Viruksien olosuhteet ovat muuttuneet. Sama energia on aiheuttanut isohkoja maanjäristyksiä.

Onko maanjäristyksiä ollut viime aikoina jopa kaksi kertaa enemmän kuin yleensä.

Näitä melko isoja, about 6,5 – 7,5 richterin järistyksiä on ollut vähälle aikaa viisi. Papua Uusi Quineassa 7,6, Taiwanissa kolme vähän pienempää ja kaksi päivää sitten Mexicossa 7,5 richteriä.

Minua tämä ei yllätä. Kirjoitin tänne tästä jo viime vuonna kun olin tutkinut ja huomannut miten Aurinko, Maapallo ja kaasuplaneetat linjautuvat siten että Kuu on boostaamassa niiden vaikutusta. Saturnuksen ja Uranuksen aikana täysikuu ja Jupiterin aikana uusikuu. Vain Neptunuksen aikana Kuu ei ole linjatuneena Auringon, Maapallon ja Neptunuksen kanssa.

Se jo itsessään on hyvin epätodennäköistä. Neljästä kaasuplaneetasta kolmen aikana Kuu on linjautuneena ja boostaa näin kaasuplaneetan kykyä aktivoida Maapalloa.

Ja kaiken tämän lisäksi Mars boostaa täysikuuta joulukuun 8 päivä.

🤔🤔🤔

Maapallo kokonaisuutena aktivoituu aina kun Maapallo on Auringon ja Kuun välisellä alueella tai Auringon ja jonkun planeetan välisellä alueella.

Se perustuu siihen että oikeasti atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa jota liikkuu avaruudessa erillisinä valonnopeudella liikkuvina laajenevina tihentyminä joilla on sisäinen rakenne.

Niillä on siis tiheys ja tilavuus. Sisäinen paine. Sisäinen liike / aika.

Aina kun tällaiset avaruudessa laajenevat tihentymät liikkuvat / työntyvät toistensa läpi, niiden sisäinen paine kasvaa vuorovaikutuksen takia. Niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu isommalle alueelle. Näin ne kohtaavat vielä helpommin vastaan työntyviä vastaavia laajenevia tihentymiä jotka ovat myös työntyneet vastaan työntyneiden laajenevien tihentymien läpi.

Näin niistä myös vapautuu enemmän ja nopeammin hyvin pienen mittakaavan energiaa.

Juuri tämän takia ihmiset eivät tarvitse unta täydenkuun aikana niin paljoa. Soluille on tarjolla enemmän hyvin pienen mittakaavan energiaa.

Nyt Aurinkokunnassa on epätasapaino eli kaikki kaasuplaneetat ovat olleet jo useamman vuoden ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkoa, on ollsuhteet myös viruksille erilaiset.

La Palma tulivuori purkautui vuosi sitten juuri tästä syystä ennätykselliset 85 päivää peräkkäin.

Lähiviikkoina onkin odotettavissa jonkun tai joidenkin tulivuorten aktivoitumisia.

Planeetat siis aktivoivat Maapalloa yhdessä Auringon kanssa. Planeetat syklittävät myös Aurinkoa.

Se olisi havaittu jo kauan aikaa sitten, mutta aika ajoin Aurinkokuntaan työntyy hyvin voimakkaita energiapulsseja jotka myös sisältävät vielä paljon enemmän tällaista rekisteröimätöntä laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa.

Nämä Aurinkokunnan ulkopuolelta työntyvät energiapulssit saavat aikaan mm. näitä erittäin voimakkaita maanjäristyksiä eli yli 9 richterin maanjäristyksiä. Myös voimakkaita tsunameja kuten joulukuussa 2004 Aasiassa. Eli ei sitä tsunamia saanut aikaan maanjäristys. Tuon maanjäristyksen ja tsunamin sai aikaiseksi magnetartähdestä peräisin olleen energiapulssin pilottiaalto joka oli Maapallon luona reilu vuorokausi ennen varsinaista energiapulssia.

Tuo pilottiaalto sai aikaan meren ja merenpohjan laajenevissa atomien ytimissä lämpölaajenemisilmiön ja tämän takia meri ja merenpohja laajeni suoraan sillä alueella jota kohti tuo energiapulssi eteni.

Mitä enemmän Maapallon laajenevista atomien ytimistä peräisin olevaa laajenevaa työntävää voimaa työntyi / liikkui suoraan tuota energiapulssia kohti, sitä isompi vaikutus Maapallon laajenevaan aineeseen oli.

26.9 Maapallo siis aktivoituu seuraavan kerran isosti.

Silloin Maapallo on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella siten että saman aikaisesti olemme myös Jupiterin ja Kuun välisellä alueella.

🤔🤔🤔

Ps. Ilmeisesti tulivuoria ei ole vielä heräillyt. Toivottavasti jatkavat uniaan vielä 26.9 jälkeenkin.

Epäilen kuitenkin vahvasti.

Siinä missä täysikuu pitää ihmisiä hereillä, ovat nämä 12.8, 10.9 ja 17.9 linjautumiset aktivoineet myös tulivuoria.

Näistä linjautumista voit lukea tarkemmin täältä. Kyseessä teksti jonka kirjoitin tarkoituksella 9.9 eli vain päivää ennen 10.9 ollutta täysikuuta jonka tiesin lisäävän Maapallon sisäistä painetta / aktivoitumista jonka 12.8 linjautuminen aloitti tehokkaasti.

🤔🤔🤔

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu