Yksityinen yritys hoitaa sairastuneen Sanna Marinin koronatestin, ei julkinen terveydenhoito.

Pääministeri Sanna Marin joutuu hakeutumaan hengitystieoireiden tähden koronatestiin. Vasemmistolainen pääministeri ei kuitenkaan turvaudu julkiseen terveydenhoitoon vaan yksityiseen.

https://www.talouselama.fi/uutiset/nain-hoidetaan-paaministeri-sanna-marinin-koronatestaus-hammastyisin-jos-se-niin-menisi/a88a43ec-cb4d-4060-a337-3e4bb21e10bd

Tämä nostaa esiin sen merkillisen seikan, kuinka Marinin hallitus on suhtautunut koko koronaepidemian aikana erittäin haluttomasti yhteistyöhön yksityisen sektorin kanssa. Jo keväällä tarjottiin yksityiseltä puolelta yhteistyötä. Viimeksi muutama päivä sitten EK:n hallituksen jäsen ihmettelee miksi kaikkia resursseja ei haluta käyttää.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/koronatestaus-ruuhkautui-nyt-tarvitaan-julkisen-ja-yksityisen-sektorin-yhteistyota-sanoo-opn-timo-ritakallio-yhteiskunnan-kapasiteettia-ei-hyodynneta/6457dbee-9fab-4648-bada-a6a162e3831c

Kansalaisten odotusaika ruuhkautuneeseen koronatestiin on täällä hetkellä kohtuuttoman pitkä, ellei halua maksaa kallista testiä yksityisellä puolella. Testitulosten viipymisen vuoksi nuhaisten lasten vanhemmat joutuvat olemaan viikonkin pois töistä, koska lasta ei voi viedä päiväkotiin.

Ohjaako hallitusta ns. yleiset syyt eli ideologia vai onko kyse silkasta osaamattomuudesta, kun koronatestausta ei ole organisoitu parhaimmalla tavalla?

Sanna Marinin onneksi hänen ei tarvitse elää luomassaan todellisuudessa.

jukkakleppalahti

TkT, Innovaatioasiantuntija ja tutkija. Opi perusasiat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu