Savorinen tietää minkä takia Jupiterin kuussa Iossa tapahtui massiivinen ja pitkä tulivuorenpurkaus

Jupiterin kuussa Iossa tapahtui massiivinen tulivuorenpurkaus

https://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-planeetat-ja-kuut/jupiterin-kuussa-iossa-tapahtui-massiivinen-tulivuorenpurkaus.html

”Ion purkaus kesti lähes puoli vuotta ja päättyi joulukuussa. Jupiterin suurista kuista sisin on kaikkein aktiivisin vulkaaninen kappale aurinkokunnassa johtuen jättiläisplaneetan aiheuttamista vahvoista vuorovesivoimista.

Purkaus on kookkain, jonka Io-kuun havaitsemiseen erikoistunut Planetary Science -instituutin IoIO-observatorio on nähnyt aloitettuaan toimintansa vuonna 2017.”

🤔🤔🤔

Luin tämän uutisen ja ajattelin, ok, muistaakseni Jupiter oli Neptunuksen ja Auringon välisellä alueella jossakin vaiheessa ennen syksyä vuonna 2022.

Jos näin, niin Silloin Jupiteria ja Jupiterin Kuita aktivoitiin voimakkaasti.

Avasin Aurinkosimulaattorin ja näin että kesäkuussa 2022 Jupiter, ja näin myös Jupiterin Kuu Io olivat Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Ok.

Oletan että atomien ytimet kierrättävät pimeää energiaa erillisinä tihentyminä joilla on tiheys ja tilavuus, sisäinen rakenne ja näin sisäinen liike / aika, niin tätä kautta voidaan helposti ymmärtää että nämä pimeän energian hiukkaset / tihentymät voivat työntyä toistensa läpi, jolloin ne vuorovaikuttaessaan voimakkaasti toistensa kanssa, saavat toisissansa olevan energian hajaantumaan isommalle alueelle.

Näin todennäköisyys kohdata seuraavia vastaan työntyviä pimeän energian hiukkasia kasvaa jne jne.

Ok, myöhemmin elokuussa Jupiter ja Io olivat Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella näin lisää aktivoitumista koska pimeää energiaa työntyi niiden läpi vähemmän linjautumisen aikana.

Tämän jälkeen Jupiter ja Io jäävät pitkäksi aikaa Neptunuksen ja Marsin väliselle alueelle. Noin kaksi viikkoa kestää suora linjautuminen, kunnes se alkaa hajoamaan, mutta vain jotta se pääsee palautumaan marraskuussa taas pitkäksi aikaa.

Tämä johtuu siitä että Marsin rata taipuu jyrkemmin Auringon ympäri. Näin Jupiter ehtii uudestaan Neptunuksen ja Marsin väliselle alueelle.

Videolta jokainen voi katsoa nämä linjautumat loppuvuodesta 2022.

Tässä näiden linjautumisten ajankohdat osuvat Jupiterin Io kuun tulivuoren purkautumisajankohtaan todella hyvin.

Purkaus on siis päättynyt sen jälkeen kun viimeinen linjautuminen Neptunuksen, Jupiterin, Ion ja Marsin kesken on hajonnut.

By the way.

Io linjautuu kaksi kertaa samalle linjalle muiden kohteiden kanssa kiertäessään Jupiteria.

Silloin sitä on aktivoitu vieläkin voimakkaammin kuin muuna aikana linjaumisten aikana.

Ps. Itkijät voisivat yrittää selittää tätä Ion purkausta nykyisen fysiikan avulla, mutta eihän se onnistu, koska eiväthän he osaa kertoa yhtään mitään edes tästä ns. gravitaatiosta.

🙂

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu