja etäisyys Auringosta alkaisi muuttumaan.

Minun näkemykseni mukaan tiheämmäksi kohteeksi puristetun Maapallon massaisen kohteen kiertoaika alkaisi pitenemään ja etäisyys Auringosta kasvaisi.

Se perustuisi siihen että Auringosta peräisin olevaa työntävää voimaa työntyisi vähemmän tiheämmän kohteen läpi.

Sitä siis törmäisi kohteeseen enemmän.

Silti, vaikka kohteen koko olisi paljon pienempi.

Auringosta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyy koko ajan Maapallon läpi ja se välittää työntävää voimaa pois päin Auringosta.

Eli Maapalloa työntämällä työnnetään pois päin Auringosta.

Mutta Maapallo ei kuitenkaan loittone Auringosta mitattavissa olevalla tavalla.

Tämä perustuu siihen että oikeasti atomien ytimet laajenevat koko ajan ja kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää energiaa ja näin laajenevat atomien ytimet työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Näin ollen planeetat laajenevat koko ajan ja ne vaan työntyvät pois päin laajenevasta Auringosta spiraalimaista rataa pitkin samassa suhteessa kuin laajenevat.

Laajenevan Auringon jokainen laajeneva atomin ydin työntää jokaisen laajenevan planeetan erillistä laajenevaa atomin ydintä pois päin laajenevasta Auringosta erillisenä laajenevana systeeminä. Toki laajenevia atomeitten ytimiä työnnetään myös kohti laajenevaa Aurinkoa, koska Aurinkokuntaa kohti työntyy joka suunnasta sitä pimeää energiaa joka on peräisin mm. Aurinkokunnan ulkopuolella olevista tähdistä ja muiden galaksien tähdistä.

🤔

Ok, nyt tutkijat saivat tämän Dimorphos-asteroidikuun kiertoajan lyhenemään kun törmäyttivät siihen tämän DART-luotaimen.

Minkä takia kiertoaika lyheni paljon enemmän kuin tutkijat olivat odottaneet?

Dimorphos-asteroidikuu kiertää siis Didymos nimistä kohdetta.

Saivatko tutkijat tämän  Dimorphos-asteroidikuun tiheyden muuttumaan vähemmän tiheämmäksi?

Jos, niin silloin Didymosista peräisin olevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa työntyy Dimorphos-asteroidikuun läpi enemmän kuin aikaisemmin.

Eli sitä törmää Dimorphos-asteroidikuuhun vähemmän kuin aikaisemmin.

Tästä seuraa se että kierto-aika Didymosin ympäri lyhenee.

Alkaako kiertoaika jossakin vaiheessa taas pidentyä kun tilanne Dimorphos-asteroidikuun sisällä rauhoittuu?

Törmäyksen takia Dimorphos-asteroidikuun sisäinen paine kasvoi. Sen laajenevat atomeitten ytimet ovat työntäneet toisiansa voimakkaammin pois päin toisistansa kuin ennen törmäystä 🙂

Kun tilanne rauhoittuu. Ylimääräinen kierrätettävä energia poistuu laajenevasta Dimorphos-asteroidikuusta ja laajenevasta Didymosista peräisin olevaa laajenevaa pimeää energiaa alkaa taas törmäämään Dimorphos-asteroidikuun aineeseen enemmän.

Se työntyy kauemmaksi laajenevasta Didymosista ja näin sen kiertoaika Didymosin ympärillä alkaa pitenemään ja palautuu kenties entiselleen.

Seurataan tilannetta.

”Jokin tuntematon voima on siis vielä törmäyksen jälkeen vaikuttanut asteroidikuuhun lyhentäen sen kiertoaikaa entisestään.”

Tuntemattomia voimia ei ole olemassa.

On olemassa vain yhtä ja ainoaa oikeaa voimaa ja se täällä Itä-Suomessa on jo hyvin tiedettyä työntävää voimaa josta kaikki pohjimmiltaan koostuu.

Ei siis ole olemassa erikseen ainetta ja erikseen voimia.

On olemassa vain yhtä ja samaa fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa asiaa joka jo itsessään on työntävää voimaa.

Ja sen tiheys siis vaihtelee äärettömässä 3 D avaruudessa aluettain sen mukaisesti miten se itseään kierrättää.

Avaruus ei tee temppuja.

Avaruus ei vaikuta millään tavalla mihinkään mitenkään.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.

No, kiertoaika on siis lyhentynyt entisestään. Mielenkiintoista. Tätä pitää pohtia ajan kanssa. Selitys löytyy työntävästä voimasta. Tiheyden muuttumisesta jne.

Savorinen Jukka.

Itä-Suomessa 11.9.2023

Klo. 16.21 aikoihin

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu