IPCC ja ääri-ilmiöt

IPCC et el (lue latinaa: et electi) väittää jatkuvasti että ääri-ilmiöt lisääntyy. Tätä kauhukuvaa on syötetty jo vuosi kausia. Kaikki tilastot osoittavat muuta.

Miksi IPCC syyllistyy näin naiviin ja helposti havaittavaan valehteluun?

 

Helpoimmiten kumottava asia on ääri lämpötilat. Otetaan maapallon referenssiksi lähikiertolaisemme kuu.  Sen pintalämpötilat vaihtelevat kuun vuorokausittain -130 ja +120  ºC välillä. Kun taas maan pinnalla vaihtelu liikkuu noin -70 ja +60 ºC välillä. Eli kuuhun verrattuna minimi ja maksimi lämpötilat maan pinnalla ovat pienentyneet merkittävästi. Syy eroon on tietenkin ilmakehässä ja veden runsaassa läsnäolossa. Ilmakehä aiheuttaa kasviohuoneilmiöksi kutsutun ilmiön. Meret tasoittavat lämpötiloja ominaislämpökapasiteetillaan. Mihin IPCC:n väite äärilämpötilojen noususta perustuu. Se yksinkertaisesti perustaa sen keskilämpötilan nousulla, mutta se on vakava virhe. Olisihan se vallan erikoista, että luonnollinen kasvihuoneilmiö kaventaa lämpötila eroja, kun taas ihmisen aiheuttamaksi väitetty kasvihuoneilmiö aiheuttaa äärilämpötiloja.

Oheinen kuva havainnollistaa, kuinka kasvihuoneilmiö kaventaa lämpötiloja (alempi osio), mutta keskilämpötilan muutos pysyy samana. Lukuarvot on valittu vain havainnollistamaan yhden ºC asteen keskilämpötilan nousua.  IPCC valehtelee räikeästi (ylempi osio kuvassa).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu