Covidiin kuolleet rokotevastustajat

Tässä lähiaikoina kun aletaan purkaan torjuntatoimien ykköstä eli maskinkäyttöä, on otaksuttavaa että meilläkin tartuntamäärät nousee zeniittiin. Tähän saakka suomalaisista on hikiset 4% kokenut koronan joka ei oikeastaan ole mitään. Vielä. Se meininki mikä on päällänsä nyt vaikka Kanadan Albertassa, tulee meillekin jossain siinä joulukuun kohdilla, joskin tietenkin pienimuotoisempana.

Nyt jo tiedetään että jotkut kuoleekin ja se koskee yksinomaan rokottamattomia. Sinänsä ihan evoluutioteorian mukaista. Tottakai luonto nappaa lajista ensin ne haperoimmat eli suomeksi sanoen riskiryhmäläiset. Vasta sitten se siirtyy puupäihin eli niihin jotka toimivat oman ja lajinsa etujen vastaisesti. Rokotekriittisiin. Näin se on aina toiminut eikä pidä suuttua vaikka tämän näin sanonkin, minä olen pelkkö viestintuoja miten evoluutio toimii. Sen pitääkin karsia tyhmät jotta laji ei taantuisi liikaa. Miettikää sen etuja. Me emme tiedä periytyyko tyhmyys mutta jos periytyy, niin onhan se rock että nämä eivät levitä geenejään ja sen myötä seuraava sukupolvi koostuu enemmistönä älykkäämpien ihmisten perillisistä. Tekee hyvää kansalle.

Puupäät on kun joku maailmanlopun lahko joka kieltää kaikenlaiset suojatoimet vaarallisen kulkutaudin edessä. Sanomattakin selvää ettei se pääty hyvin. Mutta on suuri virhe luulla että se on kultti jonka johtajat ja näkyvät persoonat yllyttäisivät kulttilaisiaan tekemään massiivisen joukkoitsemurhan. Kyllä asia on niin että johtajat elävät kuten opettavat.

Tässä on linkki tunnettuihin, lähinnä amerikkalaisiin rokotevastaisiin meluajiin jotka ovat pitäneet covidia vaarattomana, salaliittona ja rokotetta erityisesti vastustettavana asiana. Ovat uutterasti jaksaneet kertoa sen koko yhteisölleen viestimiensä välityksellä. Yhteinen nimittäjä että ovat tietenkin kaikki kuolleet koronaan. Sivu alkaa olla jo pitkä kuin nälkävuosi ja täydentyy koko ajan.

https://www.sorryantivaxxer.com/

Tietenkin kirkastaisi oivasti Suomi-kuvaa jos sinne saisi muutaman kotimaisenkin puupään. Kriteerit eivät ole kovat. Täytyy vain olla suht tunnettu mesoaja joka vastustaa rokotteita koko blogistanin ja somen voimalla ja sitten tarttee vaan kuolla koronaan. Mielestäni sellainen ihminen pitää liittää sivustoon jotta suomi-kuva kirkastuu ja ennen kaikkea ettei kuolemansa ole turha. Sekin riittää jos viettää viikon teholla hengityskoneessa kun hoitaja lappaa limaa kurkusta kun putki alkaa olla liian täynnä. Tosin voi olla aikas varma, että asianomainen tuskin sitä puolta paljoa kehtaa julkisesti kertoilla jos ja kun näin käy.

Lokakuusta eteenpäin voi alkaa katseleen ketkä puupäistä putoo pelistä pois. Minäkö vahingoniloinen jo nyt? En suinkaan, tämä on vaan tätä darwinin valintaa.

+6
JukkaNieminen11
Sitoutumaton Tampere

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu