Savorinen tiesi tämänkin. ”Jotain perustavanlaatuista on vinksallaan tähtitieteilijöiden laskelmissa”

Aikuisten oikeasti. Milloin nää tyypit tajuavat ettei se ole avaruus joka laajenee?

Jotain perustavanlaatuista on vinksallaan tähtitieteilijöiden laskelmissa – Kiista maailmankaikkeuden laajenemisvauhdista syveni taas

KAHDEN ERI LASKUTAVAN antamien arvojen eroavaisuutta kutsutaan asiantuntijoiden keskuudessa ”Hubblen jännitteeksi”. Yhdysvaltalaistutkijoiden mukaan eroavaisuus yltää tilastotasolla keskihajontalukuun viisi sigma, joka siis käytännössä varmistaa jo sen, että ero on todellinen eikä vain virhe laskelmissa.”

https://tekniikanmaailma.fi/jotain-perustavanlaatuista-on-vinksallaan-tahtitieteilijoiden-laskelmissa-kiista-maailmankaikkeuden-laajenemisvauhdista-syveni-taas/

”Hubblen jännite voikin siis tutkijoiden mukaan olla todellinen ongelma, eikä vain laskuvirheistä syntyvä kompastuskivi. Se voisi kertoa jostain suuremmasta ongelmasta Hubblen laissa, jonka komponentti Hubblen vakio on”

Laajeneva avaruus on keisari alasti. Oikeasti avaruus on ääretön kolmen tilaulottuvuuden näyttämö joka ei vaikuta mihinkään millään tavalla. Tämä ääretön 3 D tila ON ei yhtään mitään ja sen takia se ei voi tehdä mitään. Eli se ei todellakaan laajene, kaareudu, aaltoile, poreile, kierry tai mitään muutakaan.
.
He, jotka selittävät havaintoja tuollaisella hokkus pokkus avaruudella, ovat luovuttaneet eli eivät ole kyenneet selittämään havaintoja sillä mitä on avaruudessa, liikkuu avaruudessa ja vaihtaa tiheyttään aluettain tässä 3 D avaruudessa.
.
Näin tää työntyy 😃
.

Atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa josta syntyy tietyissä olosuhteissa rekisteröitävissä olevia laajenevia elektroneja ja laajenevia fotoneita.

Mitään ongelmaa näissä mittaustuloksissa ei ole koska laajenevien valojen laajenevat pimeät aallot vuorovaikuttavat keskenään, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja tämä kiihdyttää niiden vauhtia samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat 😃

Eli uudet energisemmät ja vähän vanhoja laajenevia valoja nopeammat laajenevat valot vuorovaikuttavat vanhojen laajenevien valojen kanssa ja kiihdyttävät niiden vauhtia ja näin vanhat laajenevat valot venyvät eli kosmologisesti punasiirtyvät.

Uudet laajenevat valot eivät vaan vuorovaikuta niin voimakkaasti tämän laajenevan taustasäteilyn kanssa kuin muista laajenevista tähdistä peräisin olevien laajenevien valojen kanssa.

Eli tuota havaittua / mitattua valojen kosmologista punasiirtymistä ei voi selittää sillä että avaruus itsessään laajenee. Eikä tätä valon kosmologista punasiirtymää olisi koskaan pitänyt alkaa selittämään tuollaisella hokkus pokkus avaruudella.

Eihän valon havaittu kosmologinen punasiirtymä ole havainto laajenevasta avaruudesta!!!

 

Se on havainto siitä mitä avaruudessa liikkuvalle valolle itselleen on tapahtunut.

Siis havainto siitä että valot ovat laajentuneet ja vuorovaikuttaneet keskenään kun ovat liikkuneet avaruudessa.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu