Wallace Thornhill on oikealla asialla ja esittää juuri sitä samaa kritiikkiä kuin Savorinen

Kosmologian avain

https://www.kosmologia.fi/blog-2/

”Mitä tulee LIGO:n taustalla olevaan yleiseen suhteellisuusteoriaan, niin Wallace Thornhill kritisoi ylipäätään käsitettä ”aika-avaruudesta”. Kuinka aine voi kertoa avaruudelle ja ajalle kuinka kaareutua; mitä ajan kaareutuminen edes tarkoittaa, kun sillä ei ole fyysistä ulottuvuutta. Sana ”avaruus” vain tarkoittaa sijaintia kolmessa ulottuvuudessa. Kuinka voit kutoa ”aika-avaruuden kudoksen” ei-fyysisistä käsitteistä? Nämä sanat ovat täysin merkityksettömiä, Thornhill sanoo.

Thornhill kritisoi voimakkaasti myös hämmästyttävällä varmuudella kerrottuja väitteitä LIGO:n signaalien alkuperästä. Väite, jonka mukaan tietty signaali on peräisin kahden mustan aukon yhdistymisestä etelätaivaan suunnalla 1.3 miljardia vuotta sitten, on täysin mahdotonta vahvistaa. Mitään näitä väitteitä ei voi todistaa. Tämä ei ole tiedettä.​6​

Kritiikin perusteella voidaan vetää johtopäätös, että kosmologia ja astrofysiikka on muuttunut scifiksi ja teatteriksi. Käytettäessä miljardeja rahaa näinkin hataralla pohjalla olevaan tutkimukseen, voidaan pohtia miten paljon tutkijoiden ja rahoittajien toiveet ja oletukset vaikuttavat tutkimustuloksiin? Vastaavasti sensaatio-otsikoita janoavat tiedelehdet ottavat tällaisen riemulla vastaan. Mutta missä ovat maltilliset ja kriittiset äänet, jotka haluavat suurempaa varmuutta ennen kuin aletaan julistaa uutta tieteellistä faktaa?

Vaarana tässä on jälleen kerran virheellisten pohjaoletusten kasaantuminen. Pahimmillaan virheelliset pohjaoletukset todistetaan virheellisesti kokeissa, jotka ovat niin massiivisia, ettei muut pysty niitä toisintamaan. Tieteen perusperiaate toistettavuus joutuu väistymään, ja olemme entistä enemmän kiinni vanhassa uskomusjärjestelmässä, jota on vaikea kumota ja mahdoton vahvistaa.”

🤔🤔🤔

On se helpottavaa kun huomaa etteivät kaikki ihmiset usko sokeasti sitä mitä nämä alkuräjähdysuskonlahkon jäsenet meille uskottelevat 😃

”Kuinka aine voi kertoa avaruudelle ja ajalle kuinka kaareutua; mitä ajan kaareutuminen edes tarkoittaa, kun sillä ei ole fyysistä ulottuvuutta. Sana ”avaruus” vain tarkoittaa sijaintia kolmessa ulottuvuudessa. Kuinka voit kutoa ”aika-avaruuden kudoksen” ei-fyysisistä käsitteistä? Nämä sanat ovat täysin merkityksettömiä, Thornhill sanoo.”

Yes yes yes 😃

Juuri näin. By the way. Linkin kautta löytyy tuo kyseinen pätkä, mutta paljon muutakin mielenkiintoista. Esim. tämä 😃

🤔🤔🤔

Walter Russellin näkemyksistä lyhyt pätkä 😃

”Lähellä Aurinkoa olevat planeetat ovat hyvin suuressa paineessa, jolloin niiden alkuaineet pysyvät kiinteinä hyvinkin kuumassa lämpötilassa. Siirtyessä vähitellen kauemmas auringosta niiden painetila alkaa muuttua ja miljardien vuosien aikana niiden etäisyys muuttuu huomattavasti. Etäisyyden kaksinkertaistuessa planeetta laajenee kahdeksankertaiseen tilavuuteen, ja alkuaineiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että monet alkuaineet, jotka aikaisemmin ovat olleet kiinteitä alkavat muuttua nestemäisiksi. Vastaavasti aiemmin nestemäisessä tilassa olevat alkuaineet alkavat muuttua kaasuiksi.

Russellin mallissa kaikki planeetat siis elinkaarensa aikana syntyvät hyvin lähellä aurinkoa hyvin tiheinä ja kiinteinä, siirtyvät vähitellen kauemmaksi ja muuttuvat lopulta kaasuplaneetoiksi, joissa painetila on niin alhainen, että suurin osa alkuaineista kiinteää ydintä lukuunottamatta ovat muuttuneet kaasuiksi.

Maapallolle tulee lopulta käymään samoin. Siirtyessämme tarpeeksi kauas Auringosta vesi ei pysty enää pysymään nestemäisessä muodossa, vaan valtameret höyrystyvät ja planeettamme ottaa ensimmäiset askeleet muuttuessaan kaasuplaneetaksi. Myös kiviaineet ja metallit alkavat muuttua nestemäisiksi ja lopulta nekin tulevat muuttumaan kaasuiksi.”

 

Tää Russell on ollut näkemyksineen jo melko lähellä totuutta. Äkkiä mitä katsoin, niin hänkään ei kyennyt luopumaan vetävästä voimasta, mutta kun lukee hänen tekstiään, ymmärtää että hän oli jo aika lähellä lopullista oivallusta.

😃

 

 

 

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu