Punaturvehallitus nurin – nyt tarvitaan loikkarivoimaa

Punamulta-akseli on nitissyt punaturvehallitukseksi. Löytyykö Kokoomuksesta ja Kepusta loikkarivoimaa punaturpeen kaatajiksi?

Politiikassa puolueloikkari leimataan usein takinkääntäjäksi. Entä kun puoluenarikka pyörtää linjansa?

Olemme nyt todistamassa näytelmää, jossa vastustetaan elvytyspakettia, lisäveroja ja eurooppalaista velkaunionia. Kokoomus vastustaa niitä äänestämällä tyhjää – jotta elvytyspaketti menisi läpi. Kepu vastustaa niitä äänestämällä puolesta, jotta punaturvehallitus pysyisi kasassa.

Takinkääntäjiä ovat siis puolueet, ja ne kansanedustajat jotka puolueensa mukana äänestävät eduskunnassa elvytyspaketin puolesta mutta omaa kantaansa vastaan. Joko äänestämällä tyhjää puolesta tai puolesta puolesta. Jomminkummin, mutta samaa lopputulosta edistäen.

Nyt tarvitaan loikkareita, jotka eivät käännä takkiaan. Tarvitaan Kokoomuksen ja Kepun kansanedustajia, jotka pitävät linjansa ja äänestävät elvytyspaketin kumoon. Elvytyspakettiäänestykseen tarvitaan loikkarivoimaa Liike Nytin, KDn ja Persujen rinnalle, suomalaisten puolesta.

+4
JukkaKilpi
Liike Nyt Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Espoolainen filosofian tohtori ja yrittäjä. Kaupunginvaltuutettu. Uudenmaan maakuntavaltuutettu. Suomen Asumisoikeusasukkaat ry:n puheenjohtaja 2011-2015. Liiketoiminnan etiikan ja käytännöllisen filosofian dosentti.
jukkakilpi.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu