Savorisen malli selittää Maapallon keskustan liikkeiden muutokset

The Earth moves far under our feet: A new study shows that the inner core oscillates

https://phys.org/news/2022-06-earth-feet-core-oscillates.html

”Their study, published today in Science Advances, shows that the inner core changed direction in the six-year period from 1969 -74, according to the analysis of seismic data. The scientists say their model of inner core movement also explains the variation in the length of day, which has been shown to oscillate persistently for the past several decades.”

Katsokaapa missä Jupiter oli alkuvuodesta 1969 ja loppuvuodesta 1974 suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan. Galaksin keskusta on oikealla vähän alhaalla.

Tässä tilanne loppuvuodesta 1974

 

Eli Jupiterin paikat 1969 ja 1974 muodostavat 90 asteen kulman suhteessa galaksin keskustan supermassiiviseen kohteeseen.

Tässä pitää ymmärtää mitä Maapallon keskustassa tapahtuu pienessä mittakaavassa silloin kun Maapallo on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella ja Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Jupiterin vaikutus Maapallon keskustaan yhdessä Auringon kanssa 1969 alkuvuodesta 1974 loppuvuoteen tapahtui maaliskuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin. Eli -69 maaliskuun puolessa välissä. -70 huhtikuun puolessa välissä jne.

Ja kun galaksin keskustan supermassiivisen kohteen vaikutus on isoimmillaan aina kesäkuun puolessa välissä, niin avot.

Isoimmillaan Jupiterin ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen vaikutus Maapallon keskustaan tapahtui -72 kesällä, jolloin Maapallo oli suht samoihin aikoihin Auringon ja Galaksin keskustan supermassiivisen kohteen, sekä Auringon ja Jupiterin välisellä alueella.

Täysin päinvastainen tilanne tuosta alle 6 vuoden päästä -77 loppuvuodesta.

Alle 6 vuotta tulee kahdesta syystä. Ensinnäkin Jupiterin kierrosaika on jonkun verran alle 12 vuotta. Ja liikenopeus Auringon ympäri suhteessa galaksin keskustaan vaihtelee.

Helppo ennustaa Maapallon ytimen liikkeiden muutoksia Jupiterin sijainnin avulla 😃

 

Tässä siis todellakin pitää ymmärtää mitä Maapallon keskustassa tapahtuu pienessä mittakaavassa silloin kun Maapallo on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella ja Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Näitä pienen mittakaavan törmäyksiä Maapallon keskustassa siten että laajenevan Maapallon keskustaan uutta laajenevaa ainetta silloin kun laajeneva Maapallo on laajenevan Auringon ja galaksin keskustan laajeneva supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Oleellinen ero jos Jupiter on silloin samalla puolella Aurinkoa kuin galaksin keskustan supermassiivinen kohde ja silloin kun toisella puolella Aurinkoa!!!

😃

”our latest observations show that the inner core spun slightly slower from 1969–71 and then moved the other direction from 1971–74. We also note that the length of day grew and shrank as would be predicted.”

 

1971 toukokuussa Jupiter aktivoi Maapallon keskustan ja heti perään kesäkuussa Maapallo jo Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella. Eipä ihme että ovat havainneet ison muutoksen tuon jälkeen 😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu