Hillary Clintonin ainoa mahdollisuus presidentiksi on populismi

Hillary Clintonin pitkä ja vaiherikas poliittinen ura Yhdysvalloissa on rasite hänen mahdollisuuksilleen presidentiksi. Takinkääntöjä ja valkoisia valheita on niin pitkä liuta joita vastustajat ja media repostelevat armotta. Moni amerikkalainen ei yksinkertaisesti luota Clintoniin, joten vaalikampanja on siirtynyt rakkauden ja tunteiden puolelle. Eli fiksulla populismilla valtaan. Median luoma kuva Suomessa vääristää pahasti kuvaa rakastavasta Hillary Clintonista.

Clintonin ulkoministerin virka Obaman hallinnossa on nyt rasite. Clinton itse kannattaa aktiivisempaa ja aggressiivisempaa ulkopolitiikkaa kuin Obama, mikä tietää huonoa myös Suomelle. Putin ei siedä Hillary Clintonia ja toisinpäin eli nyt nähty tilanne jatkuu x2. Se on huono asia Suomelle koska Clinton on luvannut laittaa Venäjän ojennukseen ja Suomea painostetaan entistä enemmän valitsemaan puolemme. Hillaryllä on myös tunnetusti lyhyt pinna.

Clinton myös arvostelee TPP- vapaakauppasopimusta, jota on ollut itse luomassa. Eli TTIP-sopimus, joka on TTP-sopimuksen tavoin luotu BRICS maita vastaan tulee saamaan uusia käänteitä.

 

http://edition.cnn.com/2016/07/27/politics/tpp-what-you-need-to-know/ind…

Itse toivon Trumpista presidenttiä. Vaikka riskejä on, niin parhaimmillaan se veisi maailman uudelle liennytyksen aikakaudelle. Suomen näkökulmasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu