Tutkijat luulevat ottaneensa kuvan ns. mustasta aukosta. Savorinen kertoo mistä oikeasti on kyse.

Se onnistui! Mustasta aukosta saatiin ensimmäinen kuva

10.4.2019

https://yle.fi/uutiset/3-10731396

 

”Valtavan painovoiman vuoksi mustasta aukosta ei pääse karkuun mikään, ei edes valo. Niinpä kuva on aukon ääriviivasta hetkellä, jolloin valo on katoamassa aukkoon. Kirkas ympyrä on kieppuvaa kuumaa plasmaa, joka säteilee.

Keskelle syntyy varjo, koska mustan aukon painovoimakenttä taivuttaa valon kulkua aukon ympärillä.”

🤔🤔🤔

Oikeasti kyse on avaruudessa laajenevan galaksin keskustan avaruudessa laajenevasta supermassiivisesta kohteesta joka ei säteile laajenevaa valoa, eikä laajenevaa pimeää valoa.

Näistä avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista työntyy ulos laajenevaa pimeää ainetta josta syntyy rekisteröitävissä olevia laajenevia tähtiä hyvinkin nopeasti ilman minkäänlaisia vetäviä voimia.

Tässä karkea esimerkki siitä miten avaruudessa laajeneva tähti syntyy ziljoonista erillisistä laajenevan pimeän aineen erillisistä laajenevista tihentymistä joita ei siis voida rekisteröidä meidän avaruudessa laajenevilla laitteilla.

 

Ok, eli näistä galaksien keskusten avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista ei työnny pois päin sellaista työntävää voimaa joka työntäisi näiden laajenevien supermassiivisten kohteiden ohi työntyviä laajenevia fotoneita pois päin näistä laajenevista supermassiivisista kohteista.

Saman aikaisesti näitä laajenevia supermassiivisia kohteita kohti työntyy miljardeja vuosia vanhaa laajenevaa valoa johon entropia on ehtinyt vaikuttaa miljardeja vuosia.

Eli pois päin uutta laajenevaa pimeää ainetta ja saman aikaisesti niitä kohti miljardeja vuosia vanhaa laajenevaa valoa.

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan näiden supermassiivisten kohteiden ohi työntyviä laajenevia fotoneita työntämällä työnnetään näitä laajenevia supermassiivisia kohteita kohti. Loogisen kauniin yksinkertaista.

😃

Ok, katsotaan vielä video jossa avaruudessa laajeneva musta tähti työntää avaruudessa laajenevaa tähteä pois päin itsestään samassa suhteessa kuin aineet laajenevat avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

Jos kärsivällisyytesi ei riitä katsoa kokonaan, hyppää suoraan kohtaan 50 sekuntia 😃

 

Sama suomeksi ja vieläpä hidastettuna. Ehkäpä tämä totuus siten pääsee työntymään perille asti ja ”räjäyttää” teidän tajuntaanne tämän uuden maailmankuvaa mullistavan näkemykseni yksinkertaisen kauniin loogisuuden 😃

 

Ja nyt vaan annat itsellesi mahdollisuuden ymmärtää miten tää työntyy 😃

Eli kyllä, kyllä näillä pienen mittakaavan valonnopeudella liikkuvilla tihentymillä on tilavuus, tiheys ja sitä kautta sisäinen paine joka on myös sisäistä liikettä / aikaa joka etenee sen mukaisesti miten tiheästä laajenevasta tihentymästä on kyse ja kun on kyse tiheämmästä tihentymästä, niin silloin sisäinen liike / aika on myös hitaampaa ja näin vuorovaikutus ympäristön kanssa pienempää tai jopa sellaista ettei tuollaista tarpeeksi tiheää laajenevaa tihentymää voi meidän laitteilla rekistetöidä.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu