Tutkimus todistaa myös Jupiterin punaisen pilkun alueen myrskyn voimistuneen

Tutkimus todistaa Jupiterin punaisen pilkun alueen myrskyn voimistuneen vuodesta 2009 lähtien.

Hubble shows winds in Jupiter’s great red spot are speeding up

https://phys.org/news/2021-09-hubble-jupiter-great-red.html

Researchers analyzing Hubble’s regular ”storm reports” found that the average wind speed just within the boundaries of the storm, known as a high-speed ring, has increased by up to 8 percent from 2009 to 2020. In contrast, the winds near the red spot’s innermost region are moving significantly more slowly, like someone cruising lazily on a sunny Sunday afternoon.”

Tämäkin sitten ihmisen syytä?!? 🤔🤔🤔

Vai olisiko sittenkin niin että Aurinkokunnan sisäisiin tapahtumiin vaikuttavat energiat joita Aurinkokuntaan työntyy Aurinkokunnan ulkopuolelta?

Eli Maapallon keskustaan työntyy aika ajoin hyvinkin voimakkaiden energiapulssien sisältämää meille rekisteröimätöntä pimeää energiaa joka myllyttää Maapallon keskustaa ja näin sieltä normaalia enemmän energiaa kohti Maapallon pintaa ja ulos työntyessään tuo energia lämmittäisi meren sillä alueella josta työntyy ulos ja myöhemmin energian ohjautuessa ulos pieneltä alueelta energiajokena, se saisi aikaiseksi merialueilla hurrikaanin ja mantereella tornadon.

Niin, ja kun galaksin keskustan laajenevasta supermassiivisesta kohteesta peräisin oleva laajeneva pimeä aine laajenee laajenevan Maapallon keskustassa uudeksi havaittavaksi aineeksi, olisi tuo uusi laajeneva aine saanut avaruudessa laajenevan Maapallon laajenemaan siten että se voidaan havaita jälkeenpäin siitä että mantereet muodostavat palapelin josta muodostuu selvästi pienempi Maapallo.

 

Ps. Osa uudesta havaittavasta aineesta on ollut veden ja kaasujen muodossa ja näin Maapallosta on aikojen saatossa työntynyt ulos höyrystynyttä vettä ja kaasuja jotka ovat olleet aikaansaamassa hirmumyrskyjä.

By the way.

Avaruudessa laajenevan Maapallon keskustaan pysähtyisi laajenevaa pimeää ainetta, josta uutta rekisteröitävissä olevaa laajenevaa ainetta, enimmäkseen silloin kun meillä on kesä.

Tämä siksi että silloin Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Myös Jupiter saisi keskustaansa eniten uutta ainetta silloin kun on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella ja tätä sitten työntyisi kohti Jupiterin pintaa ja se ylläpitäisi Jupiterin punaisen pilkun alueen myrskyä.

Aurinko saisi myös sisäänsä uutta ainetta ja eniten silloin kun on Jupiterin ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

 

Ja tuo laajeneva aine olisi magneettista ja saisi laajenevan Auringon pinnalle työntyessään aikaan Auringonpilkkuja.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu