Savorinen tarvitsee listan nopeasti voimistuneista hirmumyrskyistä

Haluaako joku teistä olla mukana mullistamassa maailmankuvaa 🙂

Nyt tarvittaisiin lista niistä hirmumyrskyistä jotka ovat voimistuneet yllättävän nopeasti.

Hurricane Ian’s rapid intensification is part of a trend for the most dangerous storms

https://edition.cnn.com/2022/09/26/weather/hurricane-rapid-intensification-ian-noru-climate/index.html

CNN —

Hurricane Ian strengthened rapidly Wednesday morning as it churned over the ultra-warm water of the Gulf of Mexico on its way toward Florida. The storm’s maximum wind speed increased by 35 mph in wind speed in less than three hours, going from a category 3 to a strong category 4 in the process.

Ian’s rapid intensification – the second time it has done so – is something scientists say is becoming more likely for hurricanes as the climate crisis advances, pushing ocean temperatures higher and laying the groundwork for them to explode at breakneck pace into deadly major hurricanes.

Rapid intensification is precisely what it sounds like – a hurricane’s winds strengthening rapidly over a short amount of time. Scientists have defined it as a wind speed increase of at least 35 mph in 24 hours or less. And it has historically been a rare phenomenon, according to Allison Wing, an assistant professor of atmospheric science at Florida State University.”

🤔🤔🤔

Tässä taas syytetään ihmistä näiden hirmumyrskyjen yllättävän nopeista voimistumisista.

Vaikka voi aivan hyvin olla niinkin että olen oikeassa siinä että nämä tämän syksyn linjautumiset ovat aktivoineet Maapalloa ja voimistaneet näitä hirmumyrskyjä juuri silloin.

Eli aina silloin kun Maapallo on ollut Auringon ja kaasuplaneetan välisellä alueella, olisi Maapallo aktivoitunut sisältä päin.

Maapallon aktivoitumiset alkoivat tänä syksynä isosti 12.8, jolloin täysikuuta boostasi Saturnus, jatkuivat 10.9 täysikuulla ja 17.9 oli vuorossa Neptunus eli silloin olimme Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella. Joten eipä ihme

JULKAISTU 18.09.2022 13:59 (PÄIVITETTY 18.09.2022 18:24)

”Japanissa on päivän aikana varauduttu vuosikymmenten ehkä voimakkaimman taifuunin rantautumiseen maan eteläiselle pääsaarelle Kyushulle. Yöllä Suomen aikaa annettiin korkein hätätilavaroitus eteläiseen Kagoshiman prefektuuriin.

Kyushun saari kokee parhaillaan kovimpia rankkasateita vuosikymmeniin, kun etelästä lähestyvä Nanmadol-taifuuni eli japaniksi Taifuuni 14 rantautui maihin päivällä Suomen aikaa.

Alueella asuvia on kehotettu lähtemään evakkoon tai hakeutumaan suojaan myrskyn tieltä. NHK:n mukaan yli kahdeksan miljoonaa ihmistä on saanut evakuointikehotuksen.”

🤔🤔🤔

Neptunuksen vaikutus on pinnallisempi kuin esim. Jupiterin, jonka oletan aktivoivan Maapalloa syvemmältä ja näin Jupiterin vaikutus havaittaisiin viiveellä. Tänä vuonna 26.9 sattui vaan olemaan saman aikaisesti uusikuu kun olimme Auringon ja Jupiterin välisellä alueella, joten sitä kautta pienen mittakaavan hiukkasten entropian voimistumista enemmän ja näin Hurrikaani Ian sai energiaa joka voimisti sen yllättävän nopeasti.

Erittäin mielenkiintoista seurata miten pitkään sille riittää nyt energiaa.

Ehkäpä Ian jaksaa myllyttää nyt hyvinkin pitkään jos Jupiter pystyi aktivoimaan Maapalloa myös syvemmältä, niin kuin oletan sen aktivoivan yleensä.

🤔🤔🤔

Eli atomien ytimet siis kierrättäisivät laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa.

Jokainen laajenevan Jupiterin laajeneva atomin ydin jokaisen laajenevan Maapallon atomin ytimen kanssa.

Kun tuon hahmottaa, ymmärtää että suurin osa tästä Jupiterista peräisin olevasta laajenevasta pimeästä energiasta / työntävästä voimasta työntyy laajenevan Maapallon läpi.

Mutta esim. silloin kun olemme Auringon ja Jupiterin välisellä alueella, osa tuosta normaalisti Maapallon läpi työntyvästä laajenevasta työntävästä voimasta pysähtyy laajenevaan Maapalloon ja aktivoi näin Maapalloa.

Syvältä Maapallon sisältä työntyy uutta kaasua kohti Maapallon pintaa ja sen sisäinen paine kasvaa aktivoitumisten aikana ja näin tuollaisen kaasun ja vesihöyrynkin muodostama joki työntyy kovemmalla paineella ulos Maapallosta ja näin hirmumyrsky voimistuu nopeasti.

Laajeneva Maapallo saa siis keskustaansa uutta ainetta joka saa laajenevan Maapallon laajenemaan myös mitattavissa olevalla tavalla. Tämä tosin sen verran hitaasti että havainnoimista olisi pitänyt saada tehdä mielellään miljardien vuosien ajan.

Toki voimme katsoa Neal Adamsin 3 D animaation siitä miten Maapallo on aikojen saatossa about laajentunut.

🤔🤔🤔

🤔

Juu, nyt pitäisi saada lista hirmumyrskyistä jotka ovat voimistuneet yllättävän nopeasti.

Sitten vaan tsekataan minkä planeetan ja Auringon välisellä alueella Maapallo oli vähän aikaisemmin ollut.

Jupiterin vaikutus näkyisi isoimmalla viiveellä.

Toki on hyvä myös katsoa oliko ollut täysikuuta tai uusikuuta voimistamassa näiden pienen mittakaavan hiukkasten entropiaa.

Eli näillä valonnopeudella liikkuvilla hiukkasilla on luonnollisesti tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine joka kasvaa kun ne työntyvät toistensa läpi.

Ja kun Maapallo on kahden kohteen välisellä alueella, näitä vastapalloon kohtaamisia tapahtuu näille hiukkasille / tihentymille uudestaan ja uudestaan.

Sisäinen paine kasvaa, niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu isommalle alueelle ja näin todennäköisyys kohdata saman kokeneen tihentymän kanssa kasvaa jne.

Tästä seuraa ketjureaktioita jotka aktivoivat Maapalloa jopa satunnaisesti eri tavalla aluettain.

Nämä ketjureaktiot liittyvät myös tähtien syntymiseen. Myös elektronien ja fotoneiden syntymiseen

Näkyvän maailmankaikkeuden alkuaikoina avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet ohittivat toisiansa läheltä ja silloin niistä ulos työntyneet ziljoonat erilliset pimeän aineen laajenevat tihentymät kohtasivat toisiansa vastapalloon, työntyen kerta toisensa jälkeen vastaavien laajenevien tihentymien läpi jne jne.

Lopulta näiden erillisten laajenevien tihentymien laajeneminen kiihtyi räjähdyksenomaiseksi, jolloin niistä syntyi / yhdistyi paljon uusia laajenevia tähtiä hyvin nopeaan tahtiin ilman höpö höpö vetäviä voimia

Tässä karkea esimerkki.

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu