Savorinen varoittaa, loppuvuoden neljäs iso aktivoituminen lähestyy. Crazy November 2023

Vuosi sitten eli 2022 Maapallo oli 9.11.2022 Auringon ja Uranuksen välisellä alueella siten että silloin oli täysikuu. Eli Maapallo oli silloin myös Auringon ja Kuun välisellä alueella. Auringon taustalla lymyili silloin Merkurius. Täysikuu oli ilmeisesti tarkimmillaan jo 8.11.2022

2022 marraskuun 7 kehittyi hirmumyrsky Nicole joka voimistui 9 päivä nopeasti Hurrikaaniksi ja rantautui 10 päivä marraskuuta kahdesti Floridassa.

Tänä vuonna meillä on vastaava linjautuma 13.11.2023

Joten 13.11.2023 liittyen seurataan myös hirmumyrskyjä. Viimeisen viikon aikana hirmumyrskyistä ei ole ollut tietoakaan siellä missä niitä yleensä esiintyy.

Erikoisella tavalla kaksi Hurrikaanin lukemissa ollutta hirmumyrskyä rantautui Eurooppaan marraskuun 2 ja 3 kolmas päivä.

Sattumoisin ne aiheuttivat paljon vahinkoa Euroopassa juuri silloin kun meillä oli loppuvuoden kolmas iso Aktivoituminen.

3.11.2023 Maapallo oli Auringon ja Jupiterin välisellä alueella ja samaan aikaan Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

Iso ja isohko aktivoituminen samaan aikaan. Niiden vaikutukset Maapallon sisällä tulivat eri suunnista. Olisiko kenties voinut olla syy siihen että tällä kertaa hirmumyrskyt ohjautuivat Eurooppaan.

Joka tapauksessa Jännä että just silloin rantautuu Eurooppaan kaksi Hurrikaanin lukemissa olevaa hirmumyrskyä marraskuussa.

1900 luvulla sadassa vuodessa USA:ssa niitä rantautui Hurrikaanin lukemissa yhtä monta eli kaksi.

Sadassa vuodessa USA:ssa 2.

Vuorokaudessa Eurooppaan 2.

Aika erikoinen sattuma.

Uranus on samalla alueella Aurinkokunnassa 84 vuoden välein. Jupiter toki noin 12 vuoden välein. Mutta kuinka usein Maapallo on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella marraskuussa siten että on samaan aikaan kahden muun planeetan välisellä alueella?

Yankee Hurrikaani rantautui USA:ssa 1935 marraskuussa ja silloin Maapallo oli Auringon ja Uranuksen välisellä alueella ja samaan aikaan Uranuksen ja Kuun välisellä alueella.

Viime vuonna eli 2022 USA:ssa rantautui hirmumyrsky Hurrikaanin lukemissa marraskuussa ja sattumoisin Maapallo oli silloin täydenkuun aikana Auringon ja Uranuksen välisellä alueella. Luonnollisesti myös Auringon ja Kuun välisellä alueella. Silloin Auringon taustalla lymyili Merkurius samalla linjalla.

Tänä vuonna 13.11 Auringon taustalla lymyilee Mars ja vieläpä siten Maapallo on melko suoralla linjalla 11-12.11 Marsin ja Uranuksen välisellä alueella.

Ja 13.11 Uranus, Maapallo, Kuu, Aurinko ja tuohon vielä Mars melko lailla samalla linjalla vieläkin, niin jos siellä tätä pimeää energiaa on jota atomien ytimet näkemykseni mukaan kierrättävät, niin kyllä Maapalloa aktivoidaan 11 – 14.11.2023 aikana melkoisen paljon.

Tällä hetkellä hirmumyrskyistä ei juurikaan ole merkkejä, mutta eipä sitä tiedä.

Maasuuntaisia Auringonpurkauksia on ollut viime aikoina paljon. Niiden oletan sotkevan Maapallon sisäisiä tapahtumia siten että kaasujem ja vesimolekyylien virtaukset kohti Maapallon pintaa hajoavat ja näin kaasu ja vesimolekyylejä ohjautuu ulos Maapallosta paljon normaalia isommalta alueelta.

Ja näin hirmumyrskyä ei muodostu ja jo muodostuneet hirmumyrskyt heikkenevät tai eivät ainakaan pääse voimistumaan.

Seuraukset toki näkyvät ympäristössä siten että energiaa on havaittavissa isolla alueella. Näin kävi 19.9.2023 kun meillä oli loppuvuoden toinen iso aktivoituminen.

18.9.2023 oli erittäin näyttäviä revontulia ja Hurrikaani Nigel, jonka ennakoitiin ns. ammattilaisten toimesta olevan voimistumassa nopeasti vielä 18.9.2023, hyytyikin sitten ja ei jatkanutkaan voimistumistaan vaikka niin vielä oletettiin 18.9 uutisissa.

Kartalla oli paljon energiaa kyseisen myrskyn alapuolella eli lähempänä päiväntasaajaa isolla alueella. Siitä mainittiin ihan erikseen kyseisellä videolla. Kyseinen video löytyy syyskuun loppupuolen blogitekstistäni.

Tässä itse video.

🤔

Seurataan tilannetta.

🤔

Itä-Suomessa 10.11.2023

Savorinen Jukka

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu