Savorinen selvitti galaktisten suihkujen alkuperän

”Tapahtumahorisontti on raja, jonka sisältä ei ole paluuta, mutta aivan sen ääreltä on. Ennestään tiedettiin, että mustan aukon ympärillä on magneettikenttä, joka torppaa aukolta osan sen ateriasta. Magneettikentän rakennetta ei kuitenkaan tunnettu.

The Astrophysical Journal Letters -lehdessä julkaistut kaksi tutkimusartikkelia – Polarization of the Ring(siirryt toiseen palveluun) ja Magnetic Field Structure Near the Event Horizon(siirryt toiseen palveluun) – valaisevat nyt sitä, miten plasman mukanaan kantama magneettikenttä pystyy vastustamaan mustan aukon painovoimaa ja estämään osaa kaasusta putoamasta aukkoon.

Aukon ääreltä paennut kaasu suihkuaa hyvin kauas, jopa yli viidentuhannen valovuoden päähän.”

https://yle.fi/uutiset/3-11850327

”– Olemme tienneet jo lähemmäs 50 vuotta, että galaksien keskustassa olevat supermassiiviset mustat aukot pystyvät laukaisemaan valtavia plasmasuihkuja, jotka yltävät joissakin tapauksissa kauaksi emogalaksin ulkopuolelle ja joissa materiaa virtaa lähes valon nopeudella, kertoo Savolainen.

Suosituimmat teoriat siitä, miten musta aukko saa moisen aikaiseksi, liittyvät juuri magneettikenttiin.

– Yksi erittäin varteenotettava malli on sellainen, että magneettikentät pystyvät irrottamaan pyörivästä mustasta aukosta sen pyörimisenergiaa, mikä sitten toimii suihkujen moottorina.”

🤔🤔🤔

Nämä ovat todella epätoivoisia selityksiä joilla yritetään epätoivoisesti pitää kiinni näistä virheellisistä teorioista jotka sisältävät vetäviä voimia ja hokkus pokkus avaruuden joka tekee sitä ja tätä ilman että kukaan koskaan kertoisi miten se sen tekee.

Black Hole Jets: One of the Biggest Mysteries in the Universe

 

Mistä siis on kyse 😃

Nämä galaksien keskusten supermassiiviset kohteet laajenevat koko ajan ja niistä työntyy ulos laajenevaa pimeää ainetta josta syntyy rekisteröitävissä olevaa laajenevaa ainetta.

Avaruudessa laajenevat galaksit ovat syntyneet sisältä / keskeltä ulos päin.

Tällaista avaruudessa laajenevaa supermassiivista kohdetta ympäröi levymäisesti satoja miljardeja tähtiä joista kaikista työntyy ulos laajenevaa pimeää työntävää voimaa jota työntyy joka suuntaan, myös kohti galaksin keskustan supermassiivista kohdetta.

Ja tämä laajeneva pimeä työntävä voima voimistaa näiden avaruudessa laajenevien supermassiivisten kohteiden laajenemista.

Näin näiden supermassiivisten kohteiden keskustojen äärimmäinen paine purkautuu näiden kohteiden napojen kautta pois päin levytason tähdistä jotka siis ylläpitävät näiden supermassiivisten kohteiden keskustoihin kohdistuvaa painetta.

Näin näiden avaruudessa laajenevien supermassiivisten kohteiden navoilta pois päin työntyvissä suihkuissa olevat rekisteröitävissä olevat laajenevat tihentymät / hiukkaset ovat peräisin näistä supermassiivisista kohteista.

Napojen alueelta ulos työntyessään nämä laajenevat tihentymät ovat vielä siinä vaiheessa meille pimeitä eli ei rekisteröitävissä olevia.

Matkansa aikana niiden entropia voimistuu ja ne laajenevat rekisteröitävissä olevaksi aineeksi ja näin nämä havaittavat suihkut ilmestyvät näkyviksi melko kaukanakin näistä supermassiivisista kohteista ikäänkuin tyhjästä.

Taas yksi todiste sille että meidän maailmankaikkeus on melkoinen taikuri ja illuuusion mestari joka edelleen kykenee huijjaamaan tämän päivän fyysikkoja ja kosmologeja 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu