Voimistuuko Hurrikaani Nicole ”yllättävän” nopeasti huomenna?

Nicole on vasta myrsky, mutta viimeistään huomenna oletan sen voimistuvan Hurrikaaniksi.

Ja ehkäpä Huomenna uutisoidaan yllättävän nopeasta voimistumisesta.

Sikäli tuossa ei tulisi olemaan mitään yllättävää, koska näitä hurrikaanien ja Supertaifuunien ”yllättävän” nopeita voimistumisia on tapahtunut tänä syksynä jo kaksi kertaa tuplana ennakoitavalla tavalla.

17.9.2022 Hurrikaani Fiona ja Supertaifuuni Nandamol, josta varsinkin Nandamolin uutisoitiin voimistuneen yllättävän nopeasti.

26.9 Hurrikaani Ian ja Supertaifuuni Noru.

🤔🤔🤔

Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautuvat huomenna, joten jos olen oikeasssa, niin silloin Maapalloa aktivoidaan sisältä päin huomenna isosti.

Tämä tulee voimistamaan Hurrikaaniksi voimistuvaa Nicolea myös.

Maapallon sisältä työntyisi ulos kovemmalla paineella kaasun ja vesimolekyylien muodostama ”joki” joka absorboi mukaansa ilmakehän molekyylejä Nicolen keskustan kohdalta eli kyseisen hirmumyrskyn silmän alueelta ja näin ilmamassat työntyvät kohti myrskyn keskustaa havaittavalla tavalla.

Tämä liittyy yläilmakehästä viime vuosina löytyneisiin jokiin joissa voi olla vettä enemmän kuin tavan joissa on Maapallolla yhteensä.

Seurataan tilannetta.

🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu