Savorinen, uusi tieteellinen artikkeli. Selitys vuorovesi-ilmiölle ja tieteelliset todisteet sille.

Kuun vaikutus havaitaan Maapallolla koko ajan esim. vuorovesi-ilmiönä.

Nykyisten teorioiden mukaan sen aikaan Kuun Maapalloon kohdistama vetävä voima. Tämä voima on fyysikoille edelleen mysteeri. Einstein väitti että Kuu jotenkin jotenkin kaareuttaa avaruutta. Hän, eikä kukaan muu pysty kuvailemaan sanoin tai visuaalisesti avaruuden kaareutumista.

Avaruuden kaareutuminen on täysin uskonvarainen käsite.

Avaruus itsessään ei säteile mitään. Näin ollen emme pysty tutkimaan tieteellisesti voiko avaruus kaareutua tai tehdä mitään muutakaan.

Oikeasti Kuu laajenee ja sen jokaisesta laajenevasta atomin ytimestä työntyy koko ajan ulos laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa ja tätä työntyy myös kohti laajenevaa Maapalloa.

Näin jokaista laajenevan Maapallon laajenevaa atomin ydintä työnnetään erillisenä laajenevana systeeminä pois päin Kuusta.

Laajenevan Maapallon laajenevat atomien ytimet tekevät saman kaikille laajenevan Kuun laajeneville atomien ytimille.

Kuun keskustasta on luonnollisesti suora linja Maapallon keskustaan ja aina kun työntävää voimaa välittävät laajenevat tihentymät kohtaavat toisesta kohteesta peräisin olevia laajenevia tihentymiä vastapalloon uudestaan ja uudestaan, niiden sisäinen paine kasvaa, jolloin ne laajenevat nopeammin ja kohtaavat helpommin vastaan työntyviä laajenevia tihentymiä, jolloin ne työntyvät toistensa läpi jne.

Näin laajenevat tihentymät laajenevat nopeammin, niiden sisäinen liike / aika nopeutuu ja tätä kautta niistä vapautuu nopeammin energiaa / työntävää voimaa jne.

Vuorovaikutus ympäristön kanssa voimistuu.

Tämän takia meri laajenee voimakkaammin sillä puolella joka on Kuuta kohti. Meren laajenemista voimistavat myös laajenevat tihentymät jotka ovat peräisin laajenevan Maapallon keskustasta ja jotka työntyvät kohti laajenevaa Kuuta.

Toisella puolella Maapalloa, merien laajenemisen saavat aikaiseksi ne laajenevat tihentymät jotka ovat peräisin laajenevasta Kuusta. Ensin ne ovat työntyneet laajenevan Maapallon läpi ja ennen keskustaa ne ovat saaneet Maapallon keskustasta kohti Kuuta työntyvät laajenevat tihentymät laajenemaan voimakkaammin.

Olisikin mielenkiintoista tehdä tieteellinen koe siten että eläviä soluja liikuteltaisiin siten että ne olisivat koko ajan Maapallon ja Kuun välisellä alueella.

🙂

Helpompaa niitä olisi pitää Maapallon kiertoradalla siten että solut saataisiin pysymään koko ajan Maapallon ja Kuun välisellä alueella 🙂

Olisi toki mielenkiintoista saada tuloksia myös Kuun kiertoradalta ja verrata niitä.

Kuussa kierrosaika olisi luonnollisesti yksi kuukausi ja Maapallolla about yksi vuorokausi.

🙂

Tietääkö kukaan onko mitenkä hankala rata tuollainen maata kiertäville tutkimusasemille?

Ehkäpä sittenkin jopa helpompi saada aikaan tutkimus Kuuta kiertävälle tutkimusasemalle🤔

🙂

Niin, ja tietystihän pitäisi tutkia myös siten että soluja pidettäisiin koko ajan Auringon ja Maapallon keskustan välisellä alueella.

 

Ja Auringon ja Kuun keskustan välisellä alueella.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu