Suomalaisilla ainutlaatuinen tilaisuus tehdä tiedettä ja ehkäpä historiaa

Jos kukaan ei ole tehnyt tieteellistä koetta tarkoilla heilureilla Auringonpimennyksen aikana Maapallon toisella puolella linjalla Kuun keskusta, Kuun varjo Maapallon pinnalla ja siitä Maapallon toiselle puolelle, niin ehdotan tällaista tieteellistä koetta meille kaikille suomalaisille 😃

Allais Effect on tiedepiireissä tuttu tieteellinen koe.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Allais_effect

🤔🤔🤔

Tietääkö joku onko näillä heilureilla tehty tieteellistä koetta kuvailemallani linjalla Maapallon toisella puolella?

Jos ei ole, tuo tieteellinen koe kannattaa ehdottomasti tehdä.

Ennustan että mitä lähempää Maapallon keskustaa Kuun keskustan ja Kuun varjon linja kulkee Maapallon toiselle puolelle, sitä todennäköisemmin heilureissa havaitaan häiriöitä.

Eli mitä lähempää Maapallon pintaa tuo Kuun keskustan ja Kuun varjon muodostama linja Maapallon läpi kulkee, sitä epätodennäköisemmin häiriöitä havaitaan.

Mistä siis on kyse 🤔

Kyse on juuri siitä mistä videollani kerron.

Eli näillä pienen mittakaavan työntävää voimaa välittävillä laajenevilla tihentymillä on tiheys, tilavuus ja tätä kautta sisäinen paine.

Sisäinen liike / aika joka nopeutuu kun näiden työntävää voimaa välittävien laajenevien tihentymien sisäinen paine kasvaa ja Auringonpimennyksen aikana Maapallon keskustasta peräisin olevia laajenevia tihentymiä työntyy myös kohti Kuuta ja Kuun läpi työntymisen aikana ne kohtaavat Auringosta peräisin olevia laajenevia tihentymiä vastapalloon.

Silloin kun liikeradat kohtaavat, ne työntyvät toistensa läpi ja se kiihdyttää niissä olevan laajenevan työntävän voiman laajenemista.

Seuraavan vastaan työntyvä laajenevan tihentymän kohtaamisen aikana vuorovaikutusta on enemmän jne jne.

Avaruudessa laajenevan Kuun sisällä on tätä laajenevien atomien ytimien kierrättämää laajenevaa pimeää työntävää paljon ja sitä näiden Auringosta ja Maapallon keskustasta peräisin olevien laajenevien tihentymien sisälle, jolloin niiden sisäinen paine kasvaa ja tätä kautta sisäinen liike / aika nopeutuu jne.

Tässä selitys havaitulle Allais Effectille.

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu