HOK-Elannon Prismat ja muut suurmyymälät kiinni !!!

Aivan aluksi kerron, että olen ehdolla HOK-Elannon vaaleissa, siis pyrkimässä itse päättäjäksi päättäjien paikalle. Nyt minulla on kuitenkin asiaa osuuskunnan nykyisille päättäjille ja erityisesti toimivalle johdolle. Asiaa, josta hartaasti toivon, ettei siihen näissä vaaleissa valituiden päättäjien enää tarvitse ottaa kantaa, keitä he sitten ovatkaan. Asiaan, jota ei osattu kysyä vaalikoneessa ja johon me ehdokkaan emme vielä olisi osanneet vastata.

HOK-Elanto on meidän kuluttajien omistama yritys ja jos koskaan, niin juuri nyt poikkeusolojen aikana kuluttajaosuuskunnalla tulee olla vahva yhteiskunnallinen vastuu.

Me suomalaiset tarvitsemme ruokaa – myös täällä Uudellamaalla. Tarvitsemme lähikauppamme, josta saamme päivittäistavaramme vähäisellä liikkumisella. Meidän ei kuitenkaan tarvitse juuri nyt kokoontua ostoksille suuriin kauppakeskuksiin. Tärkeämpää, että saamme ruokaa läheltä.

Minulla on siis ehdotus: Laitetaan nyt ne Prismat ja muut yli 1000 neliön suurmyymälät kiinni. Varmistetaan Alepojen ja muiden pienten alle 100 neliön lähikauppojen palvelujen jatkuvuus. Siirretään Prismoista myyntiajaltaan rajoitetut elintarvikkeet Alepoihin. Saman konsernin eri toimipaikkojen välillä tämä on mahdollista.

JukkaKivimki

Espoolainen insinööri ja pitkän linjan järjestövaikuttaja. Työpaikka julkisella sektorilla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu