Kesäkuukausien lämpöennätykset eivät ole ilmastonmuutoksen aiheuttamia

Koko kesä on saatu kuunnella korvat punaisena kesä kuukausien olleen kuumimpia kuin koskaan mittaus historiassa. Tietenkin se on uutisoitu isoin otsikoin olevan ilmastonmuutoksen aiheuttamaa. Elokuussa on vielä lisätty volyymia kuivuudella. CO2 teorian mukaan se on aiheuttanut esiteolliselta ajalta 2W/m² pakotteen tähän päivään mennessä, joka vastaa reilua astetta.

Miten nämä kesä-, heinä- ja elokuun ennätykset suhtautuvat  CO2 vaikutukseen?

Erittäin huonosti, koska CO2 pitoisuuden kasvun vaikutus on vuosi tasolla 0,01 astetta. Nyt havaitut lämpötilan nousut ovat kuitenkin useita asteen kymmenyksiä. Eikä tässä kaikki. Kesä-, heinä- ja elokuussa aurinko on kauimpana maasta. Maan pinnalle tuleva auringon teho on yli 20W/m² pienempi kuin joulu-, tammi- ja helmikuussa. Tästä seuraa se, ettei ilmastonmuutos ole näiden ennätysten takana, vaan luonnollinen selitys. Kasvihuoneilmiö on täysin riippuvainen auringosta tulevasta energiasta.

Saamme kuulla tätä syyllistämistä taas muutaman viikon, kunnes tulee uudet syytökset. Onneksi ihmismieli on sellainen, että jatkuva syyllistäminen aiheuttaa sen, että se menettää merkityksensä.

Ilmastonmuutos fanaatikot tulevat selittämään  asiaa meri- ja maapinta-alan suhteella, mutta siinä he ovat täysin väärässä.

 

https://www.france24.com/en/live-news/20230901-heat-records-topple-across-sweltering-asia-1

https://www.voanews.com/a/june-through-august-was-hottest-ever-in-japan/7251100.html

https://www.washingtonpost.com/weather/2023/09/01/record-heat-gulf-coast-south-northwest/

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu