Mihin katosivat rokotekriittiset?

Kuten otsikkokin kysyy, katosiko rokotekriittisyys kun ei sitä ole enää oikein missään näkynyt, ja jos katosi, niin mihin? Vanhan arabialaisen sanonnan mukaan vale on jo matkannut Istanbulista Mekkaan kun totuus vetää vasta sandaaleja jalkaansa. Ja tottahan se on, sillä tosiasiat punnitaan vasta aikain päästä. Mutta yhtä varmaa on sekin että totuus saa aina valeen kiinni, sillä toisen sanonnan mukaan valeella on lyhyet jäljet.

Tällä kertaa tosiasiat taisivat yllättää THLn luomien kaavioiden avulla. Niissä näytetään aikas selvästi että rokottamattomat ovat mestareita levittämään koronaa kun taas rokotetut levittävät sitä suht huonosti. Siitä voi vetää jopa varovaisen johtopäätöksen että jos rokotekattavuus maailmanlaajuisesti olisi täydet 100%, niin koko virus saattaisi kadota olemattomiin mutta sehän on vain teoriaa. Tähän voi lisätä kaneettina että maailmalla olevan uusimman tiedon mukaan omikron -muunnoskaan ei olisi niin vaaraton kuin arvellaan, vaan väestö on vain liian rokotettua ottamaan se vastaan. Rokottamattomalle se taitaa olla deltavariantin luokkaa, eli sairaalakeikka saattaa kutsua. Ymmärrän hyvin, näin panttivangin näkökulmasta, ylilääkärien yhtälön;

omikronin leviämisvauhti + rokottamaton kansanosa = tehot täyteen.

Toinen pylväsdiagrammi sitten esitteleekin mikä kansanosa joutuu koronan takia sairaalaan. Suorastaan pilvenpiirtäjän kokoinen pylväs on rokottamattomat. Sama torni sojottaa rokottamattomien kohdalla kun puhutaan teholle päätyneistä ja kuin pisteenä iin päällä, rokottamattomat omaavat selkeän edustuston myös kuolleissa. Itse asiassa kaaviot näyttävät että korona ei edes ole vanhusten tauti sillä valtaosa kuolleista vanhuksistakin on ollut rokottamattomia (tai sellaisia joiden rokote on jo hiipunut mikä on aikas sama asia).

Kun näitä kaavioita levitettiin viestimissä niin koronakriittisten keskuudessa laskeutui syvä hiljaisuus. Se puppu mitä on suollettu vuosikausia olikin just sitä – puppua. Joku siellä saattaa mutista jotain väärennetyistä tilastoista toivoen ettei kukaan kysy mistä se sen tietäisi ja jos ne on väärennettyjä, niin miksi joka maasta tulee samanlaista osviittaa? Mutta jotainhan sitä on mutistava jos meinaa kasvonsa pelastaa.

Isompi agenda on taitanut olla tuo rokotteesta pelottelu. Siinäkin osiossa on alusta asti ollut ongelmana että kaikki tunnetut rokotehaitat on aina ilmaantuneet 3-6kk päästä otetusta piikistä. Nyt on mennyt alun toista vuotta rokottaessa, on menossa kolmas kierros ja jossain kai pian neljäskin. Eikä tästä paljon pelätystä rokotehaitasta pelättyine piikkiproteiineineen ole näkynyt vielä jälkeäkään. Pistoksia on annettu jo miljarditolkulla, suomessakin tuplasti sen mitä väkilukukaan on, ja edelleen ei muuta pahaa näy kun pistoskohdan punoitus ja pieni kuumeilu. Samat oireet saisi vaikka tökkäisi olkaa pelkällä nuppineulalla. Hissuksiin alkaa rokotekriittinen ounastella pahaa; mitään rokotehaittoja ei ole tulossakaan. Niitä ei ole vielä näkynyt eikä näy huomennakaan. Siinähän voi toki viisastella että odottakaapa vain vuotta 2025, tai jos haluaa pelata varman päälle, vuotta 2030 tai jopa 2040. Eri asia sitten kuka viitsii sellaista ottaa kovinkaan vakavasti. Maine on mennyt se on mennyt.

Niin… se vakavasti ottaminen. Kyllä minua nolottaisi jos olisin suoltanut puppua vuoden kaksi eikä mikään varoituksista ja enteistä olisi toteutunut. Itse asiassa ihmiskunta on päässyt tilanteen herraksi rokotteen avulla. Paljon parjattu läpiahne ja korruptoitunut lääkejätti olikin ihmiskunnan hyväntekijä, sekin vielä. Kaikessa muussakin on ollut koko ajan väärässä. Hävettäisi ehkä? Tietoinen että toiset alkavat jo katsella säälinsekaisin ilmein. Jossain kohtaa tulee naurunalaiseksi kun jutut on olleet ihan ufoa. Ei kai siinä muuta vaihtoehtoa kun hiljentyä hetkeksi, sitten alkaa varovasti puhumaan aidanseipäästä. Sitä toivoo ettei kukaan muistakaan että vielä hetki sitten oli koronadenialistien kruunaamaton kuningas ja suolsi somet netit täyteen mitä ihmeellisempää juttua, jota ei viitsi enää itsekään muistella. Ei kehtaa.

Pakko sen oli loppua. Jossakin kohtaa alkaa ilmaantua asiantuntijalausuntoja, käyriä, kaavioita ja diagrammeja. Syntyy lopputulemia, yhteenvetoja ja kaikki se mikä on kiistatonta. Silloin viimeistään valkenee että on puhunut kaiken aikaa tyhmyyksiä, olkoonkin sen myöntäminen itselleen miten ylivoimaista tahansa. Se ainakin on varmaa että kasvonsa on menettänyt toisten silmissä pitkäksi aikaa.

Yksi ongelma on sitten sekin, tuleeko omatunnonpistoksia. Jos minä olisin varoitellut pitkin nettiä rokotuksen vaaroista ja koronan harmittomuudesta ja niiden takia joku kuolisi. Joku hemmetin 61-vuotias astmaatikko joka vakuuttuu varoitteluistani ja päättää ottaa rokotteen ottamatta, niin olisiko vastuu myös minun kun se kupsahtaa näihin huonoihin neuvoihin? Sehän on verrattavissa vähän siihen kuin mainostaisin valkokärpässienen terveysvaikutuksia. Suoranaisen rikollista puuhaa, siitä lienemme kaikki yksimielisiä? Rokotepelottelu tulee olemaan hyvin monen syntikuormana joka korventaa kuin se kuulu tulinen hiilipannu pään päällä. Siis jos vielä aavistuksen inhimillisyyttä omaa, eikä ole läpeensä paatunut.

Toivon omalta osaltani etten enää kuulisi sanaakaan denialistien juttuja. Tokihan on aina muutama hörhö jolle koronakriittisyys taitaa olla elämäntapa mutta mitä pidemmälle mesoovat, sen hullummilta vaikuttavat. Lisäksi minulla on epäilykseni, tätä ei voi tietenkään todistaa, mutta muutama aktivisti lienee hiljentynyt jo senkin takia, että ovat heittäneet tässä välissä sairaalakeikan. Soittaneet itelleen ambulanssin kun ei henki kulje ja maanneet siellä happilaite nenässä kiinni viikon kaksi. Ymmärrettävää että sen jälkeen on hiljaista poikaa eikä oikein viitsi mainostaa missä on välissä ollut.

Alkakoon vuosi 2022 ilman koronakriittistä liikettä joka toivoaksemme unohtuu tähän vuoteen. Jääköön vuosi 2021 aikakirjoihin jonkinlaisen houreisen joukkopsykoosin vuodeksi jossa tyhmyys tiivistyi joukossa

+7
JukkaNieminen11
Sitoutumaton Tampere

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu