Tiedemiehet vertaavat 26 vuoden lämpötilan muutoksia Plutolla muutaman tunnin tapahtumiin Maapallolla. Ei mitään järkeä ole siinä!!!

Pluton taivas on tippumassa alas, aivan kirjaimellisesti – uusi havainto vahvisti

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/699040d0-b68d-4e3e-8180-f0857c0bb23b

”Pluto oli lähimmillään Aurinkoa vuonna 1989 noin 29,7 tähtitieteellisen yksikön (AU) päässä Auringosta, mutta sen kaasukehä vahvistui juurikin noin 2015 asti. Viiveen selittää sama seikka kuin päivittäisen lämpötilanvaihtelun kulun Maan pinnalla: sää on kuumimmillaan vasta keskipäivän jälkeen, kun Aurinko on ehtinyt lämmittää pidemmän aikaa.”

🤣🤣🤣

Ei vaikuta loogiselta päättelyltä tämä!!!

26 vuotta loittonemista Auringosta ja muka lämpenee ja lämpenee, heh heh 🤣🤣😮

 

No lämpenee kyllä, mutta ihan muusta syystä kuin väittävät!!!

Eli tuohon on aivan muu selitys, mutta jotta voisi ymmärtää selityksen, pitää ymmärtää se että nykyinen atomimalli on täysin virheellinen malli siitä millaista aine oikeasti on ja millaista valo oikeasti on!!!

Selitykseen liittyy oleellisesti se milloin Pluto oli Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella. Eli paljon myöhemmin kuin milloin se oli lähimmillään Aurinkoa.

About vuonna 2007. Galaksin keskusta on kuvassa oikealla about just siihen suuntaan missä Pluto on Auringosta katsottuna.

Vuonna 1989 Pluto oli alhaalla oikealla. Kuva alapuolella.

Eli pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien törmäyksiä alkoi tulla jo ennen vuotta 1989 ja täysin VASTAPALLOON Pluton keskustassa niitä tapahtui vasta vuonna 2007 ja törmäyksissä vapautuu energiaa joka lämmittää viiveellä Pluton kaasukehää.

 

Tämän lisäksi Pluto saa itseensä lisää ainetta keskustaansa, koska myös Pluton läpi työntyy laajenevaa pimeää ainetta joka on peräisin mm. oman galaksimme keskustan supermassiivisesta kohteesta. Ja törmäyksissä Auringosta peräisin olevien tihentymien kanssa, ne laajenevat Pluton keskustassa uudeksi rekisteröitävissä olevaksi aineeksi ja näin myös uutta kaasua Pluton keskustaan ja viiveellä ulos Plutosta.

Lue myös tämä

Entistä oudompaa – Europa-kuusta löytyi pysyvä vesihöyryn alue

https://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-planeetat-ja-kuut/europa-kuusta-loytyi-pysyva-vesihoyryn-alue.html

 

Ok, Pluton keskusta alkoi aktivoitumaan tietysti jo ennen vuotta 2007 sitä mukaa kuin about vastapalloon törmäysten määrät alkoivat kasvamaan ja näin keskustan aktivoituminen kesti vuoteen 2015 asti.

Eli vaikka Pluto olikin jo about 2006 – 2007 Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella, niin sen keskustan aktivoituminen jatkui vielä sen jälkeen.

Aktiivisena Pluton keskusta sai Auringosta ja galaksin keskustasta peräisin olevien laajenevien tihentymien laajenemisen kiihtymään ja näin pienen mittakaavan tihentymien törmäyksien määrä kasvoi vielä vuoteen 2015 asti.

Mutta pikkuhiljaa törmäyskulmat alkoivat muuttumaan ja näin ei enää niin suoraan vastapalloon törmäyksiä.

Viiveeseen vaikuttaa myös se miten nopeasti uusi avaruudessa laajeneva kaasu ylipäätään työntyy Pluton keskustasta pois kohti avaruudessa laajenevan Pluton pintaa ja ulos laajenevasta Plutosta 😃

Minä olen hän joka selvitti miten maailmankaikkeus toimii.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu