Ammattirikolliset kunnanvaltuustoon

Olikin ihan mielenkiintoinen selvitystyö moniko ehdokkaista omaa rikollista taustaa. Mitä olen niitä iltapuluista seurannut niin osalla tuntuu olevan inhimillisen hairahtumisen sijasta päällään aika selkeä ammattirikollinen elämäntapa. Onnenonkijoiden ja helppoheikkien sijasta olemmekin kohdanneet nyt erinäiset huume- ja väkivaltarikolliset pian päättämässä rahankäytöstämme. Taitaa seassa olla muutama pedofiilikin jos ei normit velanperinnät rautaputkella ja cannabiksen kotikasvattamot vielä säväytä.

On menty mistä aita on matalin eli perussuomalaisten puoluelistoilta. Vähiten Vihreiltä (5%)joka kai kielii että Vihreät vaatii ehdokkailtaan jonkinlaisen rikosrekisteritodistuksen? Anyway, puolueissa tämä aines esiintyy likimain 12-15% välillä. Tarkoittaa että uusista tuntemattomista ehdokkaista hivenen päälle joka kymmenes on epäilyttävä. Kirkkaan poikkeuksen tosiaan muodostavat perussuomalaiset joiden rikollisprosentti on 41%. Suomeksi siis melkein joka toinen. Sehän on kuin pelaisi venäläistä rulettia jossa pesässä joka toisessa on luoti ja joka toinen tyhjä. Minen pistäisi sitä asetta ohimolle tuolla suhdeluvulla. Se on hintansa kun pystymetsästä vedetään ehdokaslistat täyteen. Rikolliset haistavat ensimmäisinä tilaisuuden.

Rikollisia on sinänsä turha välttää äänestämästä koska jos ja kun tulossa on persujen kuntajytky, he nousevat sinne joka tapauksessa ylijäävillä äänillä. Loppu tuleekin sitten olemaan persupolitiikkaa. Hehän ovat näissä vaaleissa korostaneet että yritykset ne luovat työpaikkoja. Suomeksi tämä tarkoittaa hyvinkin sipilämäistä politiikkaa; leikataan lähes kaikesta, lomautellaan kuntaduunareita, vähennetään koululuokkia jne jotta rahaa piisaa kunnan tarjoamiin yritystukiin. Siitä en sano mitään työllistävätkö näillä rahoilla vai panevatko rahat suoraan osinkoihin vai tallettavat veroparatiisiin ja panevat väen silti pellolle. Niinkin tiedetään käyneen ja se politiikka on aina riski.

Mutta on sekin riskinsä kun muistaa että on yrityksiä ja sitten on hämäräyrityksiä. Jos valtuustosalissa istuu rikollista ainesta he varmaan ensitöikseen miettivät miten netota tilanteesta. Äkkiäkös ne oppivat miten yritystukia haetaan huumevarastoihin ja kukkakauppaan joka myy tiskin alta kaikenlaista mielenkiintoista ja oppii miten raha pestään sitä kautta. Työllistävätkin. Niitä luihuja kavereitaan jotka siellä ovat ”töissä”. Seuraus on erinäisiä firmoja joita syntyy pian kuin sieniä sateella.

Aikain saatossa seuraa mielenkiintoisia kun yhtä sun toista valtuutettua tullaan viemään käsiraudoissa. KRP iskee varsin hanakasti kun huomaa järjestäytyneen rikollisuuden muuttuvan osaksi kuntataloutta. Skandaali seuraa toistaan ja jollakin kunnalla pian kyseenalaisin kunnia edustaa suomen rikollisempana kuntana josta on pidätetty jo viisi valtuutettua ja toinen mokoma odottaa syytekirjelmiä.

Olisikohan se parempi vaan kattella ihan muita ehdokkaita kun perusuomalaisia?

+4
JukkaNieminen11
Sitoutumaton Tampere

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu