Terveiset Helsingin Sanomien toimittaja Matti Mieloselle.

Nämä ovat terveiseni Matti Mieloselle ja kaikille Suomen Tiedetoimittajille!!!

Matin juttu Helsingin Sanomissa

Avaruus on iso

”Universumi laajenee mykistävällä vauhdilla. Laajentumista kiihdyttää pimeä energia, jota emme tunne. Tutkijoiden ymmärrys universumista karttuu jatkuvasti, ja samalla nousee uusia kysymyksiä – kuten se, törmäsikö tunnettu maailmankaikkeus jossakin vaiheessa rinnakkaiseen maailmankaikkeuteen.”

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000008489737.html

 

Ei avaruus itsessään voi tehdä yhtään mitään. Avaruus on ääretön 3 D näyttämö joka ON ei yhtään mitään.

Avaruudessa laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olevaan avaruuteen jo olemassa olleesta energiasta / työntävästä voimasta.

Ensin syntyivät laajenevat supermassiiviset kohteet omissa 3 D alkuräjähdyksissään ja sen jälkeen ne törmäilivät keskenään ja niistä ulos työntyvästä laajenevasta pimeästä aineesta syntyi silloin paljon uusia laajenevia tähtiä jotka ovat aina työntyneet pois päin oman galaksinsa keskustan laajenevasta supermassiivisesta kohteesta samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat. Samalla syntyi toki myös rekisteröitävissä olevaa laajenevaa ainetta, koska laajenevat tähdet, jotka siis syntyivät nopeasti ilman vetävää voimaa laajenevasta pimeästä aineesta, työnsivät uutta rekisteröitävissä olevaa ainetta irti itsestään siinä vaiheessa kun syntyivät karkeasti kuvattuna näin.

Atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää työntävää voimaa josta syntyy rekisteröitävissä olevia laajenevia elektroneja ja laajenevia fotoneita samalla periaatteella millä avaruudessa laajenevat tähdet syntyvät laajenevasta pimeästä aineesta jota työntyy ulos galaksien keskusten avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista.

 

Laajenevien valojen laajenevat pimeät aallot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat. Tämän todistavat useat eri havainnot, kuten esim.

1. Valon kosmologinen punasiirtymä Eli laajenevan galaksijoukon laajeneva valo kiihdyttää muista laajenevista galaksijoukoista tulevien vanhempien laajenevien valojen vauhdin samaksi kuin omansa ja näin vanhemmat laajenevat valot venyvät eli kosmologisesti punasiirtyvät avaruudessa liikkuessaan ja tämä siis ilman laajenevaa avaruutta.

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö selittyy myös ilman ns. kaareutuvaa avaruutta. Esim. Aurinkoa kohti työntyy miljardeja vuosia vanhoja laajenevia valoja joihin entropia on vaikuttanut miljardien vuosien ajan. Näin Aurinkoa kohti työntyy laajenevaa valoa joka sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä selittyy myös sillä että laajenevien valojen pimeät aallot vuorovaikuttavat keskenään.

4. Kaksoisrakokokeet.

Lähetä yksittäisiä laajenevia fotoneita liikkeelle kaksoisrakokokeessa ja katso minne nämä laajenevien valojen pimeät laajenevat aallot niitä kuljettavat.

5. Se että kaikki valot ylipäätään liikkuvat samalla laajenevalle valolle ominaisella nopeudella on todiste jo itsessään. Eikö niin, eiväthän kaikki valot sattumalta liiku yhtä nopeasti 😃

😃😃😃

Suomen tiedetoimittajat, menkää ja kysykää kosmologeilta mihin laajenevan avaruuden laajeneminen perustuu ja kysykää myös mikä sen laajenemisen ylipäätään mahdollistaa.

Huomaatte ettei kukaan pysty sitä teille sanoin kertomaan, eikä visuaalisesti näyttämään.

Nämä hokkus pokkus avaruudet, kuten esim. laajeneva avaruus, kaareutuva avaruus, poreileva avaruus, aaltoileva avaruus ja kiertyvä avaruus ovat täysin uskonvaraisia käsitteitä!!!

Avaruus itsessään ei voi koostua alkuräjähdysteorian mukaan erillisistä osista jotka liikkuisivat suhteessa toisiinsa jossa avaruuden taustalla olevassa paikassa / tausta-avaruudessa koska kyseisen teorian mukaisesti laajenevan avaruuden taustalla ei ole mitään tilaa jonne se laajenisi.

Näin ollen laajenevan avaruuden tapaa laajentua ei voida kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti.

Kukaan ei pysty kertomaan mitään siitä miten avaruus laajenee tai mikä sen ylipäätään mahdollistaa.

Näin ollen voidaan hyvällä syyllä kysyä, onko väite laajenevasta avaruudesta tieteellinen väite?

Jukka Savorinen

Kannattaa katsoa ja kuunnella vaikkapa useampaankin kertaan.

Ihmiskunnan ainut malli joka kertoo miten nyt avaruuteen hajaantuva aine / energia puristuu myöhemmin taas kerran äärimmäisen tiheäksi energiaksi / työntäväksi voimaksi.

Ja kaikki tämä ilman hokkus pokkus avaruutta, ilman hokkus pokkus ylimääräisiä tilaulottuvuuksia ja ilman minkäänlaisia vetäviä voimia 😃

 

😃

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu