Kuka suojelee Elokapinaa? Miksi syytteitä ei nosteta rikoksista?

Elokapinan johto valmistelee ja suunnittelee systemaattisesti rikoksia. Se kertoo niistä poliisille mutta ei tottele poliisin käskyjä. Se ilmoittaa, että mikäli poliisi puuttuu sen toimintaan, se tulee aiheuttamaan entistä enemmän vahinkoa laittomuuksillaan. Se siis kiristää poliisia.

https://www.suomenuutiset.fi/salainen-video-elokapina-kiristaa-poliisia-esittaa-suoria-uhkauksia-ja-nauraa-paalle-jos-ne-yrittaa-estaa-meidan-menemisen-mannerheimintielle/

Kaikki toiminta on tarkasti harkittua ja suunnitelmallista ja tähtää vahingon aiheuttamiseen, joka tekee asiasta vakavan. Vahingon aiheuttamisella he sanovat hakevansa julkisuutta. Tämä on kaukana lain tarkoittamasta mielenosoittamisesta.

Jos tämä sallitaan, voi kuka tahansa hakea julkisuutta esim. kaupalliselle tuotteelleen ja myyntikampanjalleen  vastaavilla keinoilla. Tämä voisi sopia vaikka vihreiden vapaaksi vaatimien mietojen huumeiden markkinointiin.

Juristit voivat kommentoida tarkemmin mutta kansalaisen silmissä tämä ei voi olla laillista. Kysymys kuuluukin miksi elokapinan toimintaa suunnittelevaa johtoa ei saateta lailliseen vastuuseen? Miksi näitä henkilöitä ei tutkita ja syytteitä nosteta? Kuka heitä suojelee?

Kansalaisen silmissä kyse on suunnitelmallisesta hyökkäyksesta laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan. Jos tähän ei puututa ajoissa ja johtoa vedetä vastuuseen, lisää paljon vakavampia hyökkäyksiä tullaan näkemään.

+22
jukkakleppalahti
Sitoutumaton Kerava

TkT, Innovaatioasiantuntija ja tutkija. Opi perusasiat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu