Kokoomus puhumassa EU:n elvytyspaketista: Ääni on Pontius Pilatuksen mutta kädet ovat Juudaksen..

Kaikki ovat oppineet tuntemaan Pontius Pilatuksen miehenä, joka pesi kätensä Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta eikä ottanut vastuuta teoistaan vaan syytti tapahtuneesta muita.

Juudas Iskariot sen sijaan on tullut tunnetuksi miehenä, joka on valmis valehtelemaan ja pyörtämään periaatteensa, jos vain hinnasta sovitaan.

Kokoomus on esiintynyt rationaalisena taloudenpitäjänä, joka on korostanut ja vaatinut hallitukselta nytkin menokuria, jotta valtiontalous saadaan tasapainoon. Voisi sanoa, että tämä on kokoomuksen johtava taloudellinen periaate. Tämän puolesta on puhunut puoluejohdon lisäksi myös paljon positiivista palautetta saanut talousasiantuntija Elina Valtonen (Lepomäki) ja ekonomisti Juhana Vartiainen.

Kokoomus on arvostellut voimakkaasti EU:n elvytyspaketti huonoksi ja tehottomaksi ratkaisuksi, erityisesti Suomen kannalta. Samaan ovat päätyneet kaikki makrotalouden parhaat asiantuntijat Suomessa.

Asiasta äänestetään pian eduskunnassa. Kansalaisten hämmästykseksi Kokoomus kuitenkin ilmoitti etukäteen, että se tulee äänestämään tyhjää!

Äänestää tyhjää? Voisi siis pysyä yhtä hyvin eduskunnan kuppilassa kahvilla, kun tällaista isoa asiaa käsitellään?

Toistan: He äänekkäästi ovat pitäneet tätä miljardeja kansalaisten rahoja käyttävää pakettia huonona. Nyt he sanovat, ettei voisi vähemmän kiinnostaa mielipiteen ilmaisu päätöshetkellä. Voivatko enää vaatia minkäänlaista talouskuria? Vaatia kaikkia katsomaan VM:n talouslukuja?

Eivät voi, uskottavuus meni.

Raamattua mukaillen voi hyvin todeta:

”Ääni on Pontius Pilateksen mutta kädet ovat Juudaksen”.

Kokoomus ei siis kansan edessä uskalla ottaa vastuuta sanomisistaan vaan laskelmoi kylmästi hyötyvänsä puolueena EU:n edessä tai sitten valehteli alun perin koko asiasta saadakseen poliittista etua. Kuten Juudas.

Tällaista puoluetta ei Suomi tarvitse.

Kansalaisen vaihtoehdot vaaleissa alkavat käydä vähiin.

 

+11
jukkakleppalahti
Sitoutumaton Kerava

TkT, Innovaatioasiantuntija ja tutkija. Opi perusasiat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu