Savorinen pyytää apua suomalaisilta toimittajilta liittyen Allais-ilmiöön.

Savorinen pyytää apua suomalaisilta toimittajilta liittyen Allais-ilmiöön.

Allais Effect

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Allais_effect

Heilureiden liikkeessä on siis havaittu outoa liikkeen muuttumista joskus Auringonpimennysten aikana ja joskus ei. Tarkkoja painovoimaa mittaavia laitteita on myös käytetty ja niissäkin jotakin outoa on joskus havaittu ja joskus ei.

Minua kiinnostaa tietää onko Auringonpimennyksen aikana tehty kokeita laitteilla jotka saavat palloja lentämään melko tarkasti tietyn pituisen matkan.

Esimerkiksi tennispalloja ilmaan lennättäviä automaatteja.

Tuntuu todella oudolta jos ei ole käytetty, mutta sen mitä olen löytänyt tietoa Allais Effectistä, niin mistään tällaisista kokeista ei ole löytynyt tietoa.

Pendulums and gravimeters. Näillä kokeita on tehty.

Minusta tämä olisi erittäin kiehtova tapa tehdä tiedettä. Siis tutkia lentävätkö esim. tennispallot yhtä pitkän matkan Auringonpimennyksen aikana kuin normaalisti kun käytetään automaattia tietyllä teholla.

Fyysikot ymmärtävät etteivät he ymmärrä gravitaatiota. Suurin osa ihmisistä luulee että fyysikot ymmärtävät mitä gravitaatio on, mutta näin ei ole.

Richard Panek: ”Everything you thought you knew about gravity is wrong”

https://www.washingtonpost.com/outlook/everything-you-thought-you-knew-about-gravity-is-wrong/2019/08/01/627f3696-a723-11e9-a3a6-ab670962db05_story.html

”What you think you “know” is a series of illusions

We don’t know what gravity is.

Say that to the average person, and the answer you’ll probably get is some version of: “What are you talking about? Gravity is the force of attraction that makes things fall straight down.” But say it to a physicist, and the answer you’ll get is, “That’s right.”

I know, because those are the two answers I’ve been getting for the past few years, ever since I figured out that nobody knows what gravity is, and that just about nobody knows that nobody knows what gravity is.”

🤔

Jo Galileo Galilei teki ilmeisesti painovoimaan liittyviä kokeita vierittämällä palloja kaltevaa pintaa pitkin alaspäin.

Painovoima käsitteenä tuli toki myöhemmin Newtonin painovoimateorian myötä tutuksi, mutta anyway, on tätä tutkittu jo monta aikaa sitten.

Ja jos fysiikan kaiken teoria halutaan, niin näitä Auringonpimennyksiä kannattaisi käyttää hyväksi mahdollisimman monilla erilaisilla kokeilla.

Mukana voi olla vaikka tennisseuroja. Tai jalkapalloseuroja. Jalkapalloja ilmaan lennättäviä laitteitakin on seuroilla käytössään.

Mikäpä olisi sen helpompaa kuin tsekata etukäteen paljonko pallot keskimäärin lentävät tietyllä teholla ja kun Kuun varjo alkaa saavuttaa testialueen, niin ei muuta kuin käytetään näitä automaatteja ja seurataan miten pitkälle pallot lentävät.

Jos tiedeyhteisö haluaa tehdä tarkemmilla laitteilla kokeita, niin painavia kuulia jos lennättää satoja metrejä mahdollisimman tarkasti ja ottaa huomioon tuulen suunnan ja voimakkuuden, niin mikäpä siinä.

Meksikossa ja Teksasissa kannattaisi minun mielestäni näitä kokeita tehdä huhtikuun 8 päivä 2024 eli vajaan kuukauden päästä.

Myös näitä pieniä raketteja joilla ei ole tarkoitus päästä kiertoradalle kannattaisi käyttää kokeissa Auringonpimennysten aikana.

Tiedetoimittajille siis vinkki. Jututtakaa fyysikkoja tästä aiheesta. Kysykää onko näitä kokeita tehty ja tehkää juttu tähän Allais-ilmiöön liittyen.

Kyse saattaa olla ihmiskunnan kannalta erittäin merkittävistä tieteellisistä kokeista.

🤔

​Savorinen ja terveiset tiedetoimittajille.

Huhtikuun 8 päivä 2024 Meksikolaisilla ja Teksasilaisilla saattaa olla mahdollisuus tehdä historiaa ja todistaa tieteellisesti nykyinen atomimalli virheelliseksi.

Ns. Allais Effect saattaa olla todellinen ilmiö, mutta siten ettei sitä esiinny aina Auringonpimennyksen aikana.

Kyse olisi siitä miten läheltä Maapallon keskustaa Auringon keskustan ja Kuun keskustan jana leikkaa Maapallon keskustaa.

Eli miten läheltä Aurinkon, Kuun ja Kuun varjon linjautuma menee Maapallon keskustan ohi.

Mitä lähempää, sitä voimakkaampi ilmiö.

Jos näin, tieteellisiä kokeita kannattaa tehdä aina silloin kun täydellinen Auringonpimennys esiintyy puolenpäivän aikaan ja lähellä päiväntasaajaa.

8 huhtikuuta Auringonpimennys on Meksikossa käsittääkseni melko tarkalleen puolenpäivän aikaan ja alue on paljon lähempänä päiväntasaajaa kuin pohjoisnapaa.

Ok, Maapallon keskustassa on kova paine.

Oletan että Maapallon keskustasta peräisin oleviaa massiivisia ja tiheitä hiukkasia työntyy ulos Maapallosta koko ajan ja huhtikuun 8 päivä niitä työntyy Kuun varjostaman alueen läpi suoraan kohti Kuuta ja Aurinkoa.

Ne kohtaavat vastapalloon vastaavia hiukkasia jotka ovat peräisin Auringosta ja Kuusta.

Suoran linjautuman aikana nämä hiukkaset ehtivät työntymään uudestaan ja uudestaan vastaavien hiukkasten läpi.

Jokaisen vastaan työntyvän hiukkasen läpi työntymisen aikana voimakas vuorovaikutus ja näin hiukkasissa oleva energia hajaantuu isommalle alueelle ja todennäköisyys kohdata seuraava kasvaa jne.

Kuun läpi työntyminen aktivoi näitä hiukkasia myös. Kuun sisällä liikkuu tiheämmin tätä pienen mittakaavan energiaa ja sitä näiden hiukkasten sisälle jne.

Kuuta kohti työntyessään nämä hiukkaset ehtivät jo aktivoitua normaalia enemmän, koska kohtaavat hiukkasia jotka ovat jo läpäisseet Kuun ja aktivoituneet Kuun sisällä.

Fyysikot suunnittelevat jo uutta hiukkaskiihdytintä Cerniin. Sen hinnaksi on arvioitu noin 20 miljardia euroa.

8 huhtikuuta kuka vain voi tehdä tieteellisiä kokeita erittäin edullisesti.

Esimerkiksi paikalliset tennisseurat voisivat käyttää tennispalloja lentoon lähettäviä laitteita.

Ensin säädetään laite lennättämään palloja mahdollisimman pitkälle ja tarkasti.

Eli ei välttämättä kannata yrittää saada palloja lentämään pelkästään mahdollimman pitkälle jos palloja ei silloin saada lentämään melko tarkasti yhtä pitkälle, you know.

Ok, kun saadaan selville miten pitkälle pallot lentävät tietyllä teholla keskimäärin normaalisti, odotetaan Auringonpimennystä ja kun Kuun varjo alkaa saavuttaa alueetta, aletaan lähettämään tennispalloja lentoon ja seurataan miten pitkälle pallot lentävät.

Ehkäpä kokeen aikana koetaan yllätys.

Palloja kannattaa lennättää ainakin kahteen eri suuntaan. Pohjoisesta etelään päin ja etelästä pohjoiseen päin.

Mitä useampia erillisiä ryhmiä, sitä parempi.

Kaikkien kannattaa pohtia myös joitakin muita tieteellisiä kokeita joita voi tehdä liittyen ns. gravitaatioon.

Perinteisesti kokeita on tehty heilureilla ja painovoimaa mittaavilla laitteilla. Niitäkin kannattaa käyttää.

Jos jollakin on valmiina näitä pieniä raketteja joilla ei pyritä kiertoradalle, vaan testataan pelkästään sitä miten korkealle päästään, niin ehkäpä Auringonpimennyksen aikana olisi mielenkiitoista kokeilla pääseekö kenties jopa paljonkin korkeammalle mitä etukäteen laskettuna voisi olettaa.

Ps. Jos Auringonpimennys esiintyy kesäkuussa, niin oletan että silloin näitä kokeita kannattaa tehdä vaikka pimennys olisikin lähempänä jompaa kumpaa napa-aluetta kuin päiväntasaajaa ja vaikka olisikin myöhäinen ilta tai aikainen aamu.

Tämä sen takia koska silloin Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Ehkäpä galaksin keskustasta tulee myös sellaista ainetta / energiaa jota fyysikot eivät vielä ymmärrä.

Näin ainakin itse oletan.

Eli nämä galaksien keskusten supermassiiviset kohteet saattavat säteillä pimeää ainetta erillisinä tihentyminä jotka ovat paljon tiheämpiä kuin havaittavan aineen atomeitten ytimissä olevat erilliset tihentymät.

Mitä tiheämpiä, sitä hitaampi sisäinen liike / aika ja sitä vähemmän nämä pimeän aineen hiukkaset vuorovaikuttaisivat havaittavan aineen kanssa.

Kesäkuussa kun Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan välisellä aluella, kohtaisivat nämä pimeän aineen hiukkaset Maapallon sisällä Auringosta peräisin olevaa energiaa vastapalloon ja näin niiden sisäinen liike / aika nopeutuisi ja vuorovaikutus Maapallon aineen kanssa voimistuisi.

Oletankin että Maapallo saa keskustaansa uutta ainetta kesäkuussa kun näitä pimeän aineen hiukkasia törmää Maapallon keskustassa Maapallon atomien ytimiin.

Saisiko Maapallo keskustaansa jopa uusia vesimolekyylejä?

Eli syntyisikö Maapallon keskustaan uutta kiinteää ainetta, mutta myös uusia vesi ja kaasumolekyylejä?

Jos näin, pitäisi tutkijoiden ehkä vastaavasti havaita että Maapallolta myös pakenee arvioitua enemmän vesi ja kaasumolekyylejä.

Myös Marsin ja kaasuplaneettojen sijainti Aurinkokunnassa kannattaa huomioida. Jos joku näitä sattuu linjautumaan Auringon, Kuun ja Maapallon kanssa Auringonpimennyksen aikana, niin se pitää huomioida myös.

Terveiseni kaikille Meksikolaisille ja Teksasilaisille. Myös kaikille niille joilla on mahdollisuus olla mukana tekemässä tieteellisiä kokeita huhtikuun 8 päivä.

8 päivä huhtikuuta 2024 saattaa olla ihmiskunnan kannalta erittäin merkittävä päivä, mutta se ei ehkä ole sitä ilman sinua.

❤️

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu