Savorinen vastaa, miksi pienehköt kappaleet avaruudessa voivat olla minkä muotoisia vain…

Jari Rajala#3733931 30.8.2022 21:21

”Savorisen jutussa kerrottiin lähinnä painovoiman vaikutuksesta tähtien synnyssä. Voiman jota ei pitänyt olla olemassakaan, hah hah.

Savorinen voisi kertoa viellä selvällä suomen kielellä ilman jonninjoutavaa diipadaapaata, että miksi pienehköt kappaleet avaruudessa voivat olla minkä muotoisia vain, mutta siinä halkaisijaltaan 1000 km. kokoisten kappaleiden muoto onkin jo pyöreä pallo.

Niin…”

Niin niin 🙂

On aika turhauttavaa huomata ettei keskustelijat kykene itse oivaltamaan monia itsestään selviä asioita.

Kun ymmärretään että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää työntävää voimaa keskenään, niin silloin ymmärretään myös se että silloin laajenevat atomien ytimet automaattisesti työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat. Eli minkäänlaisia sidosvoimia vetävinä voimina ei tarvita. Eikä vetävää voimaa tarvita muutenkaan.

Mitä enemmän laajenevan kappaleen keskustan ja pinnan välissä on laajenevia atomien ytimiä, sitä nopeammalla kiihtyvyydellä pinnalla olevat laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin laajenevan kohteen keskustasta.

Tuosta pitäisi hahmottua ymmärrys siitä minkä takia laajenevan taivaankappaleen muoto alkaa olla sitä pyöreämpi, mitä isompi tilavuus laajenevalla taivaankappaleella on.

Rautalankaa.

Jos taivaankappaleen säde on puolet laajenevan Maapallon säteestä, on sinulla silloin kaksi kertaa vähemmän laajenevia atomien ytimiä jalkojesi alla tuon laajenevan taivaan kappaleen alla kuin laajenevan Maapallon pinnalla seistessäsi.

Siis kohteen keskustan ja pinnan välisellä alueella.

Tietyssä ajassa työnnyt kaksi kertaa pidemmän matkan pois päin laajenevan Maapallon keskustasta kuin tämän toisen laajenevan kohteen pinnalla.

Luonnollisesti koet myös ns. painovoiman sitä voimakkaanpana mitä isomman laajenevan kohteen pinnalla seisot. 🙂

On toki hyvä ymmärtää että tämä laajeneminen on vain yksi tekijä joka saa aikaiseksi ns. painovoiman.

Kuinka tiheä kohde on eli kuinka paljon laajenevan kohteen läpi pääsee työntymään laajenevaa työntävää voimaa jne.

Millaisen tiheyden omaavaa laajenevaa työntävää voimaa kohde itse säteilee ja miten se vuorovaikutta laajenevaa kohdetta kohti työntyvän laajenevan työntävän voiman kanssa jne.

Tuossa nyt muutama huomioon otettava asia liittyen ns. painovoimaan.

🙂

Ps. Mm. rekisteröitävissä olevat elektronit ja fotonit syntyvät tästä laajenevasta pimeästä työntävästä voimasta jota laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät.

🙂

 

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu