Savorinen tietää minkä takia hirmumyrskyjä on vähemmän, mutta voimakkaampina

Tuo ei todellakaan johdu ihmisestä!!!

Neptunus ja Uranus linjautuivat Auringon kanssa vuonna 1993 alueella jossa Maapallo liikkui silloin loppukesästä ja ovat sen jälkeen aktivoineet Maapallon sisustaa loppukesästä ja pikkuhiljaa syksymmällä, sitä mukaa kuin ovat liikkuneet radallaan eteenpäin.

Eli Maapallo on ollut niiden ja Auringon välisellä alueella loppukesän jälkeen ja juuri tämä on saanut hirmumyrskyt voimistumaan nopeammin siten että ne ovat myös olleet vetisempiä ja vetisempiä.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/savorinen-predict-right-hurticane-ian-savorinen-on-ennustanut-oikein-hirmumyrskyjen-voimistumisten-ajankohdat/

Eli ei ihmisen tekemisillä ole mitään tekemistä sen kanssa että nykyisin hirmumyrskyjä on harvemmin siten että ne ovat nykyisin voimakkaampia ja voimistuvat nykyisin nopeammin.

Kyse on Neptunuksesta ja Uranuksesta.

Niistä peräisin olevia hiukkasia / tihentymiä työntyy joka suuntaan koko ajan ja Aurinkoa kohti työntyvät tihentymät kohtaavat Auringosta peräisin olevia tihentymiä vastapalloon uudestaan ja uudestaan.

Toistensa läpi työntyessään, niiden sisäinen paine kasvaa ja näin niissä oleva energia hajaantuu isommalle alueelle, jolloin todennäköisyys kohdata muita vastaavan kokeneita hiukkasia / tihentymiä kasvaa.

Eli vaikka Neptunus ja Uranus ovat kaukana, ne pystyvät aktivoimaan Maapallon sisustaa yhdessä Auringon kanssa silloin kun Maapallo on Auringon ja jonkun kaasuplaneetan välisellä aluella.

Entropia nääs vaikuttaa näihin hiukkasiin / tihentymiin joilla on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine. Of course!!!

Naurettavaa väittää että valonnopeudella liikkuvat hiukkaset olisivat pistemäisiä. Eli ei muka tiheyttä, eikä tilavuutta.

Jos Kuu sattuu linjautumaan yhtä aikaa eli olisi täysikuu tai uusikuu, se voimistaisi Maapallon sisustan aktivoitumista.

Näin tapahtuisi 26.92022 ja sen vaikutus nähtiin Hurrikaani Ianin nopeana voimistumisena ja harvinaisena reittinä. Myös Ianin ennennäkemätön märkyys selittyy sillä että Maapalloa aktivoitiin juuri silloin isosti Maapallon sisältä!!!

🤔🤔🤔

🤔

Ps. Voimakkaampia ja nopeasti voimakkaaksi voimistuvia hirmumyrskyt siis ovat nykyisin Neptunuksen ja Uranuksen takia.

Maapallo saa sisälleen keskustaansa uutta ainetta koko ajan, mutta ennen kaikkea kesäisin.

 

Syksyisin Neptunus ja Uranus ovat aktivoineet Maapallon sisustaa viime aikoina syksyisin ja näin voimakkaammalla paineella isompia määriä vesihöyryn ja kaasun muodostamia jokia ulos Maapallosta.

Ja kun kerralla enemmän, niin sitä kautta tietysti harvemmin.

 

Loogisen kauniin yksinkertaista, you know.

Or maybe not 🤔

🙂

Hurricanes are producing more rain than before, study finds

https://phys.org/news/2022-10-hurricanes.html

”Combing through NASA  from 1998 to 2016, they looked at a total of 2,000 storms in six major oceans. They found that the total precipitation rate had increased by one percent per year. This trend was even more pronounced in the northern hemisphere, including the North Atlantic.

Perhaps not surprisingly, rainfall has been increasing in the rainbands that wrap around the storm and can stretch outwards for hundreds of miles. While the inner core of the storm carries the most intense rainfall, those rainband regions are larger and more sprawling.

”One percent might not seem important,” Guzman said. ”But when you accumulate 20 years of that one perfect increase, it’s a huge and dangerous increase of water.””

Niin, näinhän tää työntyy ja selitys tuohon löytyy siitä että valonnopeudella liikkuvilla hiukkasilla on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine. Of course!!!

🤔🤔🤔

What we know—and don’t—about how climate change impacts hurricanes like Ian

https://phys.org/news/2022-10-knowand-dontabout-climate-impacts-hurricanes.html

”So perhaps it’s no surprise that one study of the 2020  found an average 8% increase in 3-day rainfall totals for hurricanes, and a 5% increase for .”

Vuoden 2020 ennätyksellinen määrä nimettyjä hirmumyrskyjä oli ennustettavissa jo keväällä 2020, jolloin Maapallon läpi havaittiin työntyneen erittäin voimakas energiapulssi ja minähän tuota jo ennakoinkin etukäteen vuonna 2020

Sama oli tapahtunut jo vuonna 2005, jolloin Atlantin edellinen ennätys, oliko 27 nimettyä myrskyä, joista neljä oli 5 kategorian erittäin voimakkaita ja isoja Hurrikaaneja. Joulukuussa 2004 oli Maapallon läpi työntyi vastaava erittäin voimakas energiapulssi joka aktivoi Maapallon keskustan tehokkaasti jne.

TÄMÄ VIDEO TODELLAKIN KANNATTAA KATSOA!!!

🤔🤔🤔

Marraskuussa 2020 aloin sitten jo miettimään miten tuo erittäin voimakas energiapulssi oli aktivoinut Aurinkoa ja muita planeettoja ja olihan se!!!

Lue ja ihmettele.

https://www.tiede.fi/keskustelu/87999/voimistuuko-jupiterin-punainen-pilkku-vai-saako-taas-kaverikseen-uuden-myrskyn

🤔🤔🤔

🤔

Loppuvuoden seuraavat aktivoitumiset

9.10 täysikuu jonka aikana Venus mielenkiintoisesti about Auringon toisella puolella. Jos olisi suoraan keskustan toisella puolella, no problem. Mutta jos Venuksesta peräisin olevat hiukkaset / tihentymät työntyvät Auringon pintakerrosten läpi suoraan kohti Maapalloa ja kohtaavat Maapallon sisällä Kuusta peräisin olevia hiukkasia / tihentymiä vastapalloon, niin sitten Venus tuo oman mausteensa 9.10 aktivoitumiseen.

8.11 täysikuu jota boostaa Uranus eli Maapallolta katsottuna Uranus suht koht Kuun takana tai ainakin selkeästi taustalla.

8.12 täysikuu jota boostaa Mars ja linjautuma melkoisen tarkka myös tässä tapauksessa.

Seurataan tilannetta.

🤔🤔🤔

🤔

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu