Savorisen ajatukset suhteellisuudesta ovat ihan too much useimmille 😃

Keskustelua muualta 😃

Joo0 kirjoitti:

”Avaruus tai tila ei ehkä laajene, kuvitelma voi johtua mm. valon väsymisestä.”

🤔

Jos valo väsyisi, niin silloinhan valon aallot alkaisivat pakkautumaan ja näin valo sinisiirtyisi, joten selitys väsyneestä valosta on väsynyt.

😃

Joo0 kirjoitti:

”Jos tulisi ziljoonia, vanhempaa valoa edustavia, tai muita valoja, jotka vuorovaikuttavat uudempien valojen kanssa, fotonin värähtelytaajuus muuttuisi kun saa siitä lisää energiaa, ja mitä kauempaa valo saapuisi, sitä sinisempi se olisi kun matkalla kuvitteeliset pimeät fotonit energiaa lisäisivät.”

🤔🤔🤔

Tuo on sinun näkemyksesi.

Sinulla on ajatus valosta joka ei laajene, eikä vuorovaikuta muiden valojen kanssa ja vasta sitten tulisi laajenevaa valoa joka alkaisikin vuorovaikuttamaan valon kanssa jne.

Et ymmärrä, etkä osaa ajatella niin päin että kaikki valot ovat aina laajentuneet ja aina vuorovaikuttaneet toistensa kanssa jne.

Et ymmärrä että laajenevat fotonit ovat hyvin pieni osa laajenevasta valosta. Suurin osa laajenevan valon massasta on laajenevan valon aalloissa joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä.

Juuri tämän takia fotoneille on erittäin erittäin vaikeaa mitata massaa.

Toki laajenevien fotoneiden sisälle työntyy koko ajan lisää sitä mitä laajenevissa fotoneissa jo on, mutta samalla tavalla sitä työntyy myös niiden laajenevien tihentymien sisälle joista laajenevan valon meille pimeät laajenevat aallot koostuvat.

Aivan kuten sitä työntyy myös laajenevien kvarkkien sisälle koko ajan 😃

Laajeneva valo voi venyä eli kosmologisesti punasiirtyä vain siten että sen vauhtia kiihdytetään, jolloin edellä työntyvä laajeneva aalto pääsee pakoon takana työntyvää laajenevaa aaltoa.

Toki myös siten että vanhan laajenevan valon laajenevat aallot pakkautuvat matkansa aikana tiheämmiksi suhteellisesti ottaen, jolloin laajenevat aallot loittonevat toisistansa suhteellisesti ottaen, vaikka silloinhan ne eivät liikkumalla liikkuisi pois päin toisistansa.

Tuokin on looginen oletus siinä mielessä että voisi olettaa etteivät laajenevan valon laajenevien aaltojen erilliset laajenevat tihentymät kykene enää miljardien vuosien ikäisinä absorboimaan itsensä läpi työntyvästä energiasta / työntävästä voimasta niin paljon itseensä, jolloin sisäinen paine pienee suhteessa aikaisempaan ja sitä kautta koko laajenevan aallon sisäinen paine pienenee suhteellisesti ottaen ja näin se voi puristua suhteellisesti ottaen tiheämmäksi, jolloin laajenevat aallot alkaisivat suhteellisesti ottaen loittonemaan toisistansa, vaikka eivät liikkumalla liikkuisikaan pois päin toisistansa 😃

Too much for you 😃

Mutta joo, oli tää miten päin vaan, niin tosiasia on se että vain LUUSERIT SELITTÄVÄT HAVAINTOJA HOKKUS POKKUS AVARUUDELLA joka tekee temppujaan jotenkin jotenkin.

😃😃😃

”Avaruus tai tila ei ehkä laajene, kuvitelma voi johtua mm. valon väsymisestä.”

🤔

Jos valo väsyisi, niin silloinhan valon aallot alkaisivat pakkautumaan LÄHEMMÄKSI toisiansa ja näin valo sinisiirtyisi, joten selitys väsyneestä valosta on väsynyt.

Eli jos oletetaan että valon vauhti hidastuisi väsymisen takia, niin silloin takana eteenpäin työntyvät aallot alkaisivat saavuttamaan edellä työntyviä aaltoja ja näin aallot alkaisivat pakkautumaan lähemmäksi toisiansa.

Mutta jos aallot itsessään pakkautuisivat tiheämmiksi, niin silloinhan ne loittonesivat toisistansa, liikkumatta pois päin toisistansa.

Luonnollisesti myös koko ajan laajenevan valon koko ajan laajenevat aallot voisivat suhteellisesti ottaen alkaa pakkautumaan tiheämmiksi suhteessa nuoremman laajenevan valon laajeneviin aaltoihin.

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu