Savorinen uhkuu intoa. Teoria täydentyy. Maasuuntaiset Auringonpurkaukset. Lämpöaalto jäi Pekka Poudan selän taakse.

Euroopassa yli 60 asteen lämpötilaeroja – Espanjassa mitattu vielä paikoin yli 30 astetta

https://www.foreca.fi/meteorologilta/mj75gh34

Sää on tällä viikolla Pohjois-Euroopassa selvästi ajankohdan keskimääräisiä lukemia kylmempää. Etelä-Euroopassa on puolestaan tavanomaista lämpimämpää.”

🤔

Tämä tukee näkemystäni siitä että linjautumat Aurinkokunnassa aktivoivat Maapalloa. Myös maasuuntaiset Auringonpurkaukset.

Linjautumien aikaansaaman aktivoitumisen oletan voimistavan napa-pyörteitä ja maasuuntaisten Auringonpurkausten oletan heikentävän niitä.

Loppuvuoden 2023 aikana on ilmeisesti ollut paljon maasuuntaisia Auringonpurkauksia.

Ainakin linjautumia on ollut paljon. 10 viikon aikana 4 isoa ja 10 isohkoa. Joulukuussa vielä 2 isohkoa ja sen jälkeen ei ole 9 kuukauden aikana yhtään isoa, eikä isohkoa.

Aurinkokunnassa on siis selkeä epätasapaino joka vaikuttaa Maapallon säähän ja sään ääri-ilmiöihin.

Vaikuttaa myös siltä linjautumien aikaan saamien aktivoitumisten ja maasuuntaisten Auringonpurkausten välillä on käynnissä ikäänkuin köydenveto.

Linjautumat pyrkivät voimistamaan napa-pyörteitä ja maasuuntaiset Auringonpurkaukset tavalla tai toisella vaikuttavat siten että napa-pyörteet heikkenevät.

🤔

Joku voisi halutessaan auttaa minua. Pitäisi vielä tsekata marraskuun 2022 maasuuntaiset Auringonpurkaukset. Oliko niitä vai ei. Siis ennen 11.-12.2022 lämpöaaltoa.

Lokakuun puolelta asti kannattaa katsoa.

🤔

Ok, asiaan. Tai no, sitä ennen. Törmäsin youtubevideoon jossa kerrotaan että on löydetty korrelaatio Supertaifuunien ja Auringonpilkkumaksimin kanssa. Eli mahdollisesti maasuuntaiset Auringonpurkaukset todellakin vaikuttaisivat sään ääri-ilmiöhin.

Mutta miten 🤔

Oletetaan että Maapallosta työntyy ulos kaasu ja vesimolekyylien virtauksia.

Napojen kautta olisi jatkuva virtaus ja mitä voimakkaampana, sitä voimakkaampi napa-pyörre.

Mitä voimakkaampi napa-pyörre, sitä vähemmän kylmää ilmaa pääsee työntymään kohti päiväntasaajaa ja sitä lähemmäksi napa-alueita pääsee työntymään lämmintä ilmaa päiväntasaajan alueelta.

Ehkäpä maasuuntaiset Auringonpurkaukset saavat kohti napoja työntyvät kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset ohjautumaankin enemmän kohti päiväntasaajaa. Näin esim. ne kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset jotka saavat aikaan Hurrikaaneja ja Supertaifuuneja, voimistuisivat ja napa-alueiden napapyörteet sen takia heikkenisivät.

🤔

Ennustin loppukesästä 2023 että Aurinko tulee aktivoitumaan lisää loppuvuoden 2023 aikana.

🤔

Eli Aurinko todellakin aktivoitui loppuvuoden 2023 aikana entisestään ja näin paljon maasuuntaisia Auringonpurkauksia ja myös paljon linjautumisia 10 viikon aikana.

Mielenkiintoisesti Pekka Pouta kertoo videolla miten meret pysyvät lämpiminä ilmastonmuutoksen takia ja siinähän aina nykyisin viitataan siihen että tämä olisi ihmisen syy.

Minä taas oletan että meret pysyvät loppuvuodesta lämpiminä juuri sen takia että meillä on Aurinkokunnassa tämä epätasapaino jonka takia Maapalloa aktivoidaan linjautumien toimesta tiheään tahtiin useita kertoja paljon ja sitten menee 9 kuukautta ettei isoja, eikä isohkoja aktivoitumisia ole ollenkaan. Tuohon vielä maasuuntaiset Auringonpurkaukset, niin avot. Eipä ihme että meret ovat pysyneet loppuvuodesta viime aikoina lämpiminä.

Ehkäpä meret keväästä sitten ovat viilentyneet normaalia nopeammin? Käsittääkseni pohjoinen jäämeri on sulanut normaalia myöhemmin viime aikoina?

🤔

Otsikossa mainitsin että lämpöaalto olisi jäänyt Pekka Poudan selän taakse. No, se oli huumoria. Videolla Pekan selän takana on tumman punaisella alue joka vaikuttaa hyvinkin lämpimältä.

Säähän täyskäännös joulukuussa – Pekka Pouta: ”Tässä on kyllä yksi paha juttu”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saahan-tayskaannos-joulukuussa-pekka-pouta-tassa-on-kylla-yksi-paha-juttu/8818924#gs.10izyu

No, ilmeisesti tuo punainen alue on paljon etelämpänä kuin Suomi johtuen siitä että Pekan takana on pallomainen kartta ja näin Pekan selän takana oleva alue kaartuu alas päiväntasaajaa kohti. Eli ei ole lämmintä pohjoisessa millään alueella. Kylmää ilmaa on syystä tai toisesta päässyt valumaan pohjoisesta kohti etelää.

🤔

Toinen kiehtova asia jonka Pekka Pouta videolla toteaa on yksi ”paha juttu”.

Vallitsevan ilmavirtauksen lounaan puolelta Pekka on odottanut tapahtuvan ja monta aikaa sitten, mutta syystä tai toisesta se on siirtynyt ja siirtynyt myöhemmäksi koko ajan.

Pekka taitaa virheellisesti sanoa että sen piti tapahtua jo marraskuun lopulla, vaikka ilmeisesti tarkoittaa että olisi pitänyt tapahtua jo lokakuun loppupuolella. Ehkä näin.

Ainakin kyseinen ennuste on hänen mukaansa ollut kuukausiennusteissa mukana jo pitkän aikaa.

No, mikä sitä on siirtänyt?

Oletan että maasuuntaiset Auringonpurkaukset kerta toisensa jälkeen.

Ok, eli linjautumat aktivoivat Maapalloa siten että Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin Maapallosta ulos työntyvät kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset työntyisivät Maapallosta ulos kovemmalla paineella. Se voimistaisi hirmumyrskyjä ja myös napapyörteitä.

Maasuuntaiset Auringonpurkaukset saisivat kaasu ja vesimolekyylejä työntymään vähemmän ulos napojen kautta ja enemmän lähempää päiväntasaajaa.

Se hajottaisi tai ainakin heikentäisi napapyörteitä.

Tämä on erittäin mielenkiintoista.

Ps. Voinhan olla näkemyksieni kanssa täysin väärässä, mutta eipä sitä tiedä 🙂

Ennustukseni ennätyksellisestä lämpöaallosta Suomeen ei toteutunut, mutta ehkäpä se olisi toteutunut jos marraskuun alkupuolella ei olisi ollut maasuuntaisia Auringonpurkauksia.

Loka marraskuun vaihteeseen lupasin pienet lämmöt ja se toteutui. Marraskuun 4 – 5 päivien kohdille lupasin isommat lämmöt ja se toteutui.

Sitten olikin vuorossa 5.11.2023 ne erittäin näyttävät revontulet eli Auringosta voimakas maasuuntainen Auringonpurkaus.

Olisi ollut mielenkiintoista nähdä millainen sää olisi ollut marraskuun puolessa välissä eli tällä hetkellä ilman tuota maasuuntaista Auringonpurkausta.

Ilmeisesti 5.11.2023 jälkeen oli ollut ainakin yksi maasuuntainen Auringonpurkaus?

🤔

Oleellista näissä tapahtumissa on se että olisi olemassa ainakin yksi tekijä joka sotkee linjautumien aikaansaamia aktivoitumisia ja näin ennustukset aika ajoin epäonnistuvat jos ei ota huomioon tekijöitä jotka sotkevat linjautumien aikaansaamia aktivoitumisia.

Tässä olisi samalla looginen selitys sille minkä takia kukaan ei ole kehitellyt teoriaa siitä että linjautumat Aurinkokunnassa vaikuttavat Maapallon säähän. Siis silloin kun Maapallo on mukana linjautumassa.

Siten että linjautumat vaikuttaisivat myös Aurinkoon, muihin planeettoihin ja myös Kuihin jos ne ovat mukana linjautumissa.

Seurataan mm. säätä.

Siihen liittyen odotankin että Mars mahdollisesti voimistaisi napapyörteitä Auringon taustalta sitä mukaa kuin linjautuma Maapallo, Aurinko ja Mars tarkentuu.

18.11.2023 Mars on melko tarkkaan Auringon takana. Olettaisin kuitenkin ettei Mars missään vaiheessa olisi täysin Auringon takana.

Löytyisikö jostakin tietoa / listaa siitä milloin joku toisista planeetoista olisi ollut täysin piilossa Auringon takana.

Tällainen lista olisi todella mielenkiintoinen.

Maapallolla 16.11.2023

Savorinen Jukka

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu