Tänään vielä Maapallo, Kuu, Aurinko ja Venus linjautuma aktivoi Maapalloa ja sitten alkaa helpottamaan

Toki linjautumassa mukana olevia Kuuta, Aurinkoa ja Venusta aktivoidaan myös tänään voimakkaasti.

Aikas lämmintä ollut viimeiset viikot ja siitä mainitsin jo. 9.5.2024 täällä blogitekstissäni  jossa kerroin näin.

”Nämä ovat omia oletuksiani 🙂

Ennustan että Aurinko aktivoituu entisestään seuraavien viikkojen aikana. Noin 12 – 14.5 Aurinkoa aktivoi linjautuma jossa Aurinko on Maapallon ja Uranuksen välisellä alueella.

17 – 19.5 Aurinkoa aktivoi linjautuma jossa Aurinko on Maapallon ja Jupiterin välisellä alueella.

Tämän täydentää Venus pitempi aikaisella aktivoinnilla kun Aurinko on Maapallon ja Venuksen välisellä alueella kesäkuun alkupuolella. Voimakkaimmillaan Venuksen vaikutus taitaa olla noin 3 – 4.6.

Nämä kaikki linjautumat vaikuttavat Solar System Scopen mukaan olevan melko suoria linjautumia. Esim. Helmi ja maaliskuun linjautumissa Saturnuksen ja Neptunuksen kanssa, linjautumat menivät mielestäni melko selkeästä Auringon alapuolelta.

Mitä suorempi linjautuma, sitä voimakkaampi aktivoituminen.

Esim. Marraskuussa 2023 Aurinko oli suoraan Marsin ja Maapallon välisellä alueella noin 1,5 vuorokautta. Melkoisen harvinainen tapahtuma että linjautuma leikkaa Auringon läpi. Oli helppo ennustaa silloin etukäteen Auringon voimakas aktivoituminen muutaman päivän viiveellä.

Seurataan tilannetta.

Ps.  Mistäköhän saisi infoa siitä miten suoria nämä touko ja kesäkuun linjautumat ovat?

Marraskuun suorasta linjautumasta oli juttua liittyen Marsin mönkijöihin ym. laitteisiin liittyen.

Ai niin. Nämä kyseiset linjautumat aktivoivat myös Maapalloa. Viiveellä taas paikallisesti erittäin voimakkaita rankkasateita ja tulvia. Jos hirmumyrskyjä liikkeellä, linjautumat yleensä voimistavat niitä. Napapyörteen voimistuvat, joten kylmää ilmaa ei enää valu napa-alueilta alaspäin, jolloin päiväntasaajalta päin pääsee työntymään lämmintä ilmaa meillekin päin 🙂

Ai mikäkö linjautumien aikana aktivoi planeettoja ja Aurinkoa.

Se on tämä pimeä energia / työntävä voima jota atomeitten ytimet keskenään kierrättävät tiheinä ja pieninä tihentyminä jotka linjautumien aikana kohtaavat toisiansa vastapalloon uudestaan ja uudestaan.

Toistensa läpi työntymisen aikana voimakas vuorovaikutus ja näin niissä oleva energia hajaantuu nopeammin isommalle avaruuden alueelle. Todennäköisyys kohdata seuraava kasvaa jne jne.

Nyt tätä pimeää energiaa törmää planeettojen ja Auringon sisällä enemmän atomeitten ytimiin.

Ja kun Maapallon sisäinen paine kasvaa, työntyy Maapallon sisältä vesimolekyylejä ulos ja se mikä työntyy ylös, yleensä sataa aikanaan alas. Jos ei sitten pakene kokonaan Maapallolta.

Hirmumyrskyjä nämä linjautumat eivät suoranaisesti saa aikaan. Siihen tarvitaan kaasu ja vesimolekyylien virtauksia ulos Maapallosta, mutta linjautumien aikana Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin kaasu ja vesimolekyylien muodostamat joet työntyvät ulos Maapallosta kovemmalla paineella ja se taas voimistaa hirmumyrskyjä.

Maasuuntaisilla Auringon purkauksilla on päinvastainen vaikutus.

Niistä peräisin oleva energia saa kaasu ja vesimolekyylien muodostamat joet hajaantumaan Maapallon sisällä ja näin Maapallon pinnalla olevat hirmumyrskyt hajaantuvat isommalle alueelle ja itse myrsky heikkenee.

Tämä kannattaa huomioida kun ennustaa linjautumien vaikutuksia.

Linjautumien vaikutuksiin vaikuttaa myös energiapulssit joita aika ajoin työntyy Aurinkokuntaan Aurinkokunnan ulkopuolelta.

Aurinko on näkemykseni mukaan ikäänkuin laavalamppu jonka sisällä on magneettista ainetta vajoamassa syvemmälle Aurinkoon ja työntymässä ylemmäs kohti Auringon pintaa.

Linjautumien aikainen aktivoituminen tarkoittaa Auringon sisällä sitä että tämän Auringon pintaa kohti työntyvän magneettisen aineen sisäinen paine kasvaa ja kun tämä aine hajaantuu vähemmän tiheämmäksi, sitä työnnetään kohti Auringon pintaa voimakkaammin ja näin enemmän Auringonpilkkuja ja voimakkaita Auringonpurkauksia.

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

🤔”

🙂

”Napapyörteen voimistuvat, joten kylmää ilmaa ei enää valu napa-alueilta alaspäin, jolloin päiväntasaajalta päin pääsee työntymään lämmintä ilmaa meillekin päin 🙂”

Onhan tuo aika lämmintä ollutkin, mutta tästä tämä alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Venuksen vaikutus hiipuu sitä mukaa kuin se erkanee Maapallon ja Auringon janalta Auringon taustalla.

Auringossa on ollut purkauksia, mutta ei juurikaan Maapalloa kohti suuntautuneita. 4 – 5.6 aikoihin osa yhdestä purkauksesta kuitenkin suuntautui kohti Maapalloa. Jännästi 5.6 yritti vielä tehdä kumpupilviä, mutta ei saanut niitä juurikaan aikaiseksi.

Sitä ennen seitsemän päivää peräkkäin niitä olikin ollut ja koko ajan päivä päivältä näyttävämpiä sitä mukaa kuin Venus siirtyi lähemmäksi ja lähemmäksi Maapallon ja Auringon linjautumaa Auringon taustalla.

Tänään siis vielä uusikuun linjautuma tarkimmillaan klo. 15.37.

Maapallo, Kuu, Aurinko ja Venus edelleen Auringon taustalla vähän vasemmalla.

Saako tämä linjautuma aikaan Auringon purkauksia viiveellä ja jos, havaitaanko purkaukset Maapallolta katsottuna Auringon vasemmalla puolella josta esiin tulevat Auringonpilkut kääntyvät pikkuhiljaa maasuuntaisiksi.

Seurataan tilannetta.

Vettä tulee edelleen satamaan voimakkaina rankkasateina paikallisesti sinne sun tänne Maapallolla.

🤔

Ps. 17.6 vielä pieni aktivoituminen kun Merkurius liikkuu Auringon taustalta Venuksen ja Maapallon väliselle alueelle siten tämäkin linjautuma menee vielä jossakin määrin melko läheltä Aurinkoa.

Auringon taustalta Merkurius on toki myös ehtinyt vaikuttaa Aurinkoon ja Maapalloon 12.6 lähtien, mutta Merkuriuksen vaikutus hiipuu nopeasti tuon 17.6 linjautuman jälkeen. Venuksen hitaammin.

Sitten pitääkin odottaa elokuun 19 päivään kun Maapallo on Venuksen ja Saturnuksen välisellä alueella.

🤔

Yksi huomioitava asia vielä. Joka kesäinen perusaktivoituminen tapahtuu kesäkuussa kun Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Silloin oletan Maapallon keskustaan pysähtyy normaalia enemmän galaksimme keskustan supermassiivisesta kohteesta peräisin olevaa pimeää ainetta joka törmäyksissään Maapallon laajeneviin atomeitten ytimiin, laajenee uudeksi havaittavaksi laajenevaksi aineeksi.

Nyt kun Maapallon keskustaa on aktivoitu useita eri kertoja 13.5, 18.5, 23.5 ja pitkä aikaisesti Venuksen toimesta siten että voimakkaimmillaan tuo aktivoituminen oli 4.6, niin ehkäpä Maapallon keskustaan pysähtyy normaalia enemmän laajenevaa pimeää ainetta ja Maapallon keskustasta olisi viiveellä työntymässä kohti Maapallon pintaa normaalia enemmän uutta kaasua ja vettä erillisinä molekyyleinä jne.

🤔

1485 Euroopassa esiintyi mysteeriksi jäänyttä hikitautia ensimmäisen kerran ja silloin kaikki kaasuplaneetat olivat ryhmittyneet pienelle sektorille Aurinkokunnassa siten että Maapallo oli Auringon ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella toukokuun 17 – kesäkuun 17 aikana eli yhden kuukauden aikana.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Hikitauti

🤔

Tuossa tilanne 6 kesäkuuta 1485.

Erittäin poikkeuksellinen ja vieläpä siten että Maapallo oli heti Auringon ja Uranuksen välisellä alueella olemisen jälkeen Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu