Kasvihuoneilmiö on käsitetty väärin

Kasvihuoneilmiön on kerrottu lämmittävän maapalloa. Nyt on aika kertoa totuus.

 

Maapallomme saa energiansa auringosta, totaalisesti. Tästä ei ole epäselvyyttä.

Ilmastoeliitti  ja IPCC väittävät kasvihuoneilmiön lämmittävän. Tämä väite on termodynamiikan lakien mukaan väärä.

 

Kasvihuoneilmiö perustuu siihen, että maapallo säteilee energiaa avaruuteen päin ja ilmiö säteilee energian takaisin. Tähän asti teoria menee oikein, mutta sitten tulee se tärkein.  Kasvihuoneilmiö ei pysty lämmittämään, koska energia on jo lähtöisin maasta. Kaikki tietää, ettei energia synny tyhjästä, näin ilmastoeliitti kuitenkin väittää, valitettavasti. IPCC  on keksinyt ikiliikkujan , mutta vain paperilla. Asia on hyvin yksinkertainen. Aurinko säteilee energiaa maapallolle. Maapallo vastaavasti säteilee energiaa avaruuteen samassa suhteessa. Tästä seuraa se, että kaikki energia mitä kasvihuoneilmiö palauttaa maan pinnalle on jo lähtöisin maanpinnalta. Hyvin yksinkertaista ymmärtää. Sen lisäksi kasvihuoneilmiö pystyy palauttamaan energiasta vain murto-osan, kun suurin osa pakenee avaruuteen.

 

Kasvihuoneilmiö hidastaa maapallon jäähtymistä. Siis kasvihuoneilmiö ei tuota energiaa vaan, se vain suuntaa osan siitä maapallon pinnalle.

 

Tämän kun käsittää, on helppo ymmärtää mistä on kysymys. Tervetuloa kasvihuoneilmiö, olet se mitä maailmamme tarvitsee nyt eniten. Kiitos vesihöyryn ja hyvin mitättömän pikku serkkunsa hiilidioksidin.

Hyvää pyhäinpäivää

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu