Savorisen ennustus liittyen Jupiteriin toteutui

NASA’s Hubble Space Telescope captures photos of dark red storms raging in Jupiter’s Northern hemisphere

https://www.businessinsider.com/nasa-hubble-photos-jupiter-show-dark-red-storms-raging-2021-11?r=US&IR=T

”The latest photos of Jupiter, taken by NASA’s Hubble Space Telescope and released Thursday show new storms in the planet’s northern hemisphere — but the gas giant still holds secrets, experts say.”

Maapallo liikkui loppukesästä about tänne asti Auringon ympäri siten että oli Auringon ja kaikkien neljän kaasuplaneetan välisellä alueella kertaalleen. Siihen päälle täysikuut ja 4.11 uusikuu samaan aikaan kuin linjautuminen Auringon ja Uranuksen kanssa ja sen jälkeen oli vielä täysikuu 19.11.

Maapallon keskusta sai jokaisen linjautumisen aikana ylimääräistä energiaa pienen mittakaavan hiukkasten keskinäistä törmäyksistä jne.

Tuota ylimääräistä energiaa viiveellä ulos Maapallosta ja vaikuttaisi siltä että aika suuri osa La Palman kautta eli siinä energia joka on aktivoinut tuota La Palman tulivuorta siten että se oli ennakoitavissa.

Näin myös Jupiter liikkuu tuolla alueella ja Jupiter olikin loppuvuodesta 2020 Saturnuksen ja Auringon välisellä alueella.

Ja näin myös Jupiterin keskusta sai paljon ylimääräistä energiaa ja tämä näkyy nyt viiveellä tuon tiedeuutisen mukaisella tavalla.

Jupiterin taustalla on tällä hetkellä Maapallolta katsottuna oikealla Saturnus ja vasemmalla Neptunus.

Eli vaikka ei enää niin suoraa linjautumista Auringon ja Saturnuksen kanssa, eikä vielä linjautumista Auringon ja Neptunuksen kanssa, niin jossakin määrin Saturnus ja Neptunus myllyttävät yhdessä Auringon kanssa Jupiterin keskustaa.

2022 about heinäkuun aikoihin Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella. Mielenkiintoista seurata miten nämä uudet myrskyt voimistuvat seuraavan vuoden aikana.

🤔

Keväällä 2024 vielä Auringon ja Uranuksen välisellä alueella.

Jos nyt vielä mietitään miten esim. Neptunus niin kaukaisena planeettana voisi vaikuttaa Jupiterin sääilmiöihin, niin kyllä voi ja itseasiassa lyhyemmällä viiveellä kuin esim. Saturnus.

Saturnus vaikuttaa syvemmällä Jupiterin sisällä kuin Uranus ja Uranus syvemmällä kuin Neptunus.

Kyse on siitä että entropia siis vaikuttaa näihin pienen mittakaavan työntävää voimaa välittäviin laajeneviin tihentymiin.

Oleellista on se että nämä Auringosta ja toisesta planeetasta peräisin olevat laajenevat tihentymät työntävät mahdollisimman suoraan toisiansa kohti ja näin vuorovaikutukset kertaantuvat esim. Maapallon tai tässä tapauksessa Jupiterin sisällä.

Ensin yhden vastaan työntyvän laajenevan tihentymän läpäisy, sisäinen paine kasvaa, voimakkaampi laajeneminen ja näin helpommin suoralla linjalla jonkun toisen vastaan työntyvän laajenevan tihentymän läpi jne.

 

Lopulta törmäyksiä kyseisen planeetan sisällä laajenevien kvarkkien kanssa ja näin vapautuu normaalia enemmän energiaa kuseisen planeetan keskustasta tai keskustan ympäristöstä.

Eli esim. La Palman alueen ja Maapallon keskustan välisellä alueella on tällä hetkellä aktivoitunut alue josta laajenevaa energiaa / työntävää voimaa kohti laajenevan Maapallon pintaa jne.

🤔🤔🤔

😃

 

Ps. Tässä ennustukseni liittyen Jupiteriin.

Voimistuuko Jupiterin punainen pilkku? Vai saako taas kaverikseen uuden myrskyn?

https://www.tiede.fi/keskustelu/87999/voimistuuko-jupiterin-punainen-pilkku-vai-saako-taas-kaverikseen-uuden-myrskyn?page=1#comment-3152321

😃

 

 

 

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu